Η Έλενα άλλαξε ημερομηνία λόγω Κυπριακής μαύρης επετείου



H Ελενα Παπαρίζου δεν θα βγει στη σκηνή, σεβόμενη τις ιστορικές μνήμες του ελληνισμού.

Η δημοφιλής τραγουδίστρια συναποφάσισε με το συγκρότημα Μέλισσες και τους διοργανωτές την αλλαγή της ημερομηνίας της συναυλίας της στην Πάφο της Κύπρου. Η συναυλία μεταφέρεται από τις 20 Ιουλίου στις 27 του ίδιου μήνα.

Τις τελευταίες ώρες έντονες ήταν οι αντιδράσεις για την επικείμενη συναυλία της Ελενας Παπαρίζου και του συγκροτήματος Μέλισσες στην Κύπρο και συγκεκριμένα στο «Summer Club» της Πάφου την Παρασκευή 20 Ιουλίου. Αιτία για την αναβολή στάθηκε το γεγονός ότι η 20ή Ιουλίου είναι ημέρα μνήμης, καθ’ ότι είναι η επέτειος της τουρκικής εισβολής του 1974.

Μάλιστα τις τελευταίες ημέρες είχαν καταγραφεί αντιδράσεις και αρνητικά σχόλια για τη συναυλία σε σελίδες κοινωνικής δικτύωσης στο Διαδίκτυο.

Η Ελενα λοιπόν φρόντισε να αναβληθεί η συναυλία και το δημοσιοποίησε στον προσωπικό της λογαριασμό στο Twiterr , παρ’ ότι δεν είχε προγραμματίσει η ίδια την ημερομηνία, γράφοντας: «Οι καλλιτέχνες έχουμε χρέος όχι μόνο να μην ξεχνάμε αλλά και να θυμόμαστε. Δεν ξεχνώ και συνεχίζω να θυμάμαι».

Ετσι δεν δημιουργήθηκε κανένα πρόβλημα και οι Κύπριοι fans της Ελενας Παπαρίζου θα έχουν την ευκαιρία να την απολαύσουν live την επόμενη Παρασκευή στις 27 Ιουλίου, την ίδια ώρα. Ελενα και Μέλισσες ετοιμάζονται πυρετωδώς για τις συναυλίες τους. «Rehearsal time με Melisses right now! Πολύ γέλιο πέφτει και αρκετό άγχος!» ήταν το μήνυμα της Παπαρίζου στο Twitter, η οποία ανέβασε και μια φωτογραφία από τις πρόβες.
Espressonews.gr
Tags

Δημοσίευση σχολίου

MKRdezign

Φόρμα επικοινωνίας

Όνομα

Ηλεκτρονικό ταχυδρομείο *

Μήνυμα *

Από το Blogger.
Javascript DisablePlease Enable Javascript To See All Widget