Διακοπές της οικογένειας Ρουβά στη Σκιάθο!


 

Όπως σας έχουμε ξαναγράψει τις τελευταίες ημέρες από το staR.gr, η οικογένεια Ρουβά βρίσκεται σύσσωμη στη Σκιάθο όπου και απολαμβάνει τις καλοκαιρινές της διακοπές!

Σάκης και Κάτια Ζυγούλη, παρέα με τα δυο παιδιά τους, την πανέμορφη Αναστασία και τον Ρουβά Junior, χαίρονται τον ήλιο και τη θάλασσα των Σποράδων, με τα σημάδια της τρίτης εγκυμοσύνης της Κάτιας, να είναι πλέον εμφανή.

Το ζευγάρι παρέα με τα παιδιά του, έφτασε στο νησί την Παρασκευή 13 Ιουλίου, και αναμένεται ν΄αναχωρήσει στις 28 του μήνα.

Σάκης και Κάτια, μένουν σε ενοικιαζόμενη βίλα, με τον τραγουδιστή να μην αποχωρίζεται λεπτό το σκάφος του «Αστερόεσσα», στο οποίο επιβιβάζει καθημερινά την οικογένεια του, για τις εξορμήσεις τους στην παραλία, αλλά και στα γειτονικά νησιά (Σκόπελο, Αλόννησο).

Μάλιστα, όσοι τους βλέπουν από κοντά, μιλάνε για ένα πολύ ερωτευμένο ζευγάρι, που έχει στραμένη όλη την προσοχή του στα δυο του παιδιά.

Τα βράδια, οι τέσσερις τους, απολαμβάνουν τις παραδοσιακές γεύσεις του νησιού στα ταβερνάκια της περιοχής, ενώ δεν στερούνται τίποτα.

Μάλιστα η Κάτια που διανύει τον τρίτο μήνα της εγκυμοσύνης της, είναι πολύ προστατευτική με την κοιλιά της, την οποία αγγίζει απαλά.

Κάντε κλικ στις φωτογραφίες, και δείτε τις πολύ ευτυχισμένες στιγμές από τις οικογενειακές διακοπές του Σάκη και της Κάτιας…

Πηγή: ΟΚ, HELLO







Star.gr
Tags

Δημοσίευση σχολίου

MKRdezign

Φόρμα επικοινωνίας

Όνομα

Ηλεκτρονικό ταχυδρομείο *

Μήνυμα *

Από το Blogger.
Javascript DisablePlease Enable Javascript To See All Widget