Διχόνοια στην ΑΕΚ λόγω Λεονάρντο



Σε δύο στρατόπεδα χωρίστηκαν τις τελευταίες ώρες στην ΑΕΚ με το θέμα του Λεονάρντο: σε αυτούς που ήθελαν τη μεταγραφή του Βραζιλιάνου και σε εκείνους που δεν την επιθυμούσαν σε καμία περίπτωση.

Υποστηρικτές της φυγής του ταλαντούχου μεσοεπιθετικού ήταν ο Ανδρέας Δημητρέλος και ο Βασίλης Τσιάρτας.

Ο πρόεδρος της ΠΑΕ και ο τεχνικός διευθυντής της επέμεναν ότι η καλύτερη επιλογή είναι να παραχωρηθεί ο ποδοσφαιριστής, ώστε η Ενωση να βάλει άμεσα στα ταμεία της ένα όσο το δυνατόν πιο σεβαστό ποσό και να κλείσει έτσι άλλες χαίνουσες πληγές στα οικονομικά της, που τη βασανίζουν αφόρητα.

Οι Θωμάς Μαύρος και Βαγγέλης Βλάχος είχαν αντίθετη άποψη. Ο πρώτος μάλιστα σε δηλώσεις του την περασμένη Κυριακή είχε πει ότι «ο Λεονάρντο θα φύγει μόνο με εξωπραγματική πρόταση», στέλνοντας ξεκάθαρο μήνυμα στους οπαδούς του συλλόγου.

Την ίδια ώρα, ο προπονητής της ΑΕΚ επέμενε προς τα μέλη του Δ.Σ. και τον τεχνικό διευθυντή ότι με την απομάκρυνση του «Λεό» το ρόστερ του «Δικεφάλου» αποδυναμώνεται ακόμα περισσότερο, στα όρια να μην μπορέσει πλέον να δημιουργηθεί ένα αξιόμαχο σύνολο, εν όψει της νέας περιόδου.

Και επισήμαινε ο Βλάχος ότι δεν είναι μόνο η ποιότητα του Βραζιλιάνου που θα λείψει από την ομάδα (αφού δύσκολα θα αντικατασταθεί επάξια, με βάση τα σημερινά οικονομικά δεδομένα της ΠΑΕ), αλλά πολύ περισσότερο το γεγονός ότι φεύγουν πλέον πάρα πολλοί ποδοσφαιριστές από τον περσινό κορμό και ως εκ τούτου θα είναι εξαιρετικά δύσκολο να παρουσιαστεί άμεσα ένα νέο ομοιογενές σχήμα που θα μπορεί να σώσει την παρτίδα.

Λογικές ακούγονται οι ανησυχίες του Βλάχου, τις οποίες μπορεί να συμμερίζονταν και οι Δημητρέλος και Τσιάρτας, αλλά επέμεναν ότι δεν υπάρχει άλλη επιλογή πέραν της παραχώρησης του ποδοσφαιριστή, έτσι ώστε να εισρεύσει ρευστό στα «κιτρινόμαυρα» ταμεία...
Espressonews.gr

Δημοσίευση σχολίου

MKRdezign

Φόρμα επικοινωνίας

Όνομα

Ηλεκτρονικό ταχυδρομείο *

Μήνυμα *

Από το Blogger.
Javascript DisablePlease Enable Javascript To See All Widget