Ποιοι επώνυμοι περιμένουν τον ... πελαργό;



Μπορεί ο υδράργυρος να χτυπάει κόκκινο, όμως δεν είναι λίγοι οι celebrities που έχουν έναν ακόμη λόγο να ιδρώνουν και να τρέχουν. Η εγχώρια showbiz ετοιμάζεται να υποδεχτεί τα νέα μέλη της και μάλιστα ο πελαργός αυτήν την περίοδο έχει πολλές παραδόσεις.

Οι τρισευτυχισμένοι γονείς περιμένουν με χαρά και ανυπομονησία τον ερχομό των νέων μελών και κανονίζουν τις τελευταίες προετοιμασίες για τα παιδικά δωμάτια. Ας πάρουμε όμως τα πράγματα από την αρχή, για να δούμε αναλυτικά τα baby boom της ελληνικής showbiz.

Νίκος Χατζηνικολάου - Κρίστη Τσολακάκη: Η ώρα της... πριγκίπισσας

Μία από τις πιο ευτυχισμένες περιόδους της ζωής τους διανύουν ο Νίκος Χατζηνικολάου και η Κρίστη Τσολακάκη περιμένοντας το τρίτο παιδί τους, που αναμένεται να έρθει περίπου στα μέσα Αυγούστου. Ο πελαργός, έπειτα από τρεις γιους, θα φέρει στους ευτυχισμένο μπαμπά το κοριτσάκι που τόσο ήθελε.

Το ευχάριστο νέο το είχε ανακοινώσει μέσα από τη ραδιοφωνική εκπομπή του ο γνωστός δημοσιογράφος στην αρχή της κύησης και, όπως είναι φυσικό, ακολούθησε βροχή μηνυμάτων τόσο στο κινητό του όσο και στο Twitter!

Ο Νίκος Χατζηνικολάου ύστερα από τρεις γιους (ο ένας γιος από τον γάμο του με την Ελενα Κατρίτση) προετοιμάζεται για την έλευση της μικρής πριγκιπέσσας του. Τόσο εκείνος όσο και η σύζυγός του Κρίστη Τσολακάκη περιμένουν με λαχτάρα την παρουσία μίας ακόμη… γυναίκας στο σπίτι τους.

Σάκης Ρουβάς - Κάτια Ζυγούλη: Αργεί, αλλά έρχεται...

Είναι οι Μπραντζελίνα της Ελλάδος, αφού σε κάθε έξοδό τους τα φλας παίρνουν φωτιά. Ο Σάκης Ρουβάς και η Κάτια Ζυγούλη έχουν εκφράσει πολλές φορές την επιθυμία ότι θέλουν να αποκτήσουν μεγάλη οικογένεια.

Μόλις οκτώ μήνες μετά τον ερχομό του γιου τους, οι φήμες φουντώνουν πωςς το γνωστό μοντέλο είναι και πάλι έγκυος. Σύμφωνα δε με πληροφορίες, η Κάτια Ζυγούλη διανύει τον δεύτερο μήνα της κύησης και όλα βαίνουν καλώς.

Οταν ρώτησαν τον τραγουδιστή για το αν αληθεύει η είδηση, ούτε το διέψευσε αλλά ούτε και το επιβεβαίωσε απαντώντας αινιγματικά «θα δούμε», αφήνοντας τις φήμες να πληθαίνουν.

Ωστόσο, αυτήν τη στάση κρατούν μέχρι να κλείσει η Κάτια τον τρίτο μήνα, ενώ πολλές φορές ο Ελληνας ποπ σταρ έχει δηλώσει ότι θέλει πολλά παιδιά. Το ζευγάρι, που έχει ήδη δύο παιδιά, την 4χρονη Αναστασία και ένα αγοράκι οκτώ μηνών, φαίνεται ότι επιθυμεί να μεγαλώσει την οικογενειακή ευτυχία του με ένα νέο μέλος, που αναμένεται να έρθει στον κόσμο τον Ιανουάριο του 2013.

