Σπουδαία επιτυχία για τον ΟΦΗ

Σπουδαία επιτυχία για τον ΟΦΗ του Νίκου Αναστόπουλου. Η ομάδα της Κρήτης νίκησε με σκορ 3-1  τον Παναιτωλικό στο Αγρίνιο και εξασφάλισε την πρόκρισή της στην προημιτελική φάση του Κυπέλλου.

Ηταν ένας  αγώνας γεμάτος δύναμη, πάθος, σκληρά μαρκαρίσματα και κόκκινες κάρτες. Ο Παναιτωλικός  ναι μεν προηγήθηκε στο σκορ, ο ΟΦΗ όμως  έκανε εντυπωσιακή αντεπίθεση και έδωσε «απάντηση» με τρία γκολ.

Στο 35' ο Ρότσα με ωραία κεφαλιά σημείωσε το 1-0 για τους γηπεδούχους. Στο 42', ο Σίσιτς ελίχθηκε ωραία, έπιασε δυνατό σουτ και ήρθε το 1-1 για τον ΟΦΗ. Στο 58' και ενώ ο ΟΦΗ αγωνιζόταν με παίκτη λιγότερο, ο Ζ. Λόπεθ έδωσε έξοχη πάσα στον κενό χώρο, πετάχτηκε ο Μπούρμπος και ήρθε το 1-2. Το τελικό 1-3 διαμορφώθηκε στις καθυστερήσεις, με σουτ του Μάντζιου από κοντά.

Να τονιστεί ότι αποβλήθηκε με δεύτερη κίτρινη ο Βάντο στο 54', ενώ στο 59' την κόκκινη κάρτα είδε ο Φερνάντες του Παναιτωλικού. Ο μέσος από την Πορτογαλία, έκανε αντιαθλητικό φάουλ στον Σίστς και η απόφαση του Σπάθα ήταν ολόσωστη.

Κόκκινες: Βάντο, Φερνάντες.

Κίτρινες: Μητρόπουλος, Αντι, Σίσιτς, Καμαρά, Παπουλής, Ταυλαρίδης, Παλαιολόγος.

Παναιτωλικός: Τζενάμο, Παλαιολόγος(83' Μπελεβώνης), Αντι, Ντολεζάι, Μητρόπουλος, Αναστασιάδης, Ρότσα, Μουμίν(68' Πασάς), Χαριστέας(33' Καραμαλίκης), Καμαρά, Φερνάντες.

ΟΦΗ: Βεζυρίδης, Γαλανόπουλος, Βάντο, Σόουζα, Ταυλαρίδης, Μπόντορ, Κάλαϊτζιτς, Σίσιτς(60' Παπουλής), Μάντζιος, Ζ. Λόπεθ(77' Πίτσος), Ζορμπάς(57' Μπούρμπος).
tanea.gr

Δημοσίευση σχολίου

MKRdezign

Φόρμα επικοινωνίας

Όνομα

Ηλεκτρονικό ταχυδρομείο *

Μήνυμα *

Από το Blogger.
Javascript DisablePlease Enable Javascript To See All Widget