Παπαρίζου - Μαυρίδης: Θα λύσουν εξωδικαστικά τις διαφορές τους


Μετά τη σκληρή αντιπαράθεση, τις βαριές κουβέντες και τα εξώδικα που αντάλλαξαν η Έλενα Παπαρίζου και ο Τόνυ Μαυρίδης φαίνεται ότι βρήκαν τρόπο να λύσουν τις διαφορές τους.

Οι δυο πρώην αγαπημένοι, που έφθασαν στο σημείο να γίνουν εχθροί μετά τον χωρισμό τους, έριξαν νερό στο κρασί τους και θα επιλύσουν τις μεταξύ τους οικονομικές διαφορές έξω από τις αίθουσες των δικαστηρίων.

Σύμφωνα με πληροφορίες η Έλενα Παπαρίζου, η οποία στην αρχή της διένεξης με τον πρώην αρραβωνιαστικό της εμφανιζόταν κάτι περισσότερο από αρνητική, τώρα ανταποκρίθηκε στην πρόταση του Τόνυ Μαυρίδη που εστάλη με εξώδικο και της ζητά να συμφωνήσουν να πραγματοποιηθεί διαχειριστικός έλεγχος της εταιρείας που είχαν οι δυο τους και να πουληθεί η μονοκατοικία τους στην περιοχή της Γλυφάδας.

Η δημοφιλής τραγουδίστρια φαίνεται ότι ύστερα από ώριμη σκέψη αποφάσισε να δώσει το «παρών» στη συνάντηση στο γραφείο του δικηγόρου του Τόνυ Μαυρίδη, ώστε να αποφασισθεί τελικά ο διαχειριστικός έλεγχος, και δεν αποκλείεται σε αυτή τη συνάντηση να προσκομίσει μέσω του δικού της συνηγόρου όλα τα απαραίτητα έγγραφα για να αρχίσει η διαδικασία.

Όλα αυτά τα αναφέρει στην απάντησή της στην εξώδικη πρόσκληση που έστειλε στον τέως της. Ο Τόνυ Μαυρίδης ζητά όλα τα έσοδα που δικαιούται από την εταιρεία, στην οποία συμμετείχε με ποσοστό 20%.

Σε ό,τι αφορά τη μονοκατοικία στη Γλυφάδα που στέγασε τον έρωτα του πρώην ζευγαριού, φαίνεται ότι βγαίνει στο σφυρί ύστερα από κοινή απόφαση των δύο, αφού κανείς τους δεν δύναται να πληρώσει τις δόσεις του δανείου στην τράπεζα. Με το ποσό που θα εισπράξουν -υπολογίζεται στα 650.000 ευρώ- θα αποπληρώσουν το χρέος και τα υπόλοιπα θα τα μοιραστούν.

Πηγή: Espresso
Tags

Δημοσίευση σχολίου

MKRdezign

Φόρμα επικοινωνίας

Όνομα

Ηλεκτρονικό ταχυδρομείο *

Μήνυμα *

Από το Blogger.
Javascript DisablePlease Enable Javascript To See All Widget