"Τα λεφτά για μένα δεν σημαίνουν κάτι"



Στα 25 της έχει καταφέρει να τραγουδήσει δίπλα σε κορυφαίους καλλιτέχνες της παγκόσμιας μουσικής σκηνής, όπως είναι ο Μικ Τζάγκερ και ο Ελτον Τζον.

Μόνο οι πωλήσεις που έκαναν οι δισκογραφικές της δουλειές ξεπερνούν τα 15 εκατ. ευρώ. Ηταν μια από τις πλουσιότερες τραγουδίστριες στη Βρετανία. Κι όμως, τα χρήματα δεν φέρνουν την ευτυχία, σύμφωνα με την Τζος Στόουν.

Η γοητευτική ερμηνεύτρια της σόουλ μίλησε στην κυριακάτικη «Mail», με αφορμή το έκτο της άλμπουμ («The Soul Sessions Vol2») που αναμένεται να κυκλοφορήσει μέχρι το τέλος του μήνα.

«Δεν υπάρχουν αυτά τα ποσά» απαντά ξεκάθαρα στην ερώτηση αν όντως η περιουσία της υπολογίζεται κοντά στα 13 εκατ. ευρώ και συμπληρώνει με έμφαση ότι σχεδόν όλα της τα χρήματα χάθηκαν όταν έφυγε από τη δισκογραφική της εταιρεία σπάζοντας (πριν από τρία χρόνια) το συμβόλαιο που είχε.

«Ο,τι έχει μείνει είναι το σπίτι μου και τρία διαμερίσματα στο Εξετερ. Με τα λεφτά οι άνθρωποι νομίζουν ότι μπορούν να σε κρατήσουν. Για μένα όμως είναι απλά κάποιες... μπάλες από βαμβάκι! Δεν πρέπει να τα αφήνεις να σε φιμώνουν. Δεν πρέπει να αφήνεις τον εαυτό σου να πιστεύει ότι τα χρειάζεται τόσο. Σκέφτομαι: Είμαι ελεύθερη. Βγαίνω έξω και κάνω συναυλίες για να κερδίσω αυτά που χρειάζομαι για να ζήσω», συμπληρώνει.

Οσον αφορά την εξωτερική της εμφάνιση; Η ίδια λέει ότι δεν της αρέσει να βάφεται υπερβολικά, να φορά εκκεντρικά αξεσουάρ και εξτένσιον στα μαλλιά της για να εντυπωσιάσει.

«Μπορώ να μπω και στο τρένο και στο λεωφορείο αλλά και σε ένα μαγαζί χωρίς να με προσέξει κανείς. Δεν χρειάζεται να κάνω όλα αυτά γιατί οι άνθρωποι περιμένουν από μένα να ντύνομαι ή να εμφανίζομαι κάπως. Κάνε αυτό που πραγματικά θέλεις να κάνεις στη ζωή, αυτή είναι η θέση μου» υπογραμμίζει με έμφαση.

Πάντως, η Τζος Στόουν, η οποία βρίσκεται στο μουσικό προσκήνιο σχεδόν εδώ και μία δεκαετία, είναι δεδομένο ότι έχει πλούσιο ταλέντο. Οι συνεργασίες της άλλωστε με «ιερά τέρατα» της παγκόσμιας μουσικής σκηνής το επιβεβαιώνουν. Και φυσικά, εκτός από το να τραγουδά η ίδια, έχει αποδείξει ότι ξέρει και να γράφει καλά τραγούδια.
Espressonews.gr
Tags

Δημοσίευση σχολίου

MKRdezign

Φόρμα επικοινωνίας

Όνομα

Ηλεκτρονικό ταχυδρομείο *

Μήνυμα *

Από το Blogger.
Javascript DisablePlease Enable Javascript To See All Widget