2012-07-22



Η ιταλική μόδα μετακομίζει σιγά-σιγά στην Ασία. Μεγάλοι οίκοι μόδας με έδρα το Μιλάνο ή τη Ρώμη στο παρελθόν περνάνε στα χέρια ξένων επενδυτών και απρόσωπων μεγάλων εταιρειών από το Χονγκ Κονγκ μέχρι το Ντουμπάι.

Το μόνο που παραμένει ίδιο είναι τα διάσημα ονόματα των οίκων που εμπορεύονται είδη πολυτελείας, από δημιουργίες υψηλής ραπτικής μέχρι πανάκριβα κοσμήματα.

Με πιο πρόσφατη την εταιρεία Mayhoola Investments, η οποία ανήκει στη βασιλική οικογένεια του Κατάρ, να εξαγοράζει τον γνωστό ιταλικό οίκο μόδας Valentino, μακραίνει η λίστα των διάσημων οίκων που αλλάζουν χέρια.

Προς εφτακόσια εκατομμύρια ευρώ πουλήθηκε ο όμιλος Valentino στη σεΐχα Μοζά Μπιντ Νασέρ αλ Μισνέντ, δεύτερη σύζυγο του σεΐχη του Κατάρ, η οποία αγαπά ιδιαίτερα την ιταλική υψηλή ραπτική.

Ο όμιλος Valentino περιλαμβάνει και τους οίκους Hugo Boss και Missoni. Οι ζάπλουτοι αγοραστές από το Κατάρ αγόρασαν τον όμιλο από την επενδυτική εταιρεία Permira, η οποία δραστηριοποιείται κυρίως σε εταιρείες κατεψυγμένων τροφίμων.

Ο χορός των πωλήσεων και τον επενδύσεων από «άσχετους» στον χώρο της μόδας είχε αρχίσει από το 1998, όταν ο ίδιος ο Βαλεντίνο Γκαραβάνι είχε πουλήσει τον οίκο με το όνομά του στον Ιταλό επιχειρηματία του Μιλάνου Ματέο Μαρτζότο για 300 εκατ. δολάρια. Ο Μαρτζότο τον μοσχοπούλησε στην Permira το 2007 έναντι του ποσού 5,3 δισ. δολαρίων!

Πέντε χρόνια αργότερα, η Permira τον ξεφορτώθηκε για 700 εκατ. δολάρια, ποσό σημαντικά μικρότερο από αυτό που είχε πληρώσει για να τον αποκτήσει, γιατί έκριναν ότι ως επένδυση ο όμιλος Valentino ήταν τρομερά ζημιογόνος. Εκτός συμφωνίας θα παραμείνει ο γερμανικός κολοσσός Hugo Boss, ο οποίος ανήκει στους ίδιους μετόχους που έχουν και τον οίκο Valentino. <

Ο οίκος υψηλής ραπτικής με έδρα κάποτε τη Ρώμη, ο οποίος έντυνε μέλη βασιλικών οικογενειών της Ευρώπης και δυναστείες Κροίσων της Αμερικής και της Μέσης Ανατολής, το 2008 επλήγη ανεπανόρθωτα από την οικονομική ύφεση. Με αυτήν την ασιατική μεταγραφή ο Valentino γίνεται ο τρίτος ιταλικός κολοσσός μόδας που περνάει στα επιχειρηματικά συμφέροντα των αγορών της Ασίας.

Πρώτος ήταν ο Cerruti που αγοράστηκε από την Trinity Ltd του Χονγκ Κονγκ το 2010. Ακολούθησε ο Gianfranco Ferre, που ανήκει από το 2011 στην Paris Group με έδρα το Ντουμπάι, λίγο μετά την ανακοίνωσή του ότι χρεοκόπησε.

Στη Γαλλία...

Στη Γαλλία το σκηνικό είναι παρόμοιο. Μεγάλοι οίκοι ανήκουν πια σε άλλους, όμως εδώ ο λόγος είναι ότι οι διάσημοι ιδρυτές τους έχουν πια φύγει από τη ζωή. Στη φάση των γενικότερων αλλαγών στο Παρίσι πολλοί οίκοι ονομάζουν «ανανεωτικές κινήσεις» τις αλλαγές που έχουν ήδη συμβεί ή έχουν ανακοινωθεί ότι θα γίνουν.

Ηδη, ο Hedi Slimane, που ηγείται του όίκου Yves Saint Laurent, ανακοίνωσε στα μέσα του περασμένου μήνα ότι θα αλλάξει το διάσημο όνομα της φίρμας ξεκινώντας από την ανοιξιάτικη συλλογή για το 2013. Αφού ανανέωσε τον οίκο Christian Dior κάνοντας συνώνυμο το όνομά του με τα tailored slim fit ανδρικά παντελόνια, ανέλαβε να «εξελίξει» και τον Saint Laurent Paris. Ο Slimane είπε ότι σκοπεύει να χρησιμοποιήσει τις ίδιες γραμματοσειρές και τα ίδια λογότυπα με τα παλιά, αλλά δεν θα εγκαταλείψει το θρυλικό YSL.

Υπάρχουν βεβαίως και στη Γαλλία οίκοι που έχουν πια μόνο το όνομα αλλά όχι και τη… γαλλική χάρη. Οπως ο οίκος Christian Lacroix, που ανήκει πλέον σε μεγάλη αμερικανική εταιρεία επενδύσεων.

Στη Βρετανία...

Ανασφάλεια και φόβος να μη βαρέσουν κανόνι υπάρχει και στους μεγάλους οίκους μόδας της Βρετανίας. Το κλίμα και εκεί είναι πάνω κάτω το ίδιο σε σχέση με την Ιταλία και τη Γαλλία, τις χώρες δηλαδή που εξάγουν μόδα. Οι φημολογίες για περαιτέρω ύφεση φέρνουν ακόμα μεγαλύτερο φόβο. Τα Marks & Spencer εφαρμόζουν σκληρή πολιτική με απολύσεις για την αντιμετώπιση της κρίσης.

Για να μη βάλουν πωλητήριο...

Πριν φθάσουν να βάλουν πωλητήριο, κάτι στο οποίο πολλές γνωστές φίρμες καταλήγουν με μαθηματική ακρίβεια, οι εταιρείες μόδας παίρνουν μέτρα επίπονα για τους εργαζομένους τους αλλά και για το γενικότερο προφίλ τους. Μέσα στο 2010, ο Gianni Versace μείωσε κατά 25% το προσωπικό του παγκοσμίως, που σήμαινε την απόλυση 350 υπαλλήλων, ενώ έκλεισε και αρκετά καταστήματά του παγκοσμίως.

Η ιταλική Bulgari το 2009 έκλεισε μέσα σε μία νύχτα όσα καταστήματά της με κοσμήματα δεν απέδιδαν. Το ίδιο έκανε και η βρετανική εταιρεία ειδών πολυτελείας Burberry Group PLC, που την ίδια χρονιά έκοψε 540 θέσεις εργασίας στη Βρετανία και την Ισπανία, όπου κατασκευάζονται πολλά από τα προϊόντα της. Το ίδιο διάστημα η Chanel και η Benetton προχώρησαν σε χιλιάδες απολύσεις.

Παράλληλα, οι οίκοι μείωσαν τα έξοδά τους και στις πρώτες ύλες. Τα δύο τελευταία χρόνια στις κολεξιόν, οι οποίες και αυτές μειώθηκαν γιατί τα έξοδά τους είναι τεράστια, δεν χρησιμοποιούνται πανάκριβα υλικά και υφάσματα. Πολλοί οίκοι επέστρεψαν στα «χρώματα ασφαλείας», το γκρι και το μαύρο, για να μην έχουν «φύρα» στα υφάσματά τους και σε ρούχα ανθεκτικά και πρακτικά.

Κλασικά ρούχα σε απλές γραμμές για να τα προτιμούν οι καταναλωτές. Φίρμες όπως οι Βurberry, Ρrorsum, Missoni, Jil Sander έχουν αλλάξει πορεία πλεύσης στον χώρο της μόδας. Ακόμα και ονόματα συνώνυμα του πολυτελούς και του φανταχτερού, όπως τα Miuccia Prada, Givenchy και Boss, προτιμούν πλέον την απλότητα των σκούρων χρωμάτων.

Οσο για τα ντεφιλέ, όπου παρουσιάζουν τις δημιουργίες τους, είναι πια λιγότερο φαντασμαγορικά λόγω της μείωσης του μπάτζετ αλλά και για να μην προκαλούν. Και βεβαίως, δεν μιλάμε πλέον για αστρονομικές αμοιβές ακόμα και σε πρωτοκλασάτα μοντέλα. Οι ένδοξες ημέρες της πασαρέλας ανήκουν πια στο μακρινό παρελθόν.

Αντέχουν, αλλά για πόσο;

Το τοπίο είναι θολό στον επιχειρηματικό χώρο που ασχολείται με τη μόδα και άλλα είδη πολυτελείας στη γειτονική χώρα. Ακόμη και στην «πριγκίπισσα της μόδας» Ιταλία (γιατί βασίλισσα είναι το Παρίσι) ό,τι δεν είναι αναγκαίο για την επιβίωση σε εποχές οικονομικής κρίσης κόβεται από τον καταναλωτή άμεσα.

Ετσι, αυτόματα όλοι οι οίκοι μόδας που πρόσφεραν ένα προϊόν ακριβό και μάλιστα σε κάποιες περιπτώσεις πολύ παραπάνω από τον μέσον όρο βρέθηκαν ξαφνικά με το πελατολόγιό τους μειωμένο δραματικά για την επιβίωσή τους.

Στην Ιταλία και άλλες διάσημες φίρμες, όπως ο Roberto Cavalli και ο οίκος Versace, ψάχνουν εναγωνίως τρόπους για να κρατηθούν στην αγορά και να συνεχίσουν να υπάρχουν. Δεν είναι τυχαίο ότι από το 2010 ο Roberto Cavalli αναγκάστηκε να ματαιώσει το show του «Just Cavalli» λόγω οικονομικών προβλημάτων. Το χρηματιστήριο της μόδας περνάει τις χειρότερες ημέρες του.

Προβλήματα αντιμετωπίζει και ο οίκος του Giorgio Armani, ωστόσο είναι ο μοναδικός που δεν ακούγεται να αντιμετωπίζει τόσο σοβαρά όσο οι άλλοι. Ισως γιατί φρόντισε να κάνει νωρίς μια πιο λαϊκή στροφή στα προϊόντα του, διατηρώντας ταυτόχρονα την ποιότητά του σχετικά ψηλά.
Espressonews.gr



Μια ηθοποιός που πραγματικά λάμπει στον καλλιτεχνικό χώρο. Η Ζέτα Δούκα παραμένει ένας εξαιρετικός άνθρωπος και καλλιτέχνις που παλεύει δίνοντας «Ανάσα» σε όσους το έχουν ανάγκη.

Στα δεκαοκτώ της πέρασε στην Ιατρική του Αριστοτελείου Πανεπιστημίου Θεσσαλονίκης, δεν γράφτηκε καν, γιατί ήθελε να γίνει βιολόγος. Στα είκοσι τέσσερά της, και ενώ ήταν «βολεμένη» στο Δημόσιο, παραιτήθηκε και τότε ήρθε στη ζωή της η υποκριτική.

Φέτος το καλοκαίρι, ξεδιπλώνει για ακόμα μία φορά αυτό που δουλεύει χρόνια, τον καλύτερο εαυτό της, στη μουσικοχορευτική παράσταση «7 τραγούδια θα σου πω» από το ελληνικό σινεμά με ζωντανή ορχήστρα. Εκτός από το παρουσιαστικό της, αυτό που είναι ιδιαίτερα εντυπωσιακό στην ηθοποιό είναι η αύρα του καλού παιδιού που εκπέμπει και η χαλαρότητά της...

- Πείτε μας λίγα λόγια για την παράσταση…
Μας μάζεψε ο Μάκης Δελαπόρτας και μας είπε ότι θέλει να κάνει μια μουσική παράσταση με τραγούδια του ελληνικού κινηματογράφου στο πέρασμα τριών δεκαετιών, με σκοπό να θυμηθεί ο κόσμος, να τραγουδήσει και να χαρεί με αυτά τα οποία κάποτε αποτελούσαν έμβλημα μιας Ελλάδας για την οποία ήταν περήφανος. Οι χαρακτήρες που εμφανίζονται επί σκηνής δεν είναι η Ζέτα Δούκα, ο Παναγιώτης Πετράκης κ.λπ. Εχουμε κρατήσει μεν τα ονόματά μας αλλά είμαστε ηθοποιοί ή μάλλον άνθρωποι που λαμβάνουν μέρος σε μια οντισιόν με σκοπό να γίνει μια παράσταση. Την οντισιόν την κάνει ο Μάκης Δελαπόρτας, που είναι και ο μοναδικός που κρατά το όνομά του καθ’ όλη τη διάρκεια του έργου. Το δεύτερο μέρος είναι η κανονική παράσταση, όπου ακούγονται πολλά, γνωστά τραγούδια.

- Εχετε και ωραία φωνή...
Κοιτάξτε, η φωνή είναι κάτι που όσο τη δουλεύεις και καταπιάνεσαι με αυτήν τόσο αλλάζει. Επί πλέον, είναι διαφορετική ημέρα με την ημέρρα. Είναι συγκλονιστικό αυτό που μπορεί να πάθει η φωνή και πόσο διαφορετική μπορεί να την ακούς κάθε μέρα. Δεν είναι η φωνή μου αυτή η καθ’ αυτή που βγαίνει στην παράσταση, είναι η φωνή μέσα από κάποιο τεχνικό μέσο. Και τα τεχνικά μέσα δεν μπορεί να τα ελέγχει απόλυτα ο ηθοποιός. Γι’ αυτό υπάρχουν οι τεχνικοί και οι ηχολήπτες. Εχω πάντοτε μεγάλο άγχος και προσπαθώ να δίνω έμφαση στο τεχνικό κομμάτι, ώστε να είναι όσο το δυνατόν καλύτερο για τη φωνή μου.