Κώστας Δράκουλας - Γλυκερία Αναστασάκη: Περιμένοντας το... θηριάκι

Ο γνωστός σε όλους μας ως Θηρίο, που έχει τραγουδήσει τόσες επιτυχίες, τώρα φαίνεται να προετοιμάζεται μαζί με τη σύζυγό του Γλυκερία Αναστασάκη για το καλύτερο σουξέ της ζωής τους, τον ερχομό του παιδιού τους. Η Γλυκερία βρίσκεται στην τελευταία περίοδο της εγκυμοσύνης της και, όπως έδειξε το υπερηχογράφημα, ο πελαργός θα κάνει τον κόσμο τους γαλάζιο.

Ο μικρός πρίγκιπας, σύμφωνα με τα λεγόμενα του μπαμπά του, αναμένεται να έρθει στον κόσμο στο τέλος Αυγούστου με αρχές Σεπτεμβρίου. Μάλιστα, ο ράπερ έχει ήδη ξεκινήσει εδώ και καιρό να αγοράζει ό,τι του αρέσει (ρούχα και παπούτσια του μωρού), ενώ μέσα στο καλοκαίρι ξεκίνησαν και εντατικότερες προετοιμασίες προκειμένου να είναι όλα έτοιμα πριν από τον ερχομό του πελαργού.

Φαίη Ζαφειράκου - Ανδρέας Κομπόσης: Από μέρα σε μέρα

Μανούλα θα γίνει σε λίγο καιρό η Φαίη Ζαφειράκου. Η γνωστή ηθοποιός και ο σύντροφός της Ανδρέας Κομπόσης περιμένουν το πρώτο παιδί τους. Το ζευγάρι αρραβωνιάστηκε στις αρχές του χρόνου στο Λος Αντζελες και περιμένει ανυπόμονα την έλευση του μωρού του, που θα ολοκληρώσει την ευτυχία τους.

Μάλιστα, όπως μας αποκάλυψε ο Ανδρέας, της είχε κάνει έκπληξη την πρόταση γάμου και τον αρραβώνα τους που έγινε στο Λος Αντζελες, αλλά εκείνη του έκανε μεγαλύτερη έκπληξη, όταν του είπε ότι είναι έγκυος. Η γνωστή πρωταγωνίστρια έκανε το τεστ στην Αμερική και φυσικά το ζευγάρι πλέει σε πελάγη ευτυχίας.

Ο τρισευτυχισμένος μπαμπάς μας αποκάλυψε το φύλο του παιδιού που είναι αγόρι, ενώ δηλώνει ότι «εγώ ήθελα αγόρι, γιατί θα μπορώ μαζί του να μοιραστώ πράγματα. Η εγκυμοσύνη της Φαίης είναι πολύ καλή. Περιμένουμε τον μικρό να έρθει στα τέλη Ιουλίου με αρχές Αυγούστου».

Αγγελική Λάμπρη - Αντώνης Αγγελόπουλος: Πρόβα ενός μοναδικού ρόλου

Μπορεί να βλέπουμε σε επανάληψη την επιτυχημένη σειρά του MEGA «Στο παρά 5», όπου η Αγγελική Λάμπρη ξεχώρισε με τον ρόλο της Αγγέλας, το τελευταίο διάστημα όμως η πρωταγωνίστρια προετοιμάζεται να παίξει τον καλύτερο ρόλο της ζωής της, αυτόν της μητέρας.

