Παντρεύεται η Ντόρα Κουτροκόη!



Παντρεύεται και επίσημα η Ντόρα Κουτροκόη. Από το καλό στο καλύτερο φαίνεται πως πηγαίνουν τα πράγματα για τη συμπαρουσιάστρια του Γιώργου Παπαδάκη.

Η Θεσσαλονικιά δημοσιογράφος, την οποία γνωρίσαμε από το πάνελ των «Καραμεροχαριτάτων», πλέει σε πελάγη ευτυχίας.

Από τη μία τα επαγγελματικά της σταθεροποιήθηκαν, αφού ύστερα από παλινωδίες και συσκέψεις επί συσκέψεων προγραμματίστηκε στις 23 Ιουλίου να κάνει πρεμιέρα η καλοκαιρινή ενημερωτική εκπομπή του ΑΝΤ1 την οποία θα παρουσιάζει μαζί με τους Νίκο Ρογκάκο και Χριστίνα Τσιόκρη, και από την άλλη τρέχει και δεν φτάνει με τις ετοιμασίες του γάμου της.

Η Ντόρα Κουτροκόη ετοιμάζεται να αφήσει πίσω της την εργένικη ζωή και να ανέβει τα σκαλιά της εκκλησίας την πρώτη ημέρα του Σεπτεμβρίου. Ηδη έχει βρει το νυφικό της, ενώ μόλις χθες δημοσιεύτηκε η αναγγελία του γάμου της σε φύλλο μεγάλης αθηναϊκής εφημερίδας.

«Ο Εμμανουήλ Λουπασάκης και η Θεοδώρα Κουτροκόη πρόκειται να παντρευτούν στην Παλαιοχώρα Χανίων» γράφει η αναγγελία. Μάλιστα η Ντόρα αυτό το διάστημα βρίσκεται στο νησί για να κανονίσει τις τελευταίες λεπτομέρειες, αφού δεν θα έχει χρόνο το επόμενο διάστημα, λόγω επαγγελματικών υποχρεώσεων.

Σύμφωνα με πληροφορίες, ο γάμος θα είναι απλός και ρομαντικός. Το ζευγάρι ετοιμάζει ένα παραδοσιακό κρητικό γλέντι για να τιμήσει τους συγγενείς και τους φίλους του που θα παρευρεθούν στον γάμο του για να του ευχηθούν.

Δημοσίευση σχολίου

MKRdezign

Φόρμα επικοινωνίας

Όνομα

Ηλεκτρονικό ταχυδρομείο *

Μήνυμα *

Από το Blogger.
Javascript DisablePlease Enable Javascript To See All Widget