Η Αμαρυλλίς είναι έτοιμη να ανεβεί τα σκαλιά της εκκλησίας



Η δημοφιλής τραγουδίστρια, που εδώ και καιρό ζει τον έρωτα στο πλευρό γνωστού επιχειρηματία νυχτερινών κέντρων, αποκάλυψε ότι θα παντρευτεί. «Ναι! Θα παντρευτώ! Εξάλλου, νιώθω σαν παντρεμένη…» δήλωσε σε πρόσφατη συνέντευξή της.

Στο παρελθόν η Αμαρυλλίς πολλές φορές σε δηλώσεις της δεν απέκλειε το να παντρευτεί και όπως φαίνεται έχει έρθει ο καιρός για να ντυθεί νυφούλα.

Οσο για το πότε θα γίνει ο γάμος, η τραγουδίστρια υποστηρίζει πως θα βάλουν με τον «καλό» της κάτω το ημερολόγιο και θα αποφασίσουν την ημερομηνία, αφού βέβαια τακτοποιήσουν πρώτα τις επαγγελματικές τους υποχρεώσεις.

Η αλήθεια είναι πως η Αμαρυλλίς για περισσότερα από δέκα χρόνια είναι σε μια σχέση που την κάνει ευτυχισμένη. Πρόκειται για μια «σχέση ζωής», που της δίνει δύναμη να αντιμετωπίζει μαζί με τον άνθρωπό της κάθε δυσκολία που συναντάει. Σύμφωνα με όσα έχει δηλώσει η ίδια ο έρωτας δεν έχει φύγει ποτέ από εκείνη και τον αγαπημένο της Γιώργο.

«Για εμένα οι σχέσεις είναι καθημερινός αγώνας. Και όταν δεν επαναπαύεσαι, όταν δεν παραιτείσαι και είσαι εκεί παρών, δεν το αφήνεις να ξεθωριάζει. Αλλάζει μορφές, μπορεί να προκύψουν συναισθήματα που σίγουρα δεν μπορείς να νιώσεις από την πρώτη στιγμή, αλλά δεν μπορώ να πω ότι υπήρξε μέρα που δεν ήμουν ερωτευμένη μαζί του. Και πιστεύω ότι ο έρωτας δεν θα φύγει ποτέ» έχει πει χαρακτηριστικά.

Ταυτόχρονα, η Αμαρυλλίς βλέπει πολύ θετικά το ενδεχόμενο να αποκτήσει παιδιά και οικογένεια. «Θα ήθελα πολύ να κάνω παιδιά, τα λατρεύω. Εύχομαι να κάνω παιδάκια και οικογένεια» τονίζει.
Espressonews.gr
Tags

Δημοσίευση σχολίου

MKRdezign

Φόρμα επικοινωνίας

Όνομα

Ηλεκτρονικό ταχυδρομείο *

Μήνυμα *

Από το Blogger.
Javascript DisablePlease Enable Javascript To See All Widget