- Πάντως, στην καριέρα σας σαν ηθοποιός σαφώς και δεν πλήττετε. Αντιθέτως, θα λέγαμε ότι επιχειρείτε διαφορετικά πράγματα.
Είμαι άνθρωπος που του αρέσει να καταπιάνεται με πολλά. Οτιδήποτε έχω κάνει είναι κατόπιν ωρίμου σκέψεως, με γνώμονα τις συνεργασίες με καλούς ηθοποιούς, καλούς συναδέλφους και προσπαθώ οτιδήποτε κάνω να μου διδάξει κάτι παραπάνω για τον εαυτό μου. Μου αρέσει να με σπρώχνω σε μονοπάτια που δεν είναι τόσο εύκολα.

- Τα τελευταία χρόνια υπάρχει γύρω μας τρομερή ένδεια. Η κωμωδία, επειδή είναι το πιο δύσκολο είδος, πιστεύετε ότι ξεσκεπάζει την ένδεια;
Την ένδεια την ξεσκεπάζει μόνον η αλήθεια! Δεν είναι η κωμωδία ή το δράμα, είναι αυτό που μπορεί να μιλήσει αληθινά στις ψυχές των ανθρώπων. Μια κωμωδία που δεν βασίζεται σε τίποτα αληθινό δεν μπορεί να ξεσκεπάσει τίποτα. Ενώ μια που είναι ενταγμένη στην καθημερινότητα, στα σύγχρονα προβλήματα και στον σύγχρονο τρόπο σκέψης νομίζω είναι ένα τρομερό όπλο στα χέρια οποιουδήποτε θα ήθελε να αποκαλύψει και να πει οτιδήποτε που ίσως δεν είναι εύκολο να το πει με άλλον τρόπο.

- Στην τηλεόραση έχετε την τύχη να παίζετε σε ένα από τα πιο επιτυχημένα σίριαλ, στους «Βασιλιάδες».
Τύχη είναι η στιγμή που η καλή προετοιμασία συναντάει την καλή ευκαιρία... Τυχεροί είναι οι άνθρωποι που προετοιμάζονται κατάλληλα και ωθούν τον εαυτό τους σε σημεία που να τους βρει η καλή ευκαιρία. Αρα, η τηλεοπτική μου στιγμή στη συμμετοχή μου στους «Βασιλιάδες» είναι αποτέλεσμα μιας καλής προετοιμασίας και όχι της τύχης που μπορεί να πει κάποιος ή της ευλογίας που μπορεί να έχω εγώ έναντι κάποιων άλλων ηθοποιών που δεν έχουν δουλειά για τον άλφα ή βήτα λόγο. Κατά πόσο δηλαδή προετοιμάζεις τον εαυτό σου να βρεθεί σε μια δουλειά και κατά πόσο μπορείς να τη φέρεις εις πέρας με την καλή ευκαιρία. Αυτή η καλή ευκαιρία μπορεί να αφορά τη γνωριμία με τον σκηνοθέτη ή οτιδήποτε άλλο.

- Οι ηθοποιοί σήμερα μπορούν να επιλέγουν ρόλους;
Ολο και λιγότερο. Θα ήθελα όμως να σας μιλήσω για μένα. Εγώ ακόμα έχω την ευχέρεια να επιλέγω ρόλους, με την έννοια ότι δεν έχω κάνει επιλογές οι οποίες υπόκεινται σε πράγματα καταναγκαστικά και που για κάποιους άλλους παράγοντες θα έπρεπε να κάνω.

- Πιστεύετε ότι η εξωτερική εμφάνισή σας άνοιξε πόρτες;
Η εξωτερική εμφάνιση είναι ένα δώρο, ένα στοιχείο του χαρακτήρα, όπως είναι όλα. Και πρέπει να εκτιμάται όσο της αρμόζει. Ούτε να υποτιμάται ούτε να υπερτιμάται. Σαφώς, κάποια πράγματα τα ανοίγει, όπως και κάποια άλλα μπορεί και να τα κλείνει.

- Παραμελήσατε ποτέ τον εαυτό σας;
Υπήρχαν κάποιες στιγμές της ζωής μου που ίσως δεν του έδωσα τον χρόνο να αφομοιώσει κάποια πράγματα που συνέβαιναν. Εν πάση περιπτώσει, δεν μπορούσα να πω κάποια όχι και να βγω από κάποιες καταστάσεις οι οποίες δεν μου επέτρεπαν να είμαι καλά. Αυτό όμως συμβαίνει στη ζωή τού κάθε ανθρώπου. Το θέμα είναι να προχωράς μπροστά έχοντας τις εμπειρίες που θα σου επιτρέψουν να περνάς καλύτερα.

- Σας γοήτευε να γίνετε αναγνωρίσιμη;
Η αναγνωρισιμότητα-διασημότητα είναι δύο έννοιες τις [Ζέτα Δούκα, Παναγιώτης Πετράκης. Πάνω: Μάκης Δελαπόρτας, Ματθίλδη Μαγγίρα.] οποίες, όταν τις ακούω, τουλάχιστον γελάω! Οταν με αναγνωρίσει κάποιος στον δρόμο και κυρίως τα παιδάκια, το χαίρομαι, όπως αν γίνει και με ωραίο τρόπο. Γιατί υπάρχουν πολλοί άνθρωποι που σε πλησιάζουν με σκοπό να εκδηλώσουν την αγάπη τους και το κάνουν με έναν τόσο άκομψο τρόπο, που τελικά σε φέρνουν σε δύσκολη θέση! Πάντως, ο αυτοσκοπός μου δεν ήταν να γίνω αναγνωρίσιμη και… διάσημη. Για άλλα πράγματα έγινα ηθοποιός.

- Η αναγνωρισιμότητα ήταν ταυτόσημη με την αύξηση των φλερτ;
Οχι, το φλερτ δεν έλειπε ποτέ από τη ζωή μου και δεν λείπει ευτυχώς από τη ζωή μου. Είναι η στάση που έχεις στα πράγματα. Κάποιοι άνθρωποι βεβαίως διστάζουν πιο πολύ να σου μιλήσουν όταν είσαι αναγνωρίσιμος από όταν δεν είσαι, αλλά εγώ αυτό δεν το έχω νιώσει. Θεωρώ ότι παίζει ρόλο το αν είσαι ανοιχτός σε οποιοδήποτε πράγμα στη ζωή.

- Πόσο εύκολο είναι κάποιος άνθρωπος με την επιτυχία που εισπράττει από την τηλεόραση να μην καβαλήσει το καλάμι;
Εξαιρετικά εύκολο. Τα… καλάμια δεν πουλιούνται πουθενά. Τα έχεις μέσα σου. Εάν δεν υπάρχει πουθενά, δεν βγαίνει ποτέ…

- Φήμη ή χρήμα;
Είναι ωραίο το ένα να οδηγήσει στο άλλο, χωρίς όμως να χάσεις τον εαυτό σου...

- Αν η δουλειά σας γίνει ένα είδος πολυτέλειας και δεν μπορείτε να ζήσετε από αυτήν, τι θα θέλατε να κάνετε;
Πολλά πράγματα... Ετσι κι αλλιώς, η δουλειά μου είναι ένα είδος πολυτελείας όπως έχει γίνει. Δεν θέλω το ηθοποιός και γενικώς την υποκριτική να την πω δουλειά ακριβώς, απλώς το λέμε δουλειά. Εχω κάνει πολλά πράγματα προτού γίνω ηθοποιός και δεν ξέρεις ποτέ μέχρι το τέλος της ζωής σου πού θα είσαι. Μπορεί να περάσεις από πολλούς δρόμους. Γενικά, δεν φοβάμαι ούτε να αλλάξω τη ζωή μου ούτε να αλλάξω αυτό που κάνω.

- Θα μπορούσατε να ζήσετε με λίγα χρήματα;
Μα ζω με λίγα χρήματα. Η ζωή μου είναι πολύ μετρημένη και πάντα προσπαθούσα να μην παρασύρομαι από τις σειρήνες του εύκολου χρήματος και του εύκολου ευ ζην...

- Είναι η δουλειά σας τόσο λαμπερή όσο τη φαντάζεται μια νοικοκυρά που βλέπει τηλεόραση και διαβάζει περιοδικά;
Είναι μια εξαιρετικά δύσκολη δουλειά και πολύωρη, την οποία, προκειμένου να τη φέρεις εις πέρας όπως πρέπει, θα πρέπει να είσαι απόλυτα συγκεντρωμένος σε αυτήν. Ο κάθε άνθρωπος που είναι έξω από τον χώρο δεν μπορεί να φανταστεί πόσο δύσκολος είναι και όποιοι έχουν και την παραμικρή αμφιβολία θα ήταν πάρα πολύ ωραίο να περάσουν μία μέρα από τη ζωή τους κάνοντας αυτά που κάνουμε…

- Ως ιδιαίτερα ευαισθητοποιημένος άνθρωπος, πόσο η αποδόμηση της χώρας σάς έχει επηρεάσει;
Εξαιρετικά... Είμαι ένας άνθρωπος πλήρως ενταγμένος στο κοινωνικό μου περιβάλλον, ένας άνθρωπος που ζω από το επάγγελμά μου, ζω από αυτά που κάνω και έχω έναν φιλανθρωπικό φορέα ο οποίος πλήττεται από αυτήν την κατάσταση που περνάει η Ελλάδα και αναφέρομαι στην ΑΝΑΣΑ με την οποία ασχολούμαι, που είναι κομμάτι του υπουργείου Υγείας. Επομένως, όλο αυτό το πράγμα το οποίο αφορά όλους τους ανθρώπους δεν μπορεί να μην αφορά και εμένα.

ΠΟΙΑ ΕΙΝΑΙ Η ΑΝΑΣΑ

- Πώς μπορεί κάποιος να βοηθήσει την ΑΝΑΣΑ;
Στο www.anasa.com.gr θα βρείτε λεπτομέρειες και αριθμούς λογαριασμών σε τέσσερις τράπεζες προκειμένου να συνδράμετε οικονομικά στη δράση της ΑΝΑΣΑ. Με πενήντα ευρώ τον χρόνο γίνεται κάποιος φίλος του σωματείου. Βεβαίως για κάποιους μπορεί να είναι μεγάλο το ποσόν, για άλλους όχι τόσο, αλλά για μας είναι εξαιρετικά μεγάλη βοήθεια.
Η ΑΝΑΣΑ είναι η πρώτη μη κερδοσκοπική εταιρεία στην Ελλάδα που δημιουργήθηκε με στόχο την ενημέρωση, πρόληψη και υποστήριξη των ανθρώπων που πάσχουν από Διαταραχές Πρόσληψης Τροφής. Ξεκίνησε με πρωτοβουλία της Ζέτας Δούκα, που έχει βιώσει την ασθένεια, και μιας εξειδικευμένης ομάδας επιστημόνων.

ΠΟΤΕ ΔΕΝ ΛΕΩ ΠΟΤΕ

- Εχετε κρατηθεί μακριά από την κοσμική ζωή...
Οχι! Ποια είναι η κοσμική ζωή; Να πηγαίνω από γκαλά σε γκαλά και από κάλεσμα σε κάλεσμα; Αυτό δεν είναι κοσμική ζωή, είναι σκόρπισμα. Εκεί όπου θέλω να πάω πάω και αυτά που θέλω να κάνω τα κάνω.

- Η οικογένεια περνάει από το μυαλό σας;
Οταν υπάρχουν οι κατάλληλες προϋποθέσεις και οι κατάλληλες συνθήκες, βεβαίως και περνάει.

- Θα τα παρατούσατε όλα για έναν έρωτα;
Νομίζω ότι θα έπρεπε να μου πληροί πάρα πολλά πράγματα για να το κάνω... Ποτέ δεν λέω ποτέ όμως σε τίποτα στη ζωή. Οσα σχέδια και να κάνουμε, η ζωή πάντα μας ξεπερνάει...

- Είστε άνθρωπος της σχέσης;
Ναι, μου αρέσουν οι σχέσεις, μου αρέσει να νιώθω ότι έχω έναν άνθρωπο δίπλα μου τον οποίο εγκρίνω, τον γνωρίζω καλά και μπορώ να βασιστώ επάνω του, είτε αυτός είναι ο ερωτικός μου σύντροφος είτε είναι οι φίλοι μου ή κάποια μέλη της οικογενείας μου. Μιλάω για όλες τις σχέσεις... Εχω μοχθήσει και μοχθώ περισσότερο στις φιλίες μου...

- Πώς είναι ο ιδανικός σύντροφος για σας;
Ενας άνθρωπος ο οποίος θα πρέπει να τα έχει πολύ καλά με τον εαυτό του, να προσπαθεί να γίνεται καλύτερος, να μην είναι, να μην πράττει και να μη φέρεται σαν να είναι ο μόνος άνθρωπος στη γη, αλλά να είναι φιλάνθρωπος και γενικότερα να πατάει στο έδαφος και όλα αυτά να θέλει να τα μοιραστεί και μαζί μου. Οταν θα τον βρω, θα σας το πω...

