Πώς θα έχεις μεγαλύτερη διάρκεια στο κρεβάτι

Το σεξ δεν διαφέρει πολύ από έναν αγώνα δρόμου. Έναν αγώνα δρόμου, που, ωστόσο, κανονικά πρέπει να θυμίζει μαραθώνιο παρά κούρσα των εκατό μέτρων....

Θέλεις λοιπόν να βελτιώσεις τις επιδόσεις και, κυρίως, την αντοχή και τη διάρκειά σου εκεί που, εν τέλει, μετράει περισσότερο; Αν ναι, οι επαγγελματίες της βιομηχανίας του ερωτικού κινηματογράφου (ή αλλιώς, «πορνοστάρ») έχουν κάτι να σου πουν...

«Ναι, μοιραία κάποια στιγμή θα “τελειώσεις”. Ναι, περνάς καλά και δεν κρατίεσαι... Δεν πρέπει, όμως, να ξεχνάς ότι το σεξ πάνω απ' όλα είναι ομαδικό σπορ. Αν θέλεις να περάσει καλά και η παρτενέρ σου, λοιπόν, ρίξε “στροφές” κι άφησέ την να βρει τον ρυθμό της. Γενικά, δες το όλο πράγμα λίγο πιο χαλαρά και μην συμπεριφέρεσαι σαν κουνέλι κατά την περίοδο αναπαραγωγής» συμβουλεύει η πρωταγωνίστρια και σκηνοθέτιδα ερωτικών ταινιών, Tanya Tate.

Αν νιώθεις ότι πλησιάζεις στο «μεγάλο φινάλε», άλλαξε στάση

«Μην επιμένεις σε κάποια στάση που ξέρεις ότι θα σε κάνει να “τελειώσεις” γρήγορα» αναφέρει η Kelly Madison, πορνοστάρ και ιδιοκτήτρια του website KellyMadison.com. «Ακόμα καλύτερα, κράτα τη στάση αυτή που ξέρεις ότι θα σε κάνει να “τελειώσεις” πιο γρήγορα για το τέλος. Επιπλέον, μεταξύ των στάσεων, μπορείς να της κάνεις στοματικό. Κάνοντας κάτι τόσο απλό όχι μόνο θα “τρενάρεις” το όλο “σκηνικό”, αλλά θα ανέβεις και στα μάτια της ως εραστής».
Αφιέρωσε χρόνο στα προκαταρκτικά

«Για να παρατείνεις τη σεξουαλική πράξη, θα πρέπει να παρατείνεις και τα προκαταρκτικά» λέει η Casey Calvert, performer αλλά και «ειδική» επί του BDSM στον ιστότοπο Gamelink.com. «Αντί για πέντε μόλις λεπτά, αφιέρωσε στην “προθέρμανση” είκοσι. Μην την αφήσεις να πάρει ανάσα... Μάλιστα, αν η σύντροφός σου είναι πολυοργασμική, θα πρότεινα να την κάνεις να “τελειώσει” τουλάχιστον δύο φορές πριν περάσεις στο “ψητό”. Με τον τρόπο αυτό, όχι μόνο θα της προσφέρεις επιπλέον απόλαυση αλλά θα μπορέσεις ακόμη ν' αποβάλεις το άγχος του να την κάνεις να “τελειώσει” οπωσδήποτε -άγχος που δεν αποκλείεται να χαλάσει την όλη φάση μαζί της τη δεδομένη χρονική στιγμή».

Απόσπασε την προσοχή σου

«Αν κοντεύεις να “τελειώσεις” και τα περιθώρια για αλλαγή στο ρυθμό ή στις στάσεις σου έχουν στενέψει, το καλύτερο που μπορείς να κάνεις για να κόψεις “ταχύτητα” είναι να σκεφτείς τη γιαγιά σου ντυμένη με σέξι εσώρουχα» θα πει γελώντας η Madison. Ναι, μπορεί το όλο σκηνικό ν' ακούγεται τραβηγμένο, όμως «μην ξεχνάς ότι οι οριακές καταστάσεις απαιτούν ενίοτε και ανορθόδοξα μέτρα» συνεχίζει.

Κάνε ένα (πολύ μικρό) διάλειμμα

Μολονότι η εναλλαγή στάσεων σε βοηθά στο να παρατείνεις την απόλαυση λίγο παραπάνω, εξίσου αποτελεσματική είναι και η αλλαγή ταχύτητας. «Το μυστικό εδώ είναι ο ρυθμός. Αν λοιπόν καθώς κάνεις σεξ νιώσεις ότι κοντεύεις στο να τελειώσεις, απλά σταμάτα. Κάνε ένα μικρό διάλειμμα και επικεντρώσου στην ικανοποίηση της συντρόφου σου με άλλους τρόπους - για παράδειγμα, χρησιμοποίησε τα χέρια σου και, φυσικά, το στόμα σου. Μετά από λίγο θα μπορέσεις να συνεχίσεις» αναφέρει η Jessica Drake, επαγγελματίας πορνοστάρ και δημιουργός του ιστότοπου GuideToWickedSex.com.

«Αν θέλεις να μεγαλώσεις την αντοχή σου, “παίξε” με τον εαυτό σου» συνεχίζει η Drake. «Όταν αυνανίζεσαι, μπορείς να καταλάβεις πότε πρόκειται να “τελειώσεις”. Παρατείνοντας όμως τη διαδικασία του αυνανισμού, δεν “τρενάρεις” μόνο την απόλαυσή τη δεδομένη χρονική στιγμή που αλλά παράλληλα “προπονείς” το σώμα σου και ειδικότερα τα γεννητικά σου όργανα ώστε να έχουν μεγαλύτερη αντοχή κατά τη διάρκεια της σεξουαλικής πράξης. Μην αμφιβάλεις πώς όταν με το καλό βρεθείς στο κρεβάτι με τη σύντροφό σου, η “προπόνηση” αυτή θα φανεί».



Πηγή


Κάντε like στη σελίδα μας στο facebook και ενημερωθείτε για ό,τι νέο.
Tags

Δημοσίευση σχολίου

MKRdezign

Φόρμα επικοινωνίας

Όνομα

Ηλεκτρονικό ταχυδρομείο *

Μήνυμα *

Από το Blogger.
Javascript DisablePlease Enable Javascript To See All Widget