Τομ Κρουζ και η Κέιτι Χολμς συμφώνησαν για το διαζύγιό τους



Τομ Κρουζ και η Κέιτι Χολμς δύο εβδομάδες μετά την επίσημη ανακοίνωση του χωρισμού τους, συμφώνησαν για το διαζύγιό τους. Αιτία του διαζυγίου από την πλευρά της Χολμς ότι ο Κρουζ μύησε την κόρη τους στην Εκκλησία της Σαηεντολογίας.
Το πρώην ζευγάρι προχώρησε σε εξωδικαστικό συμβιβασμό, σύμφωνα με τον δικηγόρο της Κέιτι Χολμς, ο οποίος μαζί με εκπρόσωπο του Τομ Κρουζ, επιβεβαίωσαν την είδηση στο πρακτορείο Reuters. Το ζευγάρι ήδη υπέγραψε τα σχετικά έγγραφα και επισημοποίησε το τέλος του γάμου του.
Οι δικηγόροι δεν διευκρίνισαν τις λεπτομέρειες της συμφωνίας. Σύμφωνα όμως με τον ιστότοπο People.com, η Χολμς θα έχει την πλήρη κηδεμονία της Σούρι ενώ ο Κρουζ θα έχει το δικαίωμα να βλέπει συχνά την κόρη του.
Η Κέιτι Χολμς κέρδισε την αποκλειστική κηδεμονία της κόρης της (αυτό που ήθελε εξαρχής) και ρητούς περιορισμούς στο πόσο μπορεί να της μιλάει ο Τομ για την Σαεντολογία. Ενώ, όποτε η Σούρι επισκέπτεται τον πατέρα της, θα την συνοδεύουν οι δικοί της νταντάδες και σωματοφύλακες.
Με αυτή τη συμφωνία οι δύο ηθοποιοί θα αποφύγουν μια μακρόχρονη δικαστική διαμάχη. Οι εκπρόσωποι και οι δικηγόροι τους απέφυγαν να κάνουν οποιοδήποτε σχόλιο για τις προθέσεις της Χολμς. Αντιθέτως, έδωσαν στη δημοσιότητα μια κοινή δήλωση των δύο ηθοποιών: "Δεσμευόμαστε ότι θα δουλέψουμε μαζί ως γονείς για το καλό της Σούρι".
Η πλευρά του Τομ Κρουζ κερδίζει την δυνατότητα να μην διαιρέσουν τα μυστικά της θρησκευτικής οργάνωσης, όπως θα συνέβαινε αν η υπόθεση πήγαινε στο δικαστήριο.
Τώρα σχετικά με το χρηματικό ποσό που θα κληθεί να πληρώσει ο Τομ Κρουζ στην Κέιτι Χολμς για διατροφή, αυτό αναμένεται να είναι πολύ παραπάνω από τα 15 εκ. δολάρια που δήλωνε το προγαμιαίο.
Τώρα ποιος βγήκε κερδισμένος από αυτό το συναινετικό διαζύγιο, είναι φανερό φυσικά....
   madata.gr                                                                                                                                                           Ειρήνη Ν.
Tags

Δημοσίευση σχολίου

MKRdezign

Φόρμα επικοινωνίας

Όνομα

Ηλεκτρονικό ταχυδρομείο *

Μήνυμα *

Από το Blogger.
Javascript DisablePlease Enable Javascript To See All Widget