- Τι όνειρα έχετε από εδώ και πέρα;
Θα μπορούσα να σας απαντήσω σαφώς και ασαφώς ταυτόχρονα. Ενα όνειρο μεγάλο που έχω είναι να κάνω μια συγκεκριμένη ταινία. Δεν μπορώ όμως να σας πω περισσότερα ακόμα.
Espressonews.gr



Δεν της αρέσει να διαβάζει στα περιοδικά για την προσωπική της ζωή και παραδέχεται πως έχει πληγωθεί από μερικά δημοσιεύματα.

Η Νάντια Μπουλέ πάντως αρχίζει να το συνηθίζει και αυτό δεν είναι πάντα καλό.

«Έχω πληγωθεί από ανακρίβειες που έχουν γραφεί ή έχουν ειπωθεί και από σχόλια που έγιναν για την προσωπική μου ζωή και από ανθρώπους που δεν με γνωρίζουν και που δεν έχω συναντήσει ποτέ στη ζωή μου. Έχω στενοχωρηθεί πολύ, αλλά το περνάω με τους δικούς μου ανθρώπους. Σιγά-σιγά συνηθίζεται όλο αυτό, αλλά εξακολουθούν να υπάρχουν φορές που το πράγμα ξεπερνά τα όρια…».



Τένις παραλίας, γνωστό και ως… smashball, έπαιξαν ο Justin Timberlake με την Jessica Biel, στο Puerto Rico.

Το ζευγάρι, που ετοιμάζεται να παντρευτεί, έβαλε τα μαγιό του και πήγε θάλασσα, μιας και οι δυο τους είναι πολύ αθλητικοί τύποι.

Η 30χρονη Biel, είναι μια από τις πιο καλογυμνασμένες ηθοποιούς και αυτό φαίνεται και από το σώμα της στη φωτογραφία.

Οι δυο τους, απόλαυσαν τη θάλασσα παίζοντας κατά μήκος της, κάνοντας παράλληλα ένα διάλειμμα από την επαγγελματική τους ρουτίνα.

Αν αναρωτιέστε πάντως πως διατηρεί αυτό το κορμί η 30χρονη ηθοποιός, να σας ενημερώσουμε πως κάνει καθημερινά διάδρομο, yoga, κολύμπι και γυμνάζεται με personal trainer.



Oταν ήταν μικρή, ήθελε να γίνει καλόγρια. Η ζωή τα έφερε έτσι ώστε η Αν Χάθαγουεϊ να μην κλειστεί τελικά πίσω από τις βαριές πόρτες ενός μοναστηριού αλλά να στέκεται απέναντι στα φώτα της δημοσιότητας.

Η κόρη του δικηγόρου Τζέραλντ-Τόμας Χάθαγουεϊ, η Αν-Ζακλίν, γεννήθηκε στις 12 Νοεμβρίου του 1982 στο Μπρούκλιν της Νέας Υόρκης σε μια οικογένεια με ιρλανδικές, γαλλικές και γερμανικές ρίζες. Οι γονείς της, οι οποίοι γνωρίστηκαν στο Πανεπιστήμιο Salle της Φιλαδέλφειας, ανέθρεψαν την Αν και τα δύο αγόρια τους με τις αρχές του καθολικισμού. Η Αν ήταν τόσο κοντά στη θρησκεία μέχρι την εφηβεία της, που ήθελε να γίνει καλόγρια.

Την έμπνευσή της να ακολουθήσει τον χώρο του θεάματος την προκάλεσαν δύο γεγονότα: πρώτον, το ότι η μητέρα της, η Κέιτ Μακόλεϊ Χάθαγουεϊ, ήταν τραγουδίστρια και ηθοποιός και, δεύτερον, όταν στα δεκαπέντε της έμαθε ότι ο μεγαλύτερος αδελφός της, ο Μάικλ, ήταν ομοφυλόφιλος.

Τότε ένιωσε ότι δεν μπορούσε να πιστεύει σε μια θρησκεία που καταδίκαζε κάθετα τις σεξουαλικές επιλογές του αδελφού της. Το 2009 δήλωσε ότι απομακρύνεται από τη θρησκεία που της έμαθαν να πιστεύει και πως το θέμα αυτό ήταν κάτι που δούλευε από την αρχή μέσα της.

Η καλλίφωνη Αν Χάθαγουεϊ στην ηλικία των δεκαέξι ετών εμφανίστηκε με τη χορωδία του γυμνασίου της Honors Chorus στο Κάρνεγκι Χολ. Τρεις ημέρες αργότερα, πήγε στο κάστινγκ για τη μικρού μήκους τηλεοπτική σειρά του Fox «Get Real» και κατάφερε να πάρει τον πρώτο της ρόλο το 1999. Δύο χρόνια αργότερα, το 2001, ενσαρκώνει τη Μία Θεερμόπολις στην ταινία
«Το ημερολόγιο μιας πριγκίπισσας», ουσιαστικά ο πρώτος μεγάλος ρόλος της και αυτός που την έκανε διάσημη.

Η επιτυχία της ήταν μεγάλη, αφού η ταινία κατάφερε να κάνει κέρδη ενενήντα τεσσάρων εκατ. δολαρίων. Τρία χρόνια μετά, ξαναπαίζζει τον ίδιο ρόλο στην ταινία «Το ημερολόγιο μιας πριγκίπισσας 2: Βασιλικοί αρραβώνες».

Η ηλικία και το δροσερό πρόσωπό της με τα έντονα, μεγάλα μάτια και το λαμπερό χαμόγελο είναι αυτά που ζητάνε πολλοί παραγωγοί στο Χόλιγουντ που δραστηριοποιούνται στο είδος των παιδικών και των οικογενειακών ταινιών. Οι προτάσεις για την ανερχόμενη ηθοποιό είναι πολλές και ενδιαφέρουσες. Αντίστοιχη επιτυχία με τις προηγούμενες ταινίες της είχε και η ταινία «Ελα, η μαγεμένη» το 2004, όπου η Αν Χάθαγουεϊ ενσαρκώνει την «Ελα».

Ακολουθεί η ταινία κινουμένων σχεδίων «Η Κοκκινοσκουφίτσα» το 2005, όπου η Αν δίνει τη φωνή της, και «Το μυστικό του Brokeback Mountain», ταινία που κατάφερε να πάρει το Οσκαρ Καλύτερης Ταινίας. Ταινία-σταθμός στην καριέρα της Χάθαγουεϊ είναι «Ο Διάβολος φοράει Prada», όπου η κινηματογραφική Αντι Σακς γνωρίζει το ίνδαλμά της, τη Μέριλ Στριπ.

«Είναι απλώς θεϊκή. Είναι κάτι το απόλυτο για μένα...» είχε πει σε συνέντευξή της μετά τα γυρίσματα της ταινίας. Ακολούθησαν ταινίες με εισπρακτική επιτυχία για τις εταιρείες παραγωγής αλλά και μεγάλης εμπειρίας για την Αν Χάθαγουεϊ, όπως «Ερωτευμένη Τζέιν», «Η Ρέιτσελ παντρεύεται», «Νύφες σε πόλεμο», «Valentine’s Day», «Η Αλίκη στη Χώρα των Θαυμάτων» και «Αγάπη σαν ναρκωτικό» το 2010, όταν η Αν Χάθαγουεϊ ήταν υποψήφια για Χρυσή Σφαίρα.

Στον «Σκοτεινό Ιππότη 2», που μόλις έκανε πρεμιέρα στις κινηματογραφικές αίθουσες της Αμερικής, η Αν Χάθαγουεϊ ενσαρκώνει την Κάτγουμαν Σελίνα Κάιλ. Για τις ανάγκες της ταινίας «οι Αθλιοι» σε σκηνοθεσία του Τομ Χούπερ, όπου η Αν ενσαρκώνει τη Φαντίν, η διάσημη ηθοποιός έκοψε τα μαλλιά της αποκτώντας ένα στιλ πιο πικάντικο, που την κάνει να δείχνει πιο μικρή από την ηλικία της.

Η… ΕΜΠΛΟΚΗ ΤΗΣ ΜΕ ΤΟ FBI

Το όνομά της ακούγ [Με τον πρώην φίλο της Ραφαέλο Φολιέρι, ο οποίος καταδικάστηκε για απάτη.] εται και για τις συχνές εμφανίσεις της στα κόκκινα χαλιά. Ομως, το 2008 δημιουργήθηκε ένα ολόκληρο σκάνδαλο γύρω από το όνομά της, όταν το FBI κατάσχεσε τα ημερολόγιά της στη διάρκεια έρευνας για τα οικονομικά τού τότε φίλου της, του επιχειρηματία Ραφαέλο Φολιέρι.

Στις 24 Ιουνίου του 2008 ο ιταλικής καταγωγής 30χρονος Φολιέρι συνελήφθη και καταδικάστηκε σε τεσσεράμισι χρόνια φυλακή, γιατί είχε στήσει μια τεράστια οικονομική απάτη εκατό εκατομμυρίων δολαρίων. Επειθε επενδυτές να αγοράσουν ακίνητα που τάχα ανήκαν στην Καθολική Εκκλησία παρουσιάζοντας μασκαρεμένους ψευτοκαρδινάλιους στην αμερικανική αφρόκρεμα.

Εκανε παρέα με πολιτικούς, όπως ο Μπιλ Κλίντον και ο Τζον Μακ Κέιν. Λίγες ημέρες πριν από τη σύλληψή του, η Αν Χάθαγουεϊ του έδωσε τα παπούτσια στο χέρι, ενώ στην ίδια δεν απαγγέλθηκε καμία κατηγορία, γιατί απεδείχθη ότι δεν είχε ιδέα για τα όσα συνέβαιναν. Τον Νοέμβριο της ίδιας χρονιάς ανακοίνωσε τη σχέση της με τον ηθοποιό Ανταμ Σούλμαν, με τον οποίο αρραβωνιάστηκε έναν χρόνο αργότερα.
Espressonews.gr



Ο Σάκης Ρουβάς και η Κάτια Ζυγούλη έμαθαν πριν από λίγες μέρες το φύλο του μωρού, που θα έρθει στη ζωή σε περίπου έξι μήνες.

Αγόρι θα είναι το τρίτο παιδί του ζευγαριού, σύμφωνα με τις εξετάσεις που έκανε η Ζυγούλη σε γνωστό μαιευτήριο.

Έτσι, μετά την ευτυχία που τους χάρισαν η μόλις τρεισήμισι ετών Αναστασία και ο μόλις 10 μηνών γιος τους, έρχεται και το τρίτο τους παιδί για να ολοκληρώσει την ευτυχία τους.



Ο γάμος του πριν από ένα μήνα με τη δημοσιογράφο Αμέλια Αναστασάκη, όσα αγάπησε σε εκείνη, η κόρη τους που περιμένουν να έρθει στη ζωή σε λιγότερο από τρεις μήνες, η Δήμητρα Παπαδοπούλου που τον σημάδεψε και θεωρεί οικογένειά του, η άγνωστη σχέση τους, όσοι δεν τον πίστεψαν στα πρώτα βήματα της πορείας του.

Οι πολλές θεατρικές ημέρες που έπαιζε ακόμα και με έναν θεατή, οι δυσκολίες που βίωσε, τα εννέα χρόνια που ζούσε με τέσσερις χιλιάδες δραχμές τον μήνα, τα λάθη που έκανε αλλά και τα… λίγα σωστά που τον οδήγησαν στο να νιώθει σήμερα ευτυχισμένος. Ο Κώστας Αποστολάκης εξομολογείται στην πρώτη συνέντευξη μετά τον γάμο του τις αλήθειες της ζωής του!

- Ενα μήνα σχεδόν παντρεμένος. Αλήθεια, πώς αισθάνεστε;
Η ζωή μου δεν είναι διαφορετική. Τα συναισθήματά μου είναι όμως σίγουρα. Είμαι με έναν άνθρωπο που γουστάρω και αγαπώ πάρα πολύ.

- Ηταν συγκινητική η στιγμή του γάμου;
Ηταν πολύ συγκινητική, γιατί δεν το είχα σκοπό. Δεν περίμενα ποτέ ότι θα παντρευτώ. Ηταν ξεχωριστή… Δεν είχα σκεφτεί ποτέ ότι θα ανέβω τα σκαλιά της εκκλησιάς. Ηταν πάρα πολύ διαφορετικό όλο τούτο.

- Η αλήθεια είναι ότι δηλώνατε ορκισμένος εργένης…
Οντως. Γι’ αυτό δεν το περίμενε νομίζω και κανένας φίλος μου.

- Τι μέτρησε στο να πάρετε την απόφαση να παντρευτείτε;
Βασικά, μια γυναίκα κάνει αυτά που θέλει στη σχέση. Η Αμέλεια με έπεισε ότι μπορεί να είναι καλή μάνα, καλή σύντροφος, να την αφορά η οικογένειά της και όχι το «γύρω-γύρω όλοι».

- Δεν είχατε συναντήσει στην προσωπική σας ζωή αντιστοίχως σε σχέσεις σας στο παρελθόν γυναίκες που να έχουν αυτά τα χαρακτηριστικά;
Κοίταξε, κάθε σύντροφός μου είχε και από κάτι. Ηταν πολύ καλά παιδιά όλες οι γυναίκες που συνευυρέθηκα. Η Αμέλεια νομίζω τα συμπλήρωνε όλα. Είναι μοναδική.

- Τι αγαπάτε περισσότερο στην Αμέλεια;
Την παιδικότητά της, την αγνότητά της και την παντελή έλλειψη πονηριάς που έχει.

- Ηταν έρωτας με τη μια ματιά;
Κανονικότατα. Ηταν κεραυνοβόλος έρωτας!

