"Αισθανόμουν ότι η Ναταλία Γερμανού ζοριζόταν πέρυσι" (VIDEO)

Συνέντευξη "Στη Φωλιά των Κου Κου" έδωσε ο διευθυντής του περιοδικού ΟΚ Νίκος Γεωργιάδης αποκαλύπτοντας τις ειδήσεις που πούλησαν περισσότερο μέσα στο 2018.

Ο δημοσιογράφος δήλωσε πως στην πρώτη θέση βρίσκεται η σχέση του Αλέξανδρου Λυκουρέζου με την Νατάσα Καλογρίδη, ενώ και οι νέες σχέσεις του Γιάννη Τσιμιτσέλη και της Βάσως Λασκαράκη τράβηξαν ιδιαιτέρως το ενδιαφέρον του κόσμου.

Μεταξύ άλλων, ο Νίκος Γεωργιάδης αναφέρθηκε και στη συνεργασία του με τη Ναταλία Γερμανού στο «Επιτέλους Σαββατοκύριακο», αλλά και σε πρόσφατες δηλώσεις που έκανε σχετικά…

«Δεν είπα ότι δεν πέρασα καλά με τη Ναταλία. Είπα ότι δεν πέρασα πολύ καλά στη συγκεκριμένη εκπομπή. Αισθανόμουν ότι η Ναταλία ζοριζόταν πέρυσι. Κάποια στιγμή η εκπομπή έχασε την ταυτότητα της. Προσπαθώντας να «κυνηγήσουν» τον κύριο Μάνεση που σημείωνε πολύ υψηλά νούμερα τηλεθέασης στον Alpha, κάποια στιγμή η εκπομπή σταμάτησε να είναι καθαρά ψυχαγωγική και το αποτέλεσμα ήταν λίγο υβριδικό.

Θεωρώ ότι μέσα σε όλο αυτό το άγχος με τα νούμερα, σαν προϊόν ο Νίκος Γεωργιάδης δεν μπόρεσε να αξιοποιηθεί. Με την Ναταλία πέρυσι δεν ήταν ότι κάναμε παρέα. Πιο πολύ παρέα έχω κάνει στο παρελθόν μαζί της, παρά πέρυσι. Το καμαρίνι της ήταν πάντα ανοιχτό να μπεις μέσα και να της πεις αν έχεις κάποιο πρόβλημα και να σε ακούσει. Δεν είναι άνθρωπος που δεν ακούει. Αλλά δεν ξέρω κι αν είχε να κάνει με τη Ναταλία, ή με την αρχισυνταξία ή με τις εντολές που έπαιρναν ίσως από τη διοίκηση του καναλιού. Δεν μπορώ να το ξέρω. Η Ναταλία είναι πάρα πολύ έξυπνη ξέρει τι είχε γίνει. Όπως μου είχε πει ότι εγώ σε θέλω στον Alpha μαζί μου, αλλά το κανάλι δεν θέλει κανένα πρόσωπο από το Epsilon», ανέφερε ο δημοσιογράφος σχετικά με τη συνεργασία του με τη Ναταλία Γερμανού.

Δείτε όλα όσα είπε ο ίδιος:








πηγη


Κάντε like στη σελίδα μας στο facebook και ενημερωθείτε για ό,τι νέο.
Tags

Δημοσίευση σχολίου

MKRdezign

Φόρμα επικοινωνίας

Όνομα

Ηλεκτρονικό ταχυδρομείο *

Μήνυμα *

Από το Blogger.
Javascript DisablePlease Enable Javascript To See All Widget