Καθώς απέχει από τα καλλιτεχνικά δρώμενα, έχει όλον τον χρόνο να προετοιμαστεί κατάλληλα για τη μεγάλη και ευχάριστη αυτή αλλαγή στη ζωή της. Για την Αγγελική και τον σύντροφό της, τον επιτυχημένο σκηνοθέτη Αντώνη Αγγελόπουλο, φαίνεται πως φέτος είναι η χρονιά τους καθώς ο πελαργός ολοκληρώνει την οικογενειακή τους ευτυχία. Το ζευγάρι γνωρίστηκε στα γυρίσματα της επιτυχημένης τηλεοπτικής σειράς και από την αρχή είχαν να λένε όσοι τους ήξεραν πως οι δυο τους ζούσαν έναν μεγάλο έρωτα. Μάλιστα, δεν ήταν λίγοι εκείνοι που υποστήριζαν ότι ο ένας βρήκε στον άλλον το ιδανικό ταίρι.

Χαμηλών τόνων και οι δύο, δεν απασχόλησαν τα φώτα της δημοσιότητας με την προσωπική τους ζωή, ενώ οι έξοδοί τους ήταν κυρίως σε θεατρικές παραστάσεις. Δεν ήταν λίγες οι φορές που η Αγγελική Λάμπρη είχε εκφράσει την επιθυμία να κάνει οικογένεια και φαίνεται ότι τώρα έφτασε η κατάλληλη στιγμή.

Μάλιστα, είναι τόσο ευτυχισμένη και θέλει να ζήσει το θαύμα της ζωής σε όλο του το μεγαλείο, που θέλει να το μοιράζεται μόνο με τα πολύ δικά της άτομα. Αλλωστε, τον τελευταίο καιρό δεν την έχουμε δει σε κάποια δημόσια εμφάνιση, αφού οι πληροφορίες λένε ότι η ηθοποιός διανύει τους πρώτους μήνες της εγκυμοσύνης της.

Μαριέττα Χρουσαλά - Λέων Πατίτσας: «Ράβουν» την προίκα

Ο κόσμος της Μαριέττας θα γίνει ακόμη πιο όμορφος, όταν θα κρατήσει στα χέρια της την κορούλα της. Η μικρή αναμένεται να κάνει την εμφάνισή της τον Σεπτέμβριο ή τον Οκτώβριο και, όπως αποκάλυψε, η Μαριέττα ζει πρωτόγνωρα συναισθήματα και έχει γίνει ευσυγκίνητη.

Η πανευτυχής μέλλουσα μαμά φροντίζει να δροσίζεται είτε σε κοντινές παραλίες είτε με μίνι αποδράσεις, ωστόσο αρκετά συχνά κάνει και βόλτες σε μαγαζιά με μωρουδιακά για να ενημερωθεί για τις αγορές που θα κάνει για το δωμάτιο αλλά και για την προίκα της μικρής.

Θανάσης Πάτρας - Κατερίνα Παγώνη: Περιμένουν πώς και πώς...

Ο Θανάσης Πάτρας θα γίνει για πρώτη φορά πατέρας έπειτα από πέντε χρόνια έγγαμου βίου με την Κατερίνα του. Το ζευγάρι περιμένει τη στιγμή που θα κρατήσει στα χέρια του το νέο μέλος της οικογένειας, το οποίο αναμένεται να έρθει στον κόσμο τον Οκτώβριο.

Ο παρουσιαστής, όταν το ανακοίνωσε στη «Μεσημεριανή Μελέτη», δεν μπορούσε να κρύψει τη συγκίνησή του για το ευτυχές γεγονός. Τότε, η Κατερίνα ήταν στον τέταρτο μήνα της εγκυμοσύνης. Στις δηλώσεις ο Θανάσης είπε μεταξύ άλλων ότι αγαπάει διαχρονικά πολύ και προσέχει τη σύζυγό του όχι μόνο τώρα που είναι έγκυος αλλά πάντα της φερόταν πολύ τρυφερά.
Espressonews.gr
Tags

Δημοσίευση σχολίου

MKRdezign

Φόρμα επικοινωνίας

Όνομα

Ηλεκτρονικό ταχυδρομείο *

Μήνυμα *

Από το Blogger.
Javascript DisablePlease Enable Javascript To See All Widget