- Ουσιαστικά, γνωριστήκατε και παντρευτήκατε μέσα σε ένα χρόνο…
Σε λιγότερο από ένα χρόνο… Ενα χρόνο σχέσης θα κλείσουμε στις 28 Ιουλίου και μέσα σε αυτό το διάστημα παντρευτήκαμε και έμεινε έγκυος.

Ο ΕΡΧΟΜΟΣ ΤΗΣ ΚΟΡΗΣ

- Σε τρεις μήνες θα έρθει στον κόσμο η κορούλα σας. Πώς νιώθετε;
Δεν ξέρω… Δεν το έχω συνειδητοποιήσει ακόμα. Πιστεύω ότι μόνον όταν πιάσω το μωρό στα χέρια μου θα αντιληφθώ ουσιαστικά αυτή τη μεγάλη χαρά.

- Φαντάζομαι έχετε ακούσει την καρδιά της στο υπερηχογράφημα… Ηταν μοναδικό το αίσθημα;
Σαφώς, η γυναίκα που κουβαλάει ένα μωρό νιώθει πολύ περισσότερα πράγματα. Νομίζω όμως ότι η συγκίνηση είναι μεγάλη. Το να… δημιουργείται μια ζωή είναι το μεγαλύτερο πράγμα στη γη που έχει καταφέρει ο άνθρωπος. Η κόρη μου είναι το μεγαλύτερο δώρο της ζωής μου. Το πιστεύω απόλυτα.

- Πότε θα γεννήσει η Αμέλεια;
Πιστεύω ότι η κόρη μας θα μας έρθει γύρω στα τέλη Σεπτέμβρη. Η γυναικολόγος μάς δίνει δύο εβδομάδες πάνω - κάτω.

- Εχετε δημιουργήσει το παιδικό δωμάτιο; Να θεωρήσω ότι ήδη αγοράζετε ρουχαλάκια ;
Η Αμέλεια έχει ψωνίζει τα πάντα. Ηδη έχουμε πάρα πολλά πράγματα (γέλια).

ΟΙ ΔΥΣΚΟΛΙΕΣ ΚΑΙ Η ΑΝΕΡΓΙΑ

- Ερχομαι στην άλλη όψη σας: έχετε περάσει άσχημα στη ζωή σας;
Πώς δεν έχω περάσει; Εχω περάσει πάρα πολλές δυσκολίες στη δουλειά, αλλά δεν απογοητεύτηκα ποτέ, γιατί ενδόμυχα πίστευα ότι αποκλείεται να μη γίνει κάτι. Δεν θα ξεχάσω ότι πριν από χρόνια είχα πάει σε τρεις συνεχόμενες οντισιόν, με απέρριψαν και στις τρεις και έμεινα άνεργος.

- Ηταν ψυχολογικά επώδυνο;
Ναι, η απογοήτευση ήταν τεράστια αλλά, όταν αγαπάς ένα πράγμα, επιτρέπεις ακόμα και να σε απογοητεύει.

- Περάσατε φάσεις της ζωής σας που δεν είχατε χρήματα;
Φυσικά και το βίωσα… Για πάρα πολλά χρόνια πέρναγα με χίλιες δραχμές την εβδομάδα.

- Πώς τα καταφέρνατε;
Θα σας πω κάτι: οι περισσότεροι άνθρωποι απογοητεύονται τόσο γρήγορα και εύκολα και δεν καταλαβαίνουν τι σημαίνουν οι λέξεις υπομονή και καρτερικότητα. Με την αρνητικότητα που νιώθουν στις ανάλογες συνθήκες δημιουργούν ηλεκτρομαγνητικά κύματα που διώχνουν καθετί καλό και δεν τους συμβαίνουν όμορφα πράγματα. Εγώ πίστευα ότι θα έρθει το καλύτερο.

- Για πόσο διάστημα ζούσατε αυτήν τη δύσκολη κατάσταση;
Για εννιά χρόνια ζούσα με τέσσερις χιλιάδες δραχμές τον μήνα.

- Είναι φοβερό ότι το βιώνατε για τόσο μεγάλο διάστημα, αν συνυπολογίσουμε ότι τη δεκαετία του ’90 ο βασικός μισθός ήταν γύρω στις εξήντα χιλιάδες δραχμές τον μήνα…
Ηταν σαν να ζω με εκατό ευρώ τον μήνα με τη σημερινή αναλογία. Ημουν όμως πολύ χαρούμενος, είχα στον νου μου μόνο ένα πράγμα που αγαπούσα πάρα πολύ, και ήταν το θέατρο. Κοίταγα μπροστά. Το βράδυ, πριν κοιμηθώ, έκλεινα τα μάτια και φανταζόμουν τον εαυτό μου να παίζει σε ένα έργο που του αρέσει. Ετσι, πέρναγε ωραία ο καιρός.

ΤΑ ΛΑΘΗ ΚΑΙ ΤΑ ΣΩΣΤΑ

- Εχετε κάνει λάθη στη ζωή σας;
Πάρα πολλά… Δεν μπορώ ούτε να τα απαριθμήσω. Αν με ρωτάγατε, θα σας έλεγα ότι έχω κάνει πέντε έξι πράγματα σωστά.

- Ποια είναι αυτά;
Δεν έχω χάσει τον έλεγχο του νου μου, δεν έχω ξεφύγει δηλαδή παρ’ όλες τις πικρίες. Η απογοήτευσή μου δεν με ώθησε να κάνω πράγματα που να μετανιώσω. Επίσης, είμαι ταγμένος σε έναν συγκεκριμένο στόχο, το θέατρο, γιατί το αγαπάω πολύ. Ελεγα στο παρελθόν πως οτιδήποτε και να γίνει εγώ θα παίζω ακόμα και με έναν θεατή, τον ανιψιό μου… Εχω κρατήσει επιπροσθέτως ιερούς δεσμούς με την οικογένειά μου και πέντε έξι φίλους μου που αγαπάω και δεν έχω ποτέ εκθέσει, όπως δεν έχω εκτεθεί ποτέ με δουλειά που έχω αναλάβει να κάνω.

- Μου είπατε θα παίζω έστω και με έναν θεατή… Συνέβη αυτό στην πορεία σας;
Αν ρωτήσετε τον ανιψιό μου που είναι είκοσι δύο ετών σήμερα, θα σας πει ότι έχει ακούσει άπειρους μονολόγους μου και μονόπρακτα μέσα στο σπίτι… Επαγγελματικά επίσης έχει συμβεί σε αρκετά θέατρα. Μην ξεχνάτε ότι εγώ προέρχομαι από off Broadway θέατρα. Εχω παίξει αρκετές φορές μπροστά από έναν μέχρι και έξι θεατές.

- Πώς ήταν ως εμπειρία;
Μια χαρά. Και αυτό θέατρο είναι και μάλιστα πολύ σημαντικό. Η κωμωδία δεν παίζεται με έναν θεατή, όλα τα άλλα έργα παίζονται.

- Μετανιώσατε για τα λάθη σας;
Οχι, δεν μετάνιωσα, γιατί, αν δεν κάνεις λάθη, δεν ξέρεις ποιο μπορεί να είναι το σωστό. Τα λάθη σε βοηθάνε να επικεντρωθείς στο τι είναι αυτό που θέλεις.

ΠΛΗΡΗΣ ΚΑΙ ΕΥΤΥΧΙΣΜΕΝΟΣ

- Η Ελλάδα πια βιώνει μια πολύ δύσκολη οικονομική και κοινωνική συγκυρία. Σας φοβίζουν τα όσα διαδραματίζονται στη χώρα;
Οχι, δεν με φοβίζουν, γιατί δεν θεωρώ ότι η Ελλάδα θα μπει ποτέ στο περιθώριο. Είναι τέτοιος ο λαός, η γεωγραφική μας θέση και η ψυχολογία των ανθρώπων της που θα βρούμε τρόπο να επιβιώσουμε υπό οποιεσδήποτε συνθήκες. Θα περάσουμε λίγο δύσκολα τα επόμενα χρόνια, αλλά πιστεύω ότι όλα θα πάνε πολύ καλύτερα.

- Τι σας λείπει σήμερα;
Δεν νομίζω ότι μου λείπει τίποτα πια. Νιώθω πλήρης και είμαι ευτυχισμένος. Νομίζω ότι ένας άνθρωπος, αν είναι υγιής, έχει δουλειά, έναν άνθρωπο να συμπορεύεται και είναι καλά η οικογένειά του, είναι πλήρης.

- Πριν από έναν χρόνο, ανοίξατε το μπαρ «Πινόκιο», που έχει αγαπηθεί τόσο από τους θαμώνες όσο και από τους καλλιτέχνες…
Δόξα τω Θεώ, είναι ένας πολύ ωραίος χώρος. Λειτουργεί από το πρωί μέχρι και το βράδυ και έχει φαγητό και ποτό. Από τον Σεπτέμβριο θα είμαστε και πάλι στις επάλξεις δυνατά για να διορθώσουμε τα λάθη που κάνουμε την προηγούμενη χρονιά.

- Κλείνοντας, ποιο είναι το μεγαλύτερο καλό που έχει έρθει μέχρι τώρα στη ζωή σας;
Νομίζω ότι είναι αυτό που έρχεται, η κόρη μας. Ανυπομονώ να τη γνωρίσω! 

Ο ΦΥΛΑΚΑΣ-ΑΓΓΕΛΟΣ ΔΗΜΗΤΡΑ ΠΑΠΑΔΟΠΟΥΛΟΥ

- Φέτος, πρωταγωνιστείτε στο «Ο παππούς έχει πίεση» της Δήμητρας Παπαδοπούλου, μία από τις πιο εμπορικές παραστάσεις της χρονιάς, η οποία περιοδεύει ανά την Ελλάδα.
Οντως, και είμαι πολύ χαρούμενος. Θα επισκεφτούμε περίπου εξήντα πόλεις ανά την Ελλάδα και είναι πολύ ευχάριστο το γεγονός ότι είμαστε οι ίδιοι ηθοποιοί που ήμασταν και τη χειμερινή περίοδο στο θέατρο.

- Αισθάνεστε δικαίωση;
Ξέρετε κάτι, όταν ένας άνθρωπος δεν απογοητεύεται, πάντα βρίσκεται ένας φύλακας-άγγελος που θα του δώσει την ευκαιρία να δείξει πραγματικά αν και κατά πόσον αξίζει κάτι. Για μένα ήταν η Δήμητρα Παπαδοπούλου η οποία πίστευε ότι μπορούσα να κάνω παραπάνω πράγματα, παρ’ όλο που άλλοι άνθρωποι δεν με πίστεψαν. Η Δήμητρα μου έδωσε τη δυνατότητα δύο φορές να αποδείξω στον κόσμο, στον εαυτό μου και στον χώρο ότι μπορώ να αντεπεξέλθω και σε πρωταγωνιστικούς ρόλους.

- Ηταν δύσκολο να αισθάνεστε ότι δεν σας πιστεύουν;
Ο κάθε άνθρωπος για να πειστεί για κάτι πρέπει να το δει. Πίστευα πολύ ότι αξίζω τον κόπο και μου δόθηκε η ευκαιρία να το δείξω.

- Με τη Δήμητρα Παπαδοπούλου ήσασταν μαζί ερωτικά στο παρελθόν;
Ναι, ήμασταν μαζί πολύ παλιά.

- Είναι πολύ σημαντικό ότι παραμείνατε πολύ καλοί φίλοι, γιατί την είδα και στον γάμο σας…
Η Δήμητρα είναι οικογένειά μου. Ανήκει στην οικογένειά μας. Ανήκει στις εξαιρέσεις των προσωπικοτήτων που είναι πρώτα άνθρωποι και μετά ασχολούνται με την Τέχνη.
Espressonews.gr



Επέστρεψε στην αγαπημένη της Ελλάδα από το Λος Αντζελες, όπου βρίσκεται τα τελευταία χρόνια, πριν από λίγες ημέρες και ήδη κανονίζει το πλάνο των διακοπών της.

Πανέμορφη όπως πάντα και χαρούμενη που βρέθηκε πίσω στην πατρίδα και ξαναβλέπει τα αγαπημένα της πρόσωπα, η Χριστίνα Αλούπη δέχθηκε με ευχαρίστηση να φωτογραφηθεί και να μιλήσει στην «Espresso της Κυριακής» αποκαλύπτοντάς μας όλα τα δεδομένα της νέας ζωής της στην Αμερική αλλά και τα όνειρά της για το μέλλον...

- Πότε επέστρεψες στην Ελλάδα;
Είμαι στην Αθήνα εδώ και μερικές ημέρες και ετοιμάζομαι για ελληνικές διακοπές, που μου έλειψαν αφάνταστα δύο χρόνια τώρα. Καλοκαίρι στην Ελλάδα, κοντά στους δικούς μου και τους φίλους μου, διακοπές, θάλασσα, μακριά από υποχρεώσεις, μόνο σε καλή φάση μπορεί να είμαι.

- Πού σκέφτεσαι να πας διακοπές;
Αυτό είναι ένα καλό ερώτημα. Εχω πολλές προτάσεις αλλά είναι πολύ δύσκολο να καταφέρω να ανταποκριθώ σε όλες όσο και να το θέλω. Το σίγουρο είναι ότι θα πάω στο εξοχικό μου στη Σάνη, στη Χαλκιδική, και στη Μύκονο. Τώρα ενδιάμεσα θα δούμε… Θέλω πολύ να πάω και στη Λευκάδα, στη φίλη μου τη Val, αλλά δεν ξέρω αν θα προλάβω.

