Ελένη Ράντου: Ο μέσος όρος των συμμετεχόντων στο Survivor ήταν…

Λίγο πριν από την πρεμιέρα της Φιλουμένα Μαρτουράνο στις 26 Οκτωβρίου, η Μαρκέλλα Σαράιχα συνάντησε την Ελένη Ράντου, η οποία μίλησε στο aixmi.gr για τους φόβους της, τα κοινά στοιχεία που έχει με τη Φιλουμένα, την πολιτική και τον Αλέξη Τσίπρα αλλά και για την κατάσταση στο χώρο της τηλεόρασης. Τι είπε για το Survivor και τον νικητή Γιώργο Αγγελόπουλο;
Διαβάστε αναλυτικά:
Το Survivor πέρσι το βλέπατε;
Και βέβαια το είχα παρακολουθήσει. Αυτό είχε μία αγνότητα σαν συνταγή. Ενώ ήταν πολύ παλιά η συνταγή, η επιλογή των προσώπων είχε μία αγνότητα και σε κέντριζε. Ήταν μία διαμόρφωση νεοελληνικού χάρτη προσώπων. Κι επειδή όλα ήταν φρέσκα, δημιουργούσε ένα πόλο έλξης. Σαν μια νέα σειρά που ξαφνικά πρωταγωνιστούν φρέσκες φυσιογνωμίες που δεν είναι αυτές που ξέραμε. Ας πούμε, ο μέσος όρος των συμμετεχόντων ήταν πολύ λιγότερο μελαχρινοί από την εικόνα που έχουμε για το μέσο Έλληνα. Ξαφνικά είχαν ανοιχτά μάτια, καστανόξανθοι οι περισσότεροι κι όχι καταμελάχρινοι. Είχε μία συμπεριφορά λαϊκών ανθρώπων με άλλες εμμονές από αυτές που ξέραμε. Είχε νομίζω μία εξαιρετική επιλογή δείγματος Νεοελλήνων.
Θέλατε να βγει νικητής ο Γιώργος Αγγελόπουλος;
Είχε ένα κοινωνικό ενδιαφέρον για μένα. Δεν κοιτούσα ποιος θα βγει πρώτος ή δεύτερος. Όσο για τον Γιώργο Αγγελόπουλο, επειδή έχουν αλλάξει οι εποχές, πρόκειται για ένα καινούργιο δείγμα νεολαϊκού ανθρώπου.



πηγη


Κάντε like στη σελίδα μας στο facebook και ενημερωθείτε για ό,τι νέο.
Tags

Δημοσίευση σχολίου

MKRdezign

Φόρμα επικοινωνίας

Όνομα

Ηλεκτρονικό ταχυδρομείο *

Μήνυμα *

Από το Blogger.
Javascript DisablePlease Enable Javascript To See All Widget