Το... κορίτσι των Γάλλων μπαλαδόρων είναι εδώ!

Πολλοί υποστήριζαν στην πρώτη της εμφάνιση πως πρόκειται απλά για έναν «διάττοντα αστέρα» στον χώρο της μόδας. Εκείνη όμως, με τη νέα συμμετοχή της στην εβδομάδα υψηλής ραπτικής του Παρισιού τους αποδεικνύει πως ήρθε για να μείνει.

Η Ζαχία Ντεχάρ, πρώην escort girl και νυν σχεδιάστρια και μοντέλο, που είχε προκαλέσει τεράστιο σκάνδαλο αφού, ανήλικη ακόμα, είχε σεξουαλικές επαφές με μέλη της εθνικής ομάδας ποδοσφαίρου της Γαλλίας, είναι εδώ.

Δύο χρόνια μετά το σκάνδαλο, φαίνεται να έχει «αναβαπτιστεί» μέσω της μόδας. Αφήνοντας πίσω της τον ντόρο που προκάλεσε, έγινε σχεδιάστρια εσωρούχων και τον περασμένο Ιανουάριο παρουσίασε την πρώτη της κολεξιόν στις παρισινές πασαρέλες.

Το βράδυ της Δευτέρας το νέο της status «σφραγίστηκε» οριστικά, αφού παρουσίασε τη δεύτερη κολεξιόν της. Η Ντεχάρ εμφανίστηκε με στιλ κούκλας Μπάρμπι στην έναρξη του σόου και την ακολούθησαν μια σειρά από μοντέλα που παρουσίασαν τα πολύ τολμηρά εσώρουχά της.

Η 20χρονη πια Ζαχία ήταν μόλις 16 ετών όταν γνώρισε τον Φρανκ Ριμπερί, ενώ ήταν 17 ετών όταν οι συνάδελφοί του Καρίμ Μπενζεμά και Σίντνεϊ Γκοβού κατηγορήθηκαν ότι την πλήρωναν για σεξ.

Λίγο καιρό μετά το σκάνδαλο, η κοπέλα στράφηκε στο modeling και φωτογραφήθηκε για τα εξώφυλλα μεγάλων περιοδικών όπως το «V» και το ιταλικό «Vanity Fair».

Οταν καταπιάστηκε με τα εσώρουχα διαπίστωσε ότι είχε έφεση και στον σχεδιασμό τους. Τότε, η τύχη τής χαμογέλασε για τα καλά, αφού από το πουθενά βρέθηκε σύμμαχός της ο Καρλ Λάγκερφελντ, ο οποίος, εκτός από την καλή του την κουβέντα για την κολεξιόν της, επιμελήθηκε φωτογραφικά και τον πρώτο κατάλογό της. Και η επιτυχία συνεχίζεται.
Tags

Δημοσίευση σχολίου

MKRdezign

Φόρμα επικοινωνίας

Όνομα

Ηλεκτρονικό ταχυδρομείο *

Μήνυμα *

Από το Blogger.
Javascript DisablePlease Enable Javascript To See All Widget