- Πώς τα περνάς στο Λος Αντζελες;
Μια χαρά, είναι μια καταπληκτική πόλη, μοναδική μπορώ να πω, με κλίμα που μοιάζει με το δικό μας, έχω καλές παρέες και περνάω καλά. Βέβαια, μου λείπουν πολύ οι δικοί μου και οι φίλοι μου εδώ, μου λείπει η Ελλάδα με τα καλά και τα στραβά της, αλλά δεν παραπονιέμαι, δεν είναι δυνατόν να τα έχεις όλα. Τουλάχιστον, κάνω αυτό που μου αρέσει, κερδίζω εμπειρίες που δεν μπορούσα ούτε καν να τις ονειρευτώ όταν ήμουν στην Ελλάδα και αυτό με γεμίζει και με ικανοποοιεί τόσο πολύ, που με κάνει να αισθάνομαι λιγότερο την έλλειψη του τόπου μου και να λέω ότι πράγματι άξιζε τον κόπο η απόφασή μου να έλθω στο Λος Αντζελες.

ΟΙ ΣΠΟΥΔΕΣ ΥΠΟΚΡΙΤΙΚΗΣ

- Τι ακριβώς κάνεις εκεί;
Κατ’ αρχάς, συνεχίζω τις σπουδές στην υποκριτική, οι οποίες δεν σταματούν ουσιαστικά ποτέ για όλους τους ηθοποιούς στο Λος Αντζελες, παράλληλα με εντατικά μαθήματα ορθοφωνίας προκειμένου να τελειοποιήσω την αγγλική προφορά μου, στοιχείο εντελώς απαραίτητο για κάποιον που θέλει να δουλέψει εδώ. Εχω παίξει ήδη σε δύο ταινίες αμερικανικής παραγωγής και σε ταινίες μικρού μήκους, έχω δουλέψει σε αρκετά διαφημιστικά project τόσο σαν ηθοποιός όσο και σαν μοντέλο, αλλά και σαν δημοσιογράφος και παρουσιάστρια στο διαδικτυακό site greekreporter.com.

- Σκέφτεσαι να μείνεις μόνιμα εκεί;
Αυτό είναι μια μεγάλη κουβέντα. Ξεκινώντας αυτό το ταξίδι, το πλάνο μου ήταν να σπουδάσω υποκριτική και να γυρίσω στην Ελλάδα ύστερα από περίπου δύο χρόνια. Ομως, έχουν αλλάξει προς το χειρότερο τόσο πολύ τα πράγματα στην Ελλάδα, που πλέον δεν μπορώ να πω με σιγουριά τίποτα. Το μόνο που μπορώ να κάνω είναι να περιμένω…

- Τι σου λένε για την Ελλάδα;
Ασ’ τα να πάνε! Στην Ελλάδα μπορεί να είστε θυμωμένοι έως και εξοργισμένοι με όλους εκείνους που οδήγησαν τη χώρα σε αυτό το σημείο, αλλά τουλάχιστον δεν βιώνετε μια απαξίωση που δυστυχώς τόσο εγώ όσο και πολλοί Ελληνες που ζουν και εργάζονται εκεί την εισπράττουμε αρκετές φορές. Μπορεί πάρα πολλοί Αμερικανοί και όχι μόνο να λατρεύουν την Ελλάδα και την Ιστορία της αλλά όχι απαραιτήτως και τους Ελληνες. Τα διεθνή μέσα έχουν κάνει τόσο κακό στην εικόνα της χώρας μας, που δεν ξέρω πότε θα μπορέσει να αλλάξει το κλίμα και τι θυσίες χρειάζονται γι’ αυτό.

Η ΚΑΡΤΑ ΕΡΓΑΣΙΑΣ

- Εχεις έρθει σε δύσκολη θέση;
Πολλές φορές, κυρίως την περίοδο εκείνη που αποφάσισα να προσπαθήσω να δουλέψω στην Αμερική και χρειάστηκε να βγάλω κάρτα εργασίας. Η Αμερική δεν είναι μια χώρα «μπάτε, σκύλοι, αλέστε», όπως η Ελλάδα. Για να σου επιτρέψουν να δουλέψεις εδώ περνάς από σαράντα κύματα. Για να σου πω τι χρειάστηκε για να πάρω την άδεια εργασίας, θα πρέπει να μην ασχοληθεί η εφημερίδα με άλλο θέμα… Τόσο χώρο θα χρειαστώ για να σας το περιγράψω! Μείνε μόνο στο ότι η διαδικασία κράτησε κοντά έναν χρόνο, μέσα στον οποίο πολλές φορές ήρθα σε τόσο δύσκολη θέση, σε απόγνωσή θα μπορούσα να πω, που έφθανα σε σημείο να σκέφτομαι να τα παρατήσω και να γυρίσω πίσω, όπως τόσοι άλλοι που προσπάθησαν πριν αλλά και μετά από μένα. Τελικά, είμαι τόσο επίμονη και πεισματάρα, που όχι μόνο δεν τα παράτησα αλλά πέτυχα τους στόχους μου.

- Σκέφτεσαι να γυρίσεις πάλι μόνιμα στην Ελλάδα;
Εχεις φθάσει στο ζητούμενο. Σου είπα και πιο πριν ότι ποτέ δεν είχα την πρόθεση να μείνω για πάντα στο εξωτερικό και αυτός ο στόχος παραμένει και θα παραμένει σαν την κύρια επιδίωξή μου. Οι συνθήκες όμως στην Ελλάδα είναι αυτές που δεν ευνοούν προς το παρόν για την επιστροφή μου. Ελπίζω, όπως σου είπα, να αλλάξουν τα πράγματα και να τα καταφέρω, όσο κι αν είναι ιδιαίτερα ελκυστικές οι προοπτικές που αρχίζουν να διαφαίνονται στο Λος Αντζελες. Θα δούμε…

ΟΙ ΠΡΟΤΑΣΕΙΣ ΚΑΙ ΤΟ ΟΝΕΙΡΟ

- Υπάρχει κάποια καλή πρόταση εκεί;
Υπάρχουν αρκετές προτάσεις που άλλες υλοποιούνται και άλλες όχι. Το θέμα είναι ότι κάθε φορά που φθάνεις κάπου οριοθετείς τον αμέσως επόμενο στόχο σου ψηλότερα. Σε αυτήν τη φάση βρίσκομαι αυτήν τη στιγμή. Αμεσο θέμα δουλειάς δεν υπάρχει, το θέμα «της δουλειάς» είναι το ζητούμενο. Δεν κάθομαι εκεί απλώς για να δουλεύω, το θέμα είναι το «παραμύθι» και η καριέρα, και αυτό είναι πάρα, μα πάρα πολύ δύσκολο. Αν κοιτάξεις λίγο πίσω, σε αυτόν τον χώρο σταχτοπούτες υπήρξαν ελάχιστες, αλλά αξίζει τον κόπο να προσπαθήσω, έστω και αν δεν τα καταφέρω ποτέ. Τουλάχιστον, θα έχω ζήσει εμπειρίες που πάρα πολλές κοπέλες στην Ελλάδα θα ήθελαν να βιώσουν και αυτό, πίστεψέ με, δεν είναι καθόλου, μα καθόλου λίγο.

«Προς το παρόν, το ζήτημα γάμος έχει πάει λίγο πίσω»

- Είσαι ερωτευμένη;
Προτιμώ να μη μιλάω πλέον για τα προσωπικά μου. Κάποια πράγματα είναι καλύτερα να τα κρατάς προσωπικά. Μόνον όταν έρθει η ώρα και έχω κάτι επίσημο να ανακοινώσω, θα μιλήσω για τα την προσωπική μου ζωή.

- Σε ενδιαφέρει να κάνεις οικογένεια;
Με ενδιαφέρει και μάλιστα πάρα πολύ, όμως δεν υπάρχει καμία, μα καμία περίπτωση να κάνω συμβατικό γάμο, με την κάθε έννοια του όρου. Οταν θα φθάσει αυτή η ώρα, να ξέρετε ότι σε αυτόν που θα είναι πλάι μου θα έχω δώσει όλη μου την αγάπη και όλη μου την αφοσίωση. Πάντως, λίγο η δουλειά, λίγο κάποιοι άλλοι παράγοντες, προς το παρόν το ζήτημα γάμος και οικογένεια έχει πάει λίγο πίσω.
Espressonews.gr



Η ξανθιά καλλονή δεν κάνει μόνο του Ελληνες να παραμιλούν αλλά κατάφερε να κερδίσει και τους Ιταλούς.

Μέσα από τη συμμετοχή της στο «Ballando con le stele», από την πρώτη στιγμή έγινε το «talk of the town» της Ιταλίας.

Οι προτάσεις έπεφταν και συνεχίζουν να πέφτουν βροχή, με εκείνη να μελετάει πολύ καλά την επόμενη κίνησή της.

Ετσι, σε επικοινωνία που είχαμε μαζί της αρκέστηκε να μας πει ότι «θα πάω διακοπές στη Φορμεντέρα» και, όπως ανακαλύψαμε, δεν θα είναι μόνη.

Οι πηγές θέλουν τη Ρία φέτος να συνδυάζει δουλειά και διακοπές, αφού θα είναι φιλοξενούμενη ενός παραγωγού με τον οποίο θα συνεργαστούν τον ερχόμενο χειμώνα.

Ετσι, από τη μια θα χαλαρώνει και από την άλλη θα σχεδιάζει το επόμενο επαγγελματικό της βήμα made in Italy.



Μπορεί να έχουν χωρίσει, όμως ετοιμάζουν μια σούπερ συνεργασία!

Ο λόγος για το σέξι μοντέλο και τραγουδίστρια Βάσια Πατρικαρέα και τον ράπερ Ταραξία, που μπορεί να χώρισαν πριν από πέντε μήνες αλλά παραμένουν δύο πολύ καλοί συνεργάτες και φίλοι.

«Με τον Ταραξία μπορεί να χωρίσαμε, όμως παραμένουμε φιλαράκια και δύο πολύ καλοί και συνεργάτες. Τον εκτιμώ πολύ σαν καλλιτέχνη αλλά και σαν δημιουργό. Αυτήν την περίοδο, βρισκόμαστε στο στούντιο και ηχογραφούμε ένα ντουέτο. Πρόκειται για ένα σούπερ κομμάτι με τίτλο “Πόσο γλυκά σκοτώνεις” σε στίχους Ταραξία και μουσική των Golden και Cenopite, αλλά και του Δημήτρη Σταματίου και του Διονύση Σταματόπουλου. Είναι ένα εμπορικό χιτάκι…» δήλωσε στην «Espresso της Κυριακής» η μελαχρινή καλλονή.

Οσον αφορά τα προσωπικά της, η Βάσια αποκαλύπτει πως δεν έχει κάποια σχέση αυτήν την περίοδο: «Είμαι ελεύθερη, ψάχνω να βρω τον εαυτό μου και να ασχοληθώ με τη δουλειά μου, τη μουσική και το τραγούδι» τονίζει.



Μπορεί ο υδράργυρος να χτυπάει κόκκινο, όμως δεν είναι λίγοι οι celebrities που έχουν έναν ακόμη λόγο να ιδρώνουν και να τρέχουν. Η εγχώρια showbiz ετοιμάζεται να υποδεχτεί τα νέα μέλη της και μάλιστα ο πελαργός αυτήν την περίοδο έχει πολλές παραδόσεις.

Οι τρισευτυχισμένοι γονείς περιμένουν με χαρά και ανυπομονησία τον ερχομό των νέων μελών και κανονίζουν τις τελευταίες προετοιμασίες για τα παιδικά δωμάτια. Ας πάρουμε όμως τα πράγματα από την αρχή, για να δούμε αναλυτικά τα baby boom της ελληνικής showbiz.

Νίκος Χατζηνικολάου - Κρίστη Τσολακάκη: Η ώρα της... πριγκίπισσας

Μία από τις πιο ευτυχισμένες περιόδους της ζωής τους διανύουν ο Νίκος Χατζηνικολάου και η Κρίστη Τσολακάκη περιμένοντας το τρίτο παιδί τους, που αναμένεται να έρθει περίπου στα μέσα Αυγούστου. Ο πελαργός, έπειτα από τρεις γιους, θα φέρει στους ευτυχισμένο μπαμπά το κοριτσάκι που τόσο ήθελε.

Το ευχάριστο νέο το είχε ανακοινώσει μέσα από τη ραδιοφωνική εκπομπή του ο γνωστός δημοσιογράφος στην αρχή της κύησης και, όπως είναι φυσικό, ακολούθησε βροχή μηνυμάτων τόσο στο κινητό του όσο και στο Twitter!

Ο Νίκος Χατζηνικολάου ύστερα από τρεις γιους (ο ένας γιος από τον γάμο του με την Ελενα Κατρίτση) προετοιμάζεται για την έλευση της μικρής πριγκιπέσσας του. Τόσο εκείνος όσο και η σύζυγός του Κρίστη Τσολακάκη περιμένουν με λαχτάρα την παρουσία μίας ακόμη… γυναίκας στο σπίτι τους.

Σάκης Ρουβάς - Κάτια Ζυγούλη: Αργεί, αλλά έρχεται...

Είναι οι Μπραντζελίνα της Ελλάδος, αφού σε κάθε έξοδό τους τα φλας παίρνουν φωτιά. Ο Σάκης Ρουβάς και η Κάτια Ζυγούλη έχουν εκφράσει πολλές φορές την επιθυμία ότι θέλουν να αποκτήσουν μεγάλη οικογένεια.

Μόλις οκτώ μήνες μετά τον ερχομό του γιου τους, οι φήμες φουντώνουν πωςς το γνωστό μοντέλο είναι και πάλι έγκυος. Σύμφωνα δε με πληροφορίες, η Κάτια Ζυγούλη διανύει τον δεύτερο μήνα της κύησης και όλα βαίνουν καλώς.

