Λαζόπουλος: Διακοπές με την κόρη του!



Υστερα από μια επιτυχημένη σεζόν στην τηλεόραση, αλλά και τη θριαμβευτική τουρνέ του σε μεγάλες ευρωπαϊκές πρωτεύουσες, ο Λάκης Λαζόπουλος παίρνει ανάσες στην όμορφη Πάρο συντροφιά με τη μονάκριβη κόρη του Μαριέλλη.

Μέχρι τις 19 του μήνα ο Λάκης θα κάνει διακοπές -με ό,τι σημαίνει αυτή η λέξη- τις οποίες είχε διακόψει για να έρθει στην Αθήνα να πει το τελευταίο αντίο στον φίλο του Θύμιο Καρακατσάνη.

Ο σπουδαίος ηθοποιός, συγγραφέας και σκηνοθέτης μένει στο σπίτι που διατηρεί στην περιοχή της Νάουσας και απολαμβάνει τον ήλιο και τη θάλασσα στο κυκλαδίτικο νησί, και φυσικά την ξεκούραση που έχει τόσο πολύ ανάγκη ύστερα από ένα τόσο βαρύ πρόγραμμα.

Από τις 20 έως τις 27 Ιουλίου θα βρεθεί στο Νησί της Αφροδίτης, όπου θα κλείσει τον πρώτο κύκλο της περιοδείας του στην Κύπρο με τη σατιρική θεατρική παράσταση «Sorry, I’m Greek», που έσπασε ταμεία στην Ευρώπη.

Τον Σεπτέμβριο θα περάσει στην άλλη πλευρά του Ατλαντικού με την επιτυχημένη αυτή παράσταση. Βασικοί σταθμοί αυτής της τουρνέ του θα είναι το Σικάγο και η Βοστώνη, ενώ συζητά το ενδεχόμενο να δώσει παραστάσεις και στη Νέα Υόρκη.

Στη συνέχεια θα πετάξει στην Αυστραλία, όπου θα κάνει και Χριστούγεννα, ενώ οι ομογενείς εκεί τον περιμένουν πώς και πώς.

Στο θεατρικό του έργο ο Λάκης Λαζόπουλος με τον μοναδικό του τρόπο σατιρίζει τον Γιώργο Παπανδρέου, τον Κώστα Καραμανλή, τον Πάγκαλο, τον Βενιζέλο και άλλους πολιτικούς που φρόντισαν, σύμφωνα με τον δημιουργό, να μας φέρουν εδώ που μας έφεραν.

Στην παράσταση πρωταγωνιστεί ο ίδιος, ο οποίος πλαισιώνεται από νέα παιδιά και ζωντανεύει δώδεκα διαφορετικούς χαρακτήρες. Στα πεντάλεπτα και δεκαπεντάλεπτα σκετς ο ανεπανάληπτος Λάκης παρουσιάζει τον Ελληνα του μνημονίου, το περιβόητο «κούρεμα», τα δεινά, τους φόρους, την ανεργία, την εγκληματικότητα και τις ανθρώπινες σχέσεις στην Ελλάδα της τρόικας.
Espressonews.gr
Tags

Δημοσίευση σχολίου

MKRdezign

Φόρμα επικοινωνίας

Όνομα

Ηλεκτρονικό ταχυδρομείο *

Μήνυμα *

Από το Blogger.
Javascript DisablePlease Enable Javascript To See All Widget