Σε "χρυσό φρούριο" μετακόμισε η Κέιτι Χολμς



Σε «χρυσό φρούριο» μετακόμισε μαζί με την κόρη της Σούρι η Κέιτι Χολμς, η οποία φρόντισε να οχυρωθεί και να δημιουργήσει ένα μικρό στρατό για την ασφάλειά τους.

Οι φήμες ότι παρακολουθείται από μέλη της εκκλησίας της σαϊεντολογίας την οδήγησαν να προσλάβει σωματοφύλακες, ενώ άντρες της αστυνομίας είναι επί της υποδοχής στο κτίριο όπου βρίσκεται το διαμέρισμά της, στο Τσέλσι του Μανχάταν.

Πάντως με επίσημη ανακοίνωσή της η οργάνωση υποστηρίζει ότι δεν έστειλε ποτέ κανένα μέλος της να παρακολουθήσει ή να ακολουθήσει την Κέιτι Χολμς μετά την ανακοίνωση του διαζυγίου της.

Επίσης διέψευσε τα δημοσιεύματα σύμφωνα με τα οποία ο Κρουζ ήθελε να πάει η 6χρονη Σούρι στη Sea Organisation, την κατασκήνωση της οργάνωσης που χαρακτηρίζεται από τους επικριτές της ως «στρατόπεδο εκπαίδευσης της νέας γενιάς σαϊεντολόγων».

Εκτός πάντως από την ασφάλεια, η 34χρονη ηθοποιός επένδυσε και με το παραπάνω στην πολυτέλεια, αφού το διαμέρισμα αποτελεί τον ορισμό της μαξιμαλιστικής διακόσμησης! Σύμφωνα με τη «New York Daily News», το διαμέρισμα διαθέτει δώδεκα δωμάτια, βαρύτιμους πίνακες ζωγραφικής, καθώς και αντικείμενα από την αρχαία Ελλάδα και τη Ρώμη.

Δεν προκαλεί λοιπόν έκπληξη το γεγονός ότι το ενοίκιο αυτού του κάτι παραπάνω από επιπλωμένου διαμερίσματος ανέρχεται, σύμφωνα με πληροφορίες που έχουν διαρρεύσει, στα 12.000 δολάρια τον μήνα!

Στην κορυφή της λίστας του «Forbes»

Την ώρα που ο πρωταγωνιστής μεγάλων κινηματογραφικών επιτυχιών, όπως τα «Top Gun» και «Mission Impossible», περνάει δύσκολες στιγμές με το διαζύγιό του, τα περιουσιακά του στοιχεία ανθούν!

Ο Τομ Κρουζ είναι στην κορυφή της ετήσιας λίστας του «Forbes» με τους εκατό πιο καλοπληρωμένους ηθοποιούς και μάλιστα έχοντας κερδίσει τα διπλά [Σύμφωνα με τη «New York Daily News», το διαμέρισμα διαθέτει δώδεκα δωμάτια, βαρύτιμους πίνακες ζωγραφικής, καθώς και αντικείμενα από την αρχαία Ελλάδα και τη Ρώμη. Μάλιστα η Κέιτι Χολμς πληρώνει 12.000 δολάρια τον μήνα (2-3-4-5-6). ] ά από τον Λεονάρντο Ντι Κάπριο που είναι στη δεύτερη θέση.

Ο 50άρης από προχθές πρωταγωνιστής αποκόμισε 75 εκατομμύρια δολάρια το διάστημα από τον Μάιο του 2011 έως τον Μάιο του 2012. Ως εκ τούτου εκτόπισε τον Ντι Κάπριο -ήταν πέρυσι στην κορυφή- στη δεύτερη θέση, την οποία μοιράζεται με τον Ανταμ Σάντλερ. Και οι δυο τους έγιναν πλουσιότεροι κατά 37 εκατομμύρια δολάρια.

Ακολουθεί ο πρώην επαγγελματίας πυγμάχος Ντουέιν Τζόνσον με 36 εκατομμύρια δολάρια, ενώ πέμπτος είναι ο κωμικός Μπεν Στίλερ με 33 εκατομμύρια δολάρια.

Δείτε εδώ φωτογραφίες από το σπίτι - "παλάτι"
Espressonews.gr
Tags

Δημοσίευση σχολίου

MKRdezign

Φόρμα επικοινωνίας

Όνομα

Ηλεκτρονικό ταχυδρομείο *

Μήνυμα *

Από το Blogger.
Javascript DisablePlease Enable Javascript To See All Widget