Οταν ρώτησαν τον τραγουδιστή για το αν αληθεύει η είδηση, ούτε το διέψευσε αλλά ούτε και το επιβεβαίωσε απαντώντας αινιγματικά «θα δούμε», αφήνοντας τις φήμες να πληθαίνουν.

Ωστόσο, αυτήν τη στάση κρατούν μέχρι να κλείσει η Κάτια τον τρίτο μήνα, ενώ πολλές φορές ο Ελληνας ποπ σταρ έχει δηλώσει ότι θέλει πολλά παιδιά. Το ζευγάρι, που έχει ήδη δύο παιδιά, την 4χρονη Αναστασία και ένα αγοράκι οκτώ μηνών, φαίνεται ότι επιθυμεί να μεγαλώσει την οικογενειακή ευτυχία του με ένα νέο μέλος, που αναμένεται να έρθει στον κόσμο τον Ιανουάριο του 2013.

Κώστας Δράκουλας - Γλυκερία Αναστασάκη: Περιμένοντας το... θηριάκι

Ο γνωστός σε όλους μας ως Θηρίο, που έχει τραγουδήσει τόσες επιτυχίες, τώρα φαίνεται να προετοιμάζεται μαζί με τη σύζυγό του Γλυκερία Αναστασάκη για το καλύτερο σουξέ της ζωής τους, τον ερχομό του παιδιού τους. Η Γλυκερία βρίσκεται στην τελευταία περίοδο της εγκυμοσύνης της και, όπως έδειξε το υπερηχογράφημα, ο πελαργός θα κάνει τον κόσμο τους γαλάζιο.

Ο μικρός πρίγκιπας, σύμφωνα με τα λεγόμενα του μπαμπά του, αναμένεται να έρθει στον κόσμο στο τέλος Αυγούστου με αρχές Σεπτεμβρίου. Μάλιστα, ο ράπερ έχει ήδη ξεκινήσει εδώ και καιρό να αγοράζει ό,τι του αρέσει (ρούχα και παπούτσια του μωρού), ενώ μέσα στο καλοκαίρι ξεκίνησαν και εντατικότερες προετοιμασίες προκειμένου να είναι όλα έτοιμα πριν από τον ερχομό του πελαργού.

Φαίη Ζαφειράκου - Ανδρέας Κομπόσης: Από μέρα σε μέρα

Μανούλα θα γίνει σε λίγο καιρό η Φαίη Ζαφειράκου. Η γνωστή ηθοποιός και ο σύντροφός της Ανδρέας Κομπόσης περιμένουν το πρώτο παιδί τους. Το ζευγάρι αρραβωνιάστηκε στις αρχές του χρόνου στο Λος Αντζελες και περιμένει ανυπόμονα την έλευση του μωρού του, που θα ολοκληρώσει την ευτυχία τους.

Μάλιστα, όπως μας αποκάλυψε ο Ανδρέας, της είχε κάνει έκπληξη την πρόταση γάμου και τον αρραβώνα τους που έγινε στο Λος Αντζελες, αλλά εκείνη του έκανε μεγαλύτερη έκπληξη, όταν του είπε ότι είναι έγκυος. Η γνωστή πρωταγωνίστρια έκανε το τεστ στην Αμερική και φυσικά το ζευγάρι πλέει σε πελάγη ευτυχίας.

Ο τρισευτυχισμένος μπαμπάς μας αποκάλυψε το φύλο του παιδιού που είναι αγόρι, ενώ δηλώνει ότι «εγώ ήθελα αγόρι, γιατί θα μπορώ μαζί του να μοιραστώ πράγματα. Η εγκυμοσύνη της Φαίης είναι πολύ καλή. Περιμένουμε τον μικρό να έρθει στα τέλη Ιουλίου με αρχές Αυγούστου».

Αγγελική Λάμπρη - Αντώνης Αγγελόπουλος: Πρόβα ενός μοναδικού ρόλου

Μπορεί να βλέπουμε σε επανάληψη την επιτυχημένη σειρά του MEGA «Στο παρά 5», όπου η Αγγελική Λάμπρη ξεχώρισε με τον ρόλο της Αγγέλας, το τελευταίο διάστημα όμως η πρωταγωνίστρια προετοιμάζεται να παίξει τον καλύτερο ρόλο της ζωής της, αυτόν της μητέρας.

Καθώς απέχει από τα καλλιτεχνικά δρώμενα, έχει όλον τον χρόνο να προετοιμαστεί κατάλληλα για τη μεγάλη και ευχάριστη αυτή αλλαγή στη ζωή της. Για την Αγγελική και τον σύντροφό της, τον επιτυχημένο σκηνοθέτη Αντώνη Αγγελόπουλο, φαίνεται πως φέτος είναι η χρονιά τους καθώς ο πελαργός ολοκληρώνει την οικογενειακή τους ευτυχία. Το ζευγάρι γνωρίστηκε στα γυρίσματα της επιτυχημένης τηλεοπτικής σειράς και από την αρχή είχαν να λένε όσοι τους ήξεραν πως οι δυο τους ζούσαν έναν μεγάλο έρωτα. Μάλιστα, δεν ήταν λίγοι εκείνοι που υποστήριζαν ότι ο ένας βρήκε στον άλλον το ιδανικό ταίρι.

Χαμηλών τόνων και οι δύο, δεν απασχόλησαν τα φώτα της δημοσιότητας με την προσωπική τους ζωή, ενώ οι έξοδοί τους ήταν κυρίως σε θεατρικές παραστάσεις. Δεν ήταν λίγες οι φορές που η Αγγελική Λάμπρη είχε εκφράσει την επιθυμία να κάνει οικογένεια και φαίνεται ότι τώρα έφτασε η κατάλληλη στιγμή.

Μάλιστα, είναι τόσο ευτυχισμένη και θέλει να ζήσει το θαύμα της ζωής σε όλο του το μεγαλείο, που θέλει να το μοιράζεται μόνο με τα πολύ δικά της άτομα. Αλλωστε, τον τελευταίο καιρό δεν την έχουμε δει σε κάποια δημόσια εμφάνιση, αφού οι πληροφορίες λένε ότι η ηθοποιός διανύει τους πρώτους μήνες της εγκυμοσύνης της.

Μαριέττα Χρουσαλά - Λέων Πατίτσας: «Ράβουν» την προίκα

Ο κόσμος της Μαριέττας θα γίνει ακόμη πιο όμορφος, όταν θα κρατήσει στα χέρια της την κορούλα της. Η μικρή αναμένεται να κάνει την εμφάνισή της τον Σεπτέμβριο ή τον Οκτώβριο και, όπως αποκάλυψε, η Μαριέττα ζει πρωτόγνωρα συναισθήματα και έχει γίνει ευσυγκίνητη.

Η πανευτυχής μέλλουσα μαμά φροντίζει να δροσίζεται είτε σε κοντινές παραλίες είτε με μίνι αποδράσεις, ωστόσο αρκετά συχνά κάνει και βόλτες σε μαγαζιά με μωρουδιακά για να ενημερωθεί για τις αγορές που θα κάνει για το δωμάτιο αλλά και για την προίκα της μικρής.

Θανάσης Πάτρας - Κατερίνα Παγώνη: Περιμένουν πώς και πώς...

Ο Θανάσης Πάτρας θα γίνει για πρώτη φορά πατέρας έπειτα από πέντε χρόνια έγγαμου βίου με την Κατερίνα του. Το ζευγάρι περιμένει τη στιγμή που θα κρατήσει στα χέρια του το νέο μέλος της οικογένειας, το οποίο αναμένεται να έρθει στον κόσμο τον Οκτώβριο.

Ο παρουσιαστής, όταν το ανακοίνωσε στη «Μεσημεριανή Μελέτη», δεν μπορούσε να κρύψει τη συγκίνησή του για το ευτυχές γεγονός. Τότε, η Κατερίνα ήταν στον τέταρτο μήνα της εγκυμοσύνης. Στις δηλώσεις ο Θανάσης είπε μεταξύ άλλων ότι αγαπάει διαχρονικά πολύ και προσέχει τη σύζυγό του όχι μόνο τώρα που είναι έγκυος αλλά πάντα της φερόταν πολύ τρυφερά.
Espressonews.gr



Ο σύντροφός της Έλλης Κοκκίνου, ο μπασκετμπολίστας Γιώργος Μπόγρης, βρίσκεται σε ένα σημαντικό σταυροδρόμι της ζωής του.

Σύμφωνα με το περιοδικό «Λοιπόν» ο Μπόγρης έχει δεχθεί πρόταση από μια ιταλική ομάδα, η οποία είναι συμφέρουσα επαγγελματικά αλλά δεν την έχει αποδεχθεί ακόμα.

Ο λόγος; Το γεγονός ότι δεν θα βρίσκεται με την αγαπημένη του Έλλη. Το ζευγάρι προσπαθεί να βρει έναν τρόπο προκειμένου να συναντιούνται όσο πιο συχνά γίνεται και ο μπασκετμπολίστας να μην χάσει την ευκαιρία για διεθνή καριέρα.



Μία μέρα μετά το μακελειό στο Ντένβερ όπου 12 άνθρωποι έχασαν την ζωή τους σε μεταμεσονύκτια προβολή της νέας ταινίας του Μπάτμαν, η εταιρεία παραγωγής κινηματογραφικών ταινιών Warner Bros ανακοίνωσε πως αποσύρει τα διαφημιστικά τρέιλερ από την ταινία της Gangster Squad - Συμμορία Γκάνγκστερ.
Τα τρέιλερ αυτά προβάλλονται πριν από την ταινία της, "The Dark Knight Rises", στην οποία έγινε το μακελειό του Ντένβερ.
H Warner αποφάσισε να αποσύρει προσωρινά το trailer της ταινίας  καθώς είχε μέσα μια σκηνή στην οποία οι γκάνγκστερ ξεκαθάριζαν λογαριασμούς σε μια αίθουσα κινηματογράφου.
Η εταιρεία φτιάχνει νέο trailer και σκέφτεται να κόψει εντελώς τη σκηνή και από την ταινία.
Εκπρόσωπος των κινηματογραφικών στούντιο της Time Warner Inc στο Λος 'Αντζελες αρνήθηκε να δώσει άλλες λεπτομέρειες.



Συντετριμμένος είναι ο πασίγνωστος ράπερ Usher μετά τον άδικο χαμό του 11χρονου θετού γιου του.

Όπως σας είχαμε πει ο Κyle Glover, γιος της εν διαστάσει συζύγου του Usher, Tameka Foster, είχε ένα τρομερό ατύχημα, όταν χτυπήθηκε από οδηγό jet ski και νοσηλευόταν για περισσότερες από 10 μέρες διασωληνωμένος.

Οι γιατροί ξεκαθάρισαν σήμερα στην μητέρα του, ότι δεν υπάρχει ελπίδα να επανέλθει, αφού είναι εγκεφαλικά νεκρός και έτσι εκείνη πήρε την δύσκολη απόφαση να τον αποσυνδέσουν.

Τα τραύματα είχαν προκαλέσει ανεπανόρθωτη βλάβη στον μικρό.

Ο Usher ήταν στο πλευρό της συζύγου του από την πρώτη στιγμή, παρά το γεγονός ότι βρίσκονται σε διάσταση.

Άλλωστε, αγαπούσε τον 11χρονο Kyle σαν να ήταν δικό του παιδί.



Διαψεύδει τις φήμες περί χωρισμού ο γνωστός σχεδιαστής μόδας, Βλάσσης Χόλεβας,  παραδέχτηκε ότι η σχέση του με το top model Άννα Βελοσόφσκι, περνάει κρίση.

Όπως σας είχαμε πει, η είδηση για τον χωρισμού του ζευγαριού έπεσε σαν «βόμβα» στην showbiz, αφού όσοι τους γνώριζαν μιλούσαν για ένα θυελλώδη έρωτα.

Από την μέρα που γνωρίστηκαν στο Μαϊάμι μέχρι σήμερα οι δυο τους ήταν αχώριστοι. Η κρίση όμως χτύπησε και το δικό τους σπιτικό και έτσι το top model αποφάσισε να πει «αντίο» στην Ελλάδα και να μετακομίσει στην Γερμανία.

Ο Βλάσσης Χολέβας εξήγησε ότι ο λόγος που έφυγε η επί δύο χρόνια σύζυγος του δεν ήταν άλλος από το γεγονός ότι δεν έβρισκε δουλειά στην Ελλάδα.

Βέβαια, δεν έκρυψε ότι η σχέση τους αντιμετωπίζει προβλήματα. «Φαντάζομαι ότι όλα τα ζευγάρια έχουμε τα «έτσι τους και τα αλλιώς τους». Αντιμετωπίζουμε τις καταστάσεις της ελληνικής κοινωνίας με το δικό μας τρόπο. Αυτά τίποτα το συγκλονιστικό δε συμβαίνει...τουλάχιστον όχι ακόμα», είπε χαρακτηριστικά.

Στην συνέχεια πρόσθεσε ότι πήγαν μαζί διακοπές με την 2χρονη κόρη τους, ενώ σε ερώτηση της δημοσιογράφου για το αν η κρίση έχει επηρεάσει την σχέση τους είπε: «Η κρίση έχει επηρεάσει τον τρόπο ζωής όλων, τώρα σοβαρολογούμε; Το δικό μου μόνο; Σαφέστατα έχει επηρεάσει και το δικό μου γάμο και άλλων. Όταν υπάρχουν τα θέματα αυτά, υπάρχουν εντάσεις. Λογικό δεν είναι; Το κάθε ζευγάρι το αντιμετωπίζει αναλόγως».



Η  παρουσιάστρια βρέθηκε πριν λίγες μέρες για δουλειά στην αρχόντισσα των Κυκλάδων, στη Σύρο. Η παρουσιάστρια δεν έχασε όμως καιρό και συνδύασε δουλεία μαζί με μπάνια στην παραλία αλλά και διασκέδαση.

Η Έλενα  μαζί με τον Βαγγέλη Περρή, την Δούκισσα Νομικού και την Μαρία Μπεκατώρου έκαναν τα μπάνια τους στις όμορφες παραλίες του νησιού.

Η παρουσιάστρια άνετη ήταν φιλική με τον κόσμο που την πλησίαζε για να της μιλήσει αλλά και για να φωτογραφηθεί μαζί της .

Μάλιστα μαζί με της παρέα της εθεάθησαν να διασκεδάζουν και σε μπαράκια του νησιού.



Ο αστέρας της ροκ, Πιτ Ντόχερτι, πρώην επικεφαλής του βρετανικού συγκροτήματος Babyshambles και στενός φίλος της Έιμι Γουάινχαουζ, κρίθηκε «ανίκανος» για απεξάρτηση από το αλκοόλ και τα ναρκωτικά από κέντρο αποτοξίνωσης της Ταϊλάνδης.

«Τον Πιτ τον έδιωξαν σήμερα για θεραπευτικούς λόγους» δήλωσε ο Αλιστερ Μόρντι, διευθυντής της κλινικής The Cabin Chiang Mai.

«Όταν κάποιος δεν είναι έτοιμος να σταματήσει τη χρήση, είναι σημαντικό να διατηρούμε την ακεραιότητα του θεραπευτικού προγράμματος για τους άλλους πελάτες, ώστε να έχουν ευκαιρίες ίασης» είπε ο ίδιος και πρόσθεσε ότι η αποχώρησή του έγινε σε «φιλικό κλίμα».



Η τεράστια επιτυχία με την κατάκτηση της δεύτερης θέσης στο Ευρωπαϊκό Τουρνουά Ποδοσφαίρου Νέων στην Εσθονία ήρθε να προστεθεί στις πολλές διακρίσεις που μας έχει χαρίσει ο ελληνικός αθλητισμός.

Οι νεαροί ποδοσφαιριστές απέδειξαν για άλλη μία φορά ότι η χώρα μας διαθέτει σπουδαία ταλέντα και μπορεί να κοιτάζει το μέλλον με μια αισιόδοξη ματιά. Ας δούμε όμως ποια είναι αυτά τα αμούστακα παιδιά που μας έκαναν να νιώσουμε εθνικά υπερήφανοι...

ΣΩΚΡΑΤΗΣ ΔΙΟΥΔΗΣ: ΑΣΟΣ (ΣΤΟ ΜΑΝΙΚΙ)!

Είναι ο άγνωστος 19χρονος τερματοφύλακας που κλήθηκε να υπερασπιστεί την εστία της εθνικής μας ομάδας μετά την αποβολή του Στέφανου Καπίνο στον ημιτελικό με την Αγγλία. Η δήλωσή του «δεν είχα προλάβει ούτε τις κάλτσες μου να βάλω» αποκαλύπτει απολύτως την κατάσταση που βρισκόταν τη συγκεκριμένη στιγμή. Ο νεαρός πορτιέρο με τις εμφανίσεις του και τις ικανότητές του στον ημιτελικό και τον τελικό, όπου αγωνίστηκε βασικός, απέδειξε σε όλους ότι μπορεί να αποτελέσει μια αξιόπιστη λύση στο μέλλον. Πλέον, το βάρος πέφτει στους ιθύνοντες της ομάδας του Αρη (δεν έχει καμία συμμετοχή με την πρώτη ομάδα) να αξιοποιήσουν και να εκμεταλλευτούν στο έπακρο τον νεαρό και ταλαντούχο πορτιέρο.

ΣΤΕΦΑΝΟΣ ΚΑΠΙΝΟ: Ο... ΠΑΛΙΟΣ ΚΙΠΕΡ

Είναι ένας από τους σταρ της ομάδας, καθώς ξεκίνησε να πρωταγωνιστεί στο ελληνικό πρωτάθλημα τον περασμένο Σεπτέμβρη με τη φανέλα του Παναθηναϊκού και έτσι έγινε ο νεότερος παίκτης που έχει φορέσει την πράσινη φανέλα. Ενδιαφέρον στοιχείο είναι ότι έχει περάσει για δυόμισι μήνες και από την ομάδα του Ολυμπιακού πριν υπογράψει συμβόλαιο με τον Παναθηναϊκό τον Ιούνιο του 2007. Εχοντας περάσει από όλα τα επίπεδα του εθνικού μας συγκροτήματος, έχει υπερασπιστεί μία φορά και τα δοκάρια της Εθνικής Ανδρών, την οποία συννδύασε με το ρεκόρ νεότερου παίκτη.

Αποτέλεσε βασικό μέλος των Νέων μέχρι την άδικη, όπως έχουν χαρακτηρίσει πολλοί, αποβολή του στον ημιτελικό. Παρουσιάζοντας εξαιρετικά σωματικά προσόντα (ύψος 1,97μ.) και αρκετές ικανότητες κάτω από τα δοκάρια, έχει προσελκύσει το ενδιαφέρον αρκετών ευρωπαϊκών ομάδων, όπως η Ιντερ, η Αρσεναλ και η Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ, οι οποίες, όπως φημολογείται, παρακολουθούν στενά την εξέλιξή του και δεν αποκλείεται η έκφραση ενδιαφέροντος των ομάδων αυτών στο άμεσο μέλλον. Ο ίδιος, από την πλευρά του, έχει δηλώσει ότι θα δουλέψει σκληρά ώστε να βελτιωθεί για τον Παναθηναϊκό και την εθνική ομάδα.

ΔΗΜΗΤΡΗΣ ΚΟΥΡΜΠΕΛΗΣ: ΜΕ ΑΝΟΔΙΚΗ ΠΟΡΕΙΑ

Γέννημα-θρέμμα της Αρκαδίας, ο νεαρός αμυντικός ξεκίνησε την καριέρα του στην ομάδα του Κορακοβουνίου μέχρι να εντοπιστεί από τους σκάουτερ του Αστέρα Τρίπολης και να τον εντάξουν στο δυναμικό τους σε ηλικία δεκαπέντε ετών. Μαζί με τον συμπαίκτη του στον Αστέρα Τάσο Μπακασέτα αποτελούν το δίδυμο της εκπροσώπησης της ομάδας της Τρίπολης στην Εθνική Νέων, ενώ παράλληλα κατέχουν τις δύο πρώτες θέσεις στο ρεκόρ νεότερου παίκτη που έχει αγωνιστεί στην κορυφαία εθνική κατηγορία. Η πορεία του είναι συνέχεια ανοδική δουλεύοντας καθημερινά πάνω στο ταλέντο του, κάτι που αποδεικνύεται με τις εμφανίσεις του από τις ακαδημίες του Αστέρα στην πρώτη ομάδα και από τις μικρές εθνικές μέχρι και τον τελικό του Πρωταθλήματος Νέων. Μπορεί να αγωνιστεί τόσο ως μέσος όσο και ως αμυντικός, γι’ αυτό φαίνεται να τον προτιμάει ο Σάκης Τσιώλης και αναμένεται να χρησιμοποιηθεί αρκετά και τη νέα αγωνιστική περίοδο.

ΜΠΑΜΠΗΣ ΛΥΚΟΓΙΑΝΝΗΣ: ΖΑΡΝΤΙΜ, ΤΟΝ ΕΙΔΕΣ;

Το όνομά του έγινε γνωστό σε όλη την Ευρώπη μετά το γκολ-πρόκριση που πέτυχε στον ημιτελικό με την Αγγλία στέλνοντας την μπάλα στα δίχτυα με εξαιρετικό τρόπο. Μπορεί να αγωνιστεί τόσο ως αριστερό μπακ όσο και ως χαφ που μπορεί να καλύψει με ιδιαίτερη άνεση όλη την πλευρά. Διαθέτει πολύ καλή φυσική κατάσταση και τεχνική κατάρτιση. Στον Ολυμπιακό έχει αγωνιστεί μία φορά στο Κύπελλο, όταν τον είχε εμπιστευτεί ο Βαλβέρδε για τα τελευταία λεπτά της αναμέτρησης. Για την κλήση του στην πρώτη ομάδα είχε δηλώσει χαρακτηριστικά ότι είχε μείνει δύο ημέρες άυπνος από τον ενθουσιασμό του! Φέτος, θα προσπαθήσει να κερδίσει την εμπιστοσύνη του νέου προπονητή του Λεονάρντο Ζαρντίμ, ο οποίος αρέσκεται να δουλεύει με νεαρούς ποδοσφαιριστές, για να ολοκληρώσει το άλμα του στην πρώτη ομάδα.

ΝΙΚΟΣ ΜΑΡΙΝΑΚΗΣ: Ο… ΒΕΝΙΑΜΙΝ

Αποτελεί τον «Βενιαμίν» της εθνικής Νέων. Στο Ευρωπαϊκό Πρωτάθλημα δεν πρόλαβε να αναδείξει τις ικανότητές του εξαιτίας ενός τραυματισμού. Η φυσική του θέση είναι στόπερ, αλλά έχει αγωνιστεί μερικές φορές και ως δεξί μπακ λόγω του δυναμισμού και της τεχνικής του. Ο Παναθηναϊκός τον απέκτησε από τον Ηρόδοτο πριν από δύο χρόνια και φέτος υπέγραψε επαγγελματικό συμβόλαιο μαζί του. Ο Ζεσουάλδο Φερέιρα τον πιστεύει και τον χαρακτήρισε ένα από τα μεγαλύτερα ταλέντα της ομάδας, και αναμένει να δικαιωθεί από αυτόν στο μέλλον.

ΜΑΥΡΟΥΔΗΣ ΜΠΟΥΓΑΪΔΗΣ: Η... ΚΟΛΟΝΑ

Είναι η κολόνα της ελληνικής άμυνας και ένας από τους βασικούς παράγοντες της επιτυχίας της Εθνικής. Αλάνθαστος στα αμυντικά του καθήκοντα, με σωστές τοποθετήσεις, σημείωσε το πρώτο γκολ στον ημιτελικό με κεφαλιά, το οποίο είχε δώσει το προβάδισμα στην ομάδα μας. Προερχόμενος από τη Θεσσαλονίκη και τον Αρη, αποκτήθηκε από την ΑΕΚ το περασμένο καλοκαίρι, όμως λόγω τραυματισμών είχε μόλις πέντε συμμετοχές. Το ντεμπούτο του δεν ήταν το ιδανικό εξαιτίας της ήττας της ομάδας [Χάρης Μαυρίας.] από τη Στουρμ Γκρατς για το Γιουρόπα Λιγκ στα τελευταία λεπτά και του ξεσηκωμού του κόσμου εναντίον τού τότε προπονητή της ΑΕΚ. Χαρακτηριστική ήταν η εικόνα του την ώρα των δηλώσεων μετά τον αγώνα, με τον ίδιο να δείχνει πόσο σοκαρισμένος και στεναχωρημένος ήταν από τον τρόπο που ηττήθηκε η ομάδα του. Φέτος, αναμένεται να αποτελέσει ίσως και βασικό μέλος στην ενδεκάδα λόγω των εμφανίσεών του και των πολλών αποχωρήσεων από την ομάδα.

ΚΩΣΤΑΣ ΡΟΥΓΚΑΛΑΣ: Ο... ΕΝΑΛΛΑΚΤΙΚΟΣ

Είναι μία από τις εναλλακτικές λύσεις για τη βασική ενδεκάδα της Εθνικής. Ο νεαρός αμυντικός κατάγεται από την Αχαΐα και ξεκίνησε να παίζει μπάλα στη Θύελλα, στα τμήματα τζούνιορ. Αργότερα, ήταν μέλος των μεικτών ομάδων, όπου και ξεχώρισε. Αποκτήθηκε από τον Ολυμπιακό το 2008, όπου αγωνίζεται μέχρι και σήμερα. Σημαντική διάκριση για τον ίδιο ήρθε το 2010, όταν είχε συμπεριληφθεί στην καλύτερη δεκάδα του Ευρωπαϊκού Πρωταθλήματος Παίδων στο Λιχτενστάιν.

ΚΩΣΤΑΣ ΣΤΑΦΥΛΙΔΗΣ: ΕΞΑΙΡΕΤΙΚΟΣ

Ενας από τους πολλά υποσχόμενους αριστερούς μπακ της ηλικίας του, με εξαιρετικές εμφανίσεις στο τουρνουά. Ο Λάζλο Μπόλονι διέκρινε αμέσως το ταλέντο του και τον εμπιστεύτηκε πέρυσι δεκαεπτά φορές στην αρχική ενδεκάδα με αποκορύφωμα την εμφάνισή του εναντίον της Τότεναμ στο Λονδίνο. Εχει ένα λαμπρό μέλλον μπροστά του τόσο σε συλλογικό όσο και σε εθνικό επίπεδο, με πρόσφατα δημοσιεύματα να κάνουν λόγο για παρακολούθησή του από το τμήμα σκάουτινγκ της Μάντσεστερ Σίτι.

ΚΩΣΤΑΣ ΤΡΙΑΝΤΑΦΥΛΛΟΠΟΥΛΟΣ: ΕΔΩΣΕ ΛΥΣΕΙΣ

Επαιξε στο δεξί άκρο της ελληνικής άμυνας και κάλυψε επάξια την απουσία του Μαρινάκη όσες φορές χρειάστηκε. Αγωνίζεται και ως κεντρικός αμυντικός, ενώ δεν διστάζει να βοηθάει την ομάδα στην επιθετική της ανάπτυξη. Ανήκει στην ομάδα του Παναθηναϊκού και περιμένει να πάρει τις ευκαιρίες του.

ΓΙΩΡΓΟΣ ΚΑΤΙΔΗΣ: Ο ΚΑΠΙΤΑΝΟ

Αρχηγός και εμψυχωτής της ομάδας. Συνέβαλε τα μέγιστα στην πορεία της Εθνικής με τις εμφανίσεις του και τα γκολ του (3 τέρματα) στο τουρνουά, με σημαντικότερο στο ματς με την Πορτογαλία. Στον Αρη το ταλέντο του το είχε διακρίνει πρώτος ο Εκτορ Κούπερ με εμφανίσεις στην πρώτη ομάδα στο περσινό πρωτάθλημα. Η επόμενη αγωνιστική περίοδος αναμένεται να τον βρει στο Νησί για λογαριασμό της Εβερτον, όπως φημολογείται έντονα τον τελευταίο καιρό.

ΧΑΡΗΣ ΜΑΥΡΙΑΣ: ΑΠΟ ΤΟΥΣ ΣΤΑΡ

Είναι ένας από τους σταρ της ομάδας, καθώς έχει τις περισσότερες συμμετοχές (21) με την ομάδα του Παναθηναϊκού σκοράροντας και ένα τέρμα εναντίον του Εργοτέλη. Ηταν ο μεγάλος απών στον ημιτελικό λόγω τιμωρίας, αλλά είχε μεγάλο μερίδιο στην επιτυχία της ομάδας. Ο Νίκος Νόπλιας τον χρησιμοποίησε εναντίον της Ρούμπιν Καζάν στο Τσάμπιονς Λιγκ τον Οκτώβρη του 2010 και τον καθιέρωσε ως τον νεότερο παίκτη που έχει αγωνιστεί στη διοργάνωση. Ο Ζ. Φερέιρα βεβαίως τον εμπιστεύεται και την επόμενη χρονιά σίγουρα θα πάρει περισσότερες συμμετοχές.

ΠΑΝΑΓΙΩΤΗΣ ΜΠΑΛΛΑΣ: ΜΠΑΛΛΑΔΟΡΟΣ

Εγινε γνωστός φέτος με την ομάδα του Ατρομήτου έχοντας δεκαεννέα συμμετοχές στο ενεργητικό του, εκ των οποίων οι δώδεκα στην αρχική ενδεκάδα. Ξεκίνησε την καριέρα του από την Ακαδημία «Ελπίδες», μέχρι να μετακομίσει στο Περιστέρι το 2008. Στην Εθνική ήταν βασικό μέλος στο κέντρο αγωνιζόμενος ως ανασταλτικός μέσος και επιδεικνύοντας εξαιρετική τεχνική.

ΒΑΣΙΛΗΣ ΜΠΟΥΖΑΣ: Ο ΑΤΥΧΟΣ

Ο μέσος του Πανιωνίου αποτέλεσε εναλλακτική λύση στα πλάνα του Κώστα Τσάνα, ενώ στο τελικό «θυσιάστηκε» ώστε να δηλωθεί ο δεύτερος τερματοφύλακας λό [Γιώργος Κατίδης.] γω της αποβολής του Καπίνο. Εχει οκτώ συμμετοχές με την εθνική ομάδα, ενώ στην ομάδα της Σμύρνης έχει χρησιμοποιηθεί μόνο δύο φορές. Φέτος, με τον Δημήτρη Ελευθερόπουλο στο τιμόνι της ομάδας θα έχει περισσότερες συμμετοχές στην ενδεκάδα.

ΑΝΔΡΕΑΣ ΜΠΟΥΧΑΛΑΚΗΣ: ΠΟΛΥΕΡΓΑΛΕΙΟ

Είναι το πολυεργαλείο της Εθνικής, καθώς μπορεί να αγωνιστεί σε όλες τις θέσεις του κέντρου και της επίθεσης. Ο άσος του Εργοτέλη μπορεί να λύσει τα χέρια κάθε προπονητή με τις πολυάριθμες δυνατότητές του στον αγωνιστικό χώρο. Κλήθηκε για πρώτη φορά στην Εθνική σε αυτό το Ευρωπαϊκό Πρωτάθλημα και εμφανίστηκε επτά φορές, ενώ στον Εργοτέλη είχε μόνο δύο εμφανίσεις.

ΣΠΥΡΟΣ ΦΟΥΡΛΑΝΟΣ: ΠΟΛΥΤΙΜΟΣ

Πρόσφερε πολλή δουλειά στη μεσαία γραμμή με το παιχνίδι του και σκόραρε ένα τέρμα στην τελική φάση. Στον Παναθηναϊκό έχει χρησιμοποιηθεί συνολικά τριάντα λεπτά και έχει κερδίσει την εμπιστοσύνη του Ζ. Φερέιρα. Δεσμεύεται με συμβόλαιο μέχρι το 2013, αλλά ήδη έχουν ξεκινήσει συζητήσεις για επέκτασή του.

ΓΙΑΝΝΗΣ ΓΙΑΝΝΙΩΤΑΣ: Η ΑΠΟΚΑΛΥΨΗ

Είναι η αποκάλυψη της Εθνικής Νέων στο τουρνουά της Εσθονίας και βασικό μέλος της ομάδας με οκτώ συμμετοχές και ένα γκολ στην τελική φάση. Εκανε εξαιρετικές εμφανίσεις τόσο με την Εθνική όσο και με την ομάδα του Αρη φέτος κάνοντας το ντεμπούτο του με τον Ολυμπιακό στο «Κλ. Βικελίδης», ενώ πέτυχε το πρώτο του τέρμα στη δεύτερη εμφάνισή του. Ο ταλαντούχος εξτρέμ αποτελεί ανακάλυψη του τότε προπονητή του Αρη Μίχαλ Πρόμπιερζ. Πλέον, αποτελεί στόχο του Ολυμπιακού, ο οποίος αναμένεται να κάνει πρόταση για την απόκτησή του.

ΔΗΜΗΤΡΗΣ ΔΙΑΜΑΝΤΑΚΟΣ: ΤΟ ΔΙΑΜΑΝΤΙ

Ο νεαρός επιθετικός αποκτήθηκε από τον Ολυμπιακό με ιδιαίτερο τρόπο, αφού πρώτα είχε «πληγώσει» την τωρινή ομάδα του με τρία γκολ σε φιλικό αγώνα φορώντας τη φανέλα του Ατρομήτου Πειραιά. Αγωνίζεται με τη ίδια ευκολία στην κορυφή και στα πλάγια της επίθεσης και γι’ αυτόν τον λόγο είχε τραβήξει την προσοχή του Βαλβέρδε, χωρίς όμως να πάρει λεπτά συμμετοχής με την πρώτη ομάδα. Με τη γαλανόλευκη φανέλα έχει δεκαπέντε συμμετοχές και κατέχει την πρώτη θέση των σκόρερ (8 γκολ) μαζί με τον Κατίδη στην Εθνική Νέων.

ΤΑΣΟΣ ΜΠΑΚΑΣΕΤΑΣ: «ΚΑΘΑΡΟΑΙΜΟΣ»

Ο ελπιδοφόρος επιθετικός είναι συμπαίκτης με τον Κουρμπέλη στην Εθνική Νέων και στον Αστέρα Τρίπολης. Είναι ο μοναδικός «καθαρόαιμος» φορ που μπορεί να ηγηθεί στην κορυφή της επίθεσης. Αφησε εξαιρετικές εντυπώσεις με την ομάδα της Τρίπολης έχοντας εννέα συμμετοχές και ένα γκολ, ενώ στην Εθνική έχει σημειώσει τρία τέρματα σε δεκατέσσερις εμφανίσεις.

ΚΩΣΤΑΣ ΤΣΑΝΑΣ: Ο ΔΑΣΚΑΛΟΣ

Είναι ο δημιουργός του επιτυχημένου συνόλου των νεαρών ποδοσφαιριστών που θαυμάσαμε όλοι στα γήπεδα της Εσθονίας. Σε αντίθεση με τη νεαρή προπονητική του ηλικία, είναι μόλις σαράντα πέντε ετών, μετράει ήδη δέκα χρόνια προπονητικής εμπειρίας. Αγωνίστηκε με επιτυχία ως επιτελικός μέσος στην ποδοσφαιρική του καριέρα και ξεκίνησε να μεταφέρει τις εμπειρίες του στον πάγκο από την ομάδα του Αθηναϊκού. Από το 2009 υπηρετούσε την Εθνική Νέων και Ελπίδων ως βοηθός προπονητή μέχρι που ανέλαβε ο ίδιος τα ηνία της ομάδας τον Οκτώβρη του 2011.

Οσοι τον γνωρίζουν μιλούν για έναν τελειομανή στη δουλειά του, γεγονός που αποδεικνύεται από τη συμμετοχή του μαζί με τον Φ. Σάντος στη δημιουργία μιας βάσης δεδομένων παρακολούθησης όλων των νέων ποδοσφαιριστών, ώστε να μη χάνεται κανένας ταλαντούχος παίκτης ο οποίος μπορεί να βοηθήσει στο μέλλον την ομάδα. Μετά το τέλος του Ευρωπαϊκού Πρωταθλήματος, δήλωσε ευχαριστημένος από την πορεία των παικτών, ενώ δεν δίστασε να ρίξει τις ευθύνες στις ομάδες όσον αφορά την αξιοποίηση καταλλήλως των «παιδιών» του στο μέλλον.
Espressonews.gr



Ο Τάσος Νούσιας συγκρίνει την Ελλάδα του 1973 με αυτήν του σήμερα, παίρνοντας αφορμή από την παράσταση «Το μεγάλο μας τσίρκο» στην οποία πρωταγωνιστεί.

«Σε μια περίοδο κρίσης, οποιασδήποτε μορφής, κυριαρχούν ο φόβος και η αγωνία. Τότε είχες έναν εμφανή εχθρό μπροστά σου να παλέψεις, τη Χούντα. Τώρα έχεις έναν αόρατο εχθρό, αυτό που λέμε αγορές, ο οποίος επισκιάζει όλο τον πλανήτη και όχι μόνο τη χώρα μας.
Φερέφωνά του είναι οι πολιτικοί, αυτοί που κάνουν τη «βρώμικη» δουλειά. Σε αυτή συγκαταλέγεται και ο φόβος, αν αναλογιστούμε το εκλογικό αποτέλεσμα. που απωθεί την ελπίδα για κάτι καλύτερο. (…) Έχεις αφήσει εδώ και 40 χρόνια αυτό το μεταπολιτευτικό σύστημα να βολεύει τα παιδιά σου, γίνεσαι συνυπεύθυνος στο κομμάτι που σου αντιστοιχεί. Δεν πάλεψες για μια καλύτερη παιδεία, για ένα καλύτερο κοινωνικό σύστημα δικαίου, πάλεψες για τη βόλεψη. Οπότε, ένα πολιτικό σύστημα το εκμεταλλεύεται με το χειρότερο τρόπο για την ψηφοθηρία. Οι πολιτικοί μπορεί πολύ εύκολα να πουν: “Εικόνα σου είμαι, κοινωνία και σου μοιάζω”».



Επίσημη αναφορά για εξαφάνιση κατέθεσε στην αστυνομία η δικηγόρος και τα εγγόνια της Katherine Jackson για την μητέρα του Βασιλιά της ΠΟΠ.
Η Katherine Jackson αγνοείται εδώ και μία εβδομάδα σύμφωνα με τα εγγόνια της, τα οποία δεν έχουν καταφέρει να επικοινωνήσουν μαζί της. Η 82χρονη έφυγε από το σπίτι στις 15 Ιουλίου για να πάει στο Νέο Μεξικό και να παρακολουθήσει μια συναυλία των παιδιών της. Μαζί της ταξίδευε η Rebbie Jackson.
Η Paris Jackson, ανιψιά της Rebbie, προσπαθεί να επικοινωνήσει και με τη θεία της, Rebbie, αλλά συνεχώς της λένε ότι δεν μπορεί να μιλήσει μαζί της. Όλοι ανησυχούν μετά το περιστατικό που συνέβη αυτή την εβδομάδα με τη διαθήκη του Michael Jackson. Τα αδέρφια του δηλώνουν ότι είναι ψεύτικη και πως η πίεση των ανθρώπων που έχουν αναλάβει την διαχείριση της περιουσίας έχει προκαλέσει προβληματα υγείας στην Katherine Jackson.
Η δικηγόρος της Sandra Ribera δηλώνει ιδιαίτερα ανήσυχη και προβληματισμένη για την υπόθεση, αφού όπως λέει ποτέ δεν έχει περάσει έστω και μια μέρα που να λείπει και να μην έχει επικοινωνήσει με τα παιδιά. Εκτιμά πως δεν αποκλείεται να είναι με την Rebbie Jackson, αλλά δεν μπορεί να εξηγήσει γιατί δεν επικοινωνεί μαζί τους. Αναφέρει πως «Τα παιδιά προσπαθούν να επικοινωνήσουν με τη γιαγιά τους, αλλά δεν τα έχουν καταφέρει εδώ και μία εβδομάδα. Τους λένε ότι δεν μπορεί να τους μιλήσει. Ανησυχώ ότι δεν είναι ασφαλής».

MKRdezign

Φόρμα επικοινωνίας

Όνομα

Ηλεκτρονικό ταχυδρομείο *

Μήνυμα *

Από το Blogger.
Javascript DisablePlease Enable Javascript To See All Widget