2012-07-15


 

Αχώριστοι έχουν γίνει Γρηγόρης Αρναούτογλου και Κατερίνα Κόκλα.

Το ζευγάρι, είναι μόλις δυο μήνες μαζί, ωστόσο οι δυο τους είναι πολύ ερωτευμένοι και διαχυτικοί, με την αγάπη τους να δυναμώνει μέρα με τη μέρα.

Ο 38χρονος παρουσιαστής είναι όλη μέρα, με την αγαπημένη του να τον φροντίζει διαρκώς, μέχρι και μές τη θάλασσα.

Όπως θα δείτε στις φωτογραφίες, το ζευγάρι, απολαμβάνει τα μπάνια του στον Άγιο Προκόπιο, όπου ο Γρηγόρης διατηρεί το beach bar του.

Μάλιστα οι δυο τους, δεν σταματάνε να φιλιούνται, ν΄αγκαλιάζονται και να παίζουν μέσα στη θάλασσα, με τον παρουσιαστή να είναι αφημένος στις φροντίδες της Κατερίνας.

Γρηγόρης και Κατερίνα, εκτός από τα μπάνια τους στα νερά της Νάξου, τα βράδια κάνουν τις βόλτες τους στα σοκάκια της Νάξου, απολαμβάνοντας τις εξόδους τους σε μικρά μπαράκια.

Μάλιστα, δεν είναι και λίγες οι φορές, που επιλέγουν να πάνε στην παραλία, ώστε να κάνουν βραδινό μπανάκι.

Κάντε κλικ στις φωτογραφίες και δείτε το ερωτευμένο ζευγάρι… εν δράσει!

Πηγή: OK, HELLO







Star.gr


 

Όπως σας έχουμε ξαναγράψει τις τελευταίες ημέρες από το staR.gr, η οικογένεια Ρουβά βρίσκεται σύσσωμη στη Σκιάθο όπου και απολαμβάνει τις καλοκαιρινές της διακοπές!

Σάκης και Κάτια Ζυγούλη, παρέα με τα δυο παιδιά τους, την πανέμορφη Αναστασία και τον Ρουβά Junior, χαίρονται τον ήλιο και τη θάλασσα των Σποράδων, με τα σημάδια της τρίτης εγκυμοσύνης της Κάτιας, να είναι πλέον εμφανή.

Το ζευγάρι παρέα με τα παιδιά του, έφτασε στο νησί την Παρασκευή 13 Ιουλίου, και αναμένεται ν΄αναχωρήσει στις 28 του μήνα.

Σάκης και Κάτια, μένουν σε ενοικιαζόμενη βίλα, με τον τραγουδιστή να μην αποχωρίζεται λεπτό το σκάφος του «Αστερόεσσα», στο οποίο επιβιβάζει καθημερινά την οικογένεια του, για τις εξορμήσεις τους στην παραλία, αλλά και στα γειτονικά νησιά (Σκόπελο, Αλόννησο).

Μάλιστα, όσοι τους βλέπουν από κοντά, μιλάνε για ένα πολύ ερωτευμένο ζευγάρι, που έχει στραμένη όλη την προσοχή του στα δυο του παιδιά.

Τα βράδια, οι τέσσερις τους, απολαμβάνουν τις παραδοσιακές γεύσεις του νησιού στα ταβερνάκια της περιοχής, ενώ δεν στερούνται τίποτα.

Μάλιστα η Κάτια που διανύει τον τρίτο μήνα της εγκυμοσύνης της, είναι πολύ προστατευτική με την κοιλιά της, την οποία αγγίζει απαλά.

Κάντε κλικ στις φωτογραφίες, και δείτε τις πολύ ευτυχισμένες στιγμές από τις οικογενειακές διακοπές του Σάκη και της Κάτιας…

Πηγή: ΟΚ, HELLO







Star.gr



Γενέθλια έχει σήμερα η Πηνελόπη Αναστασοπούλου, όμως δυστυχώς η μέρα αυτή δεν είναι μέρα χαράς.

Η γνωστή ηθοποιός γίνεται σήμερα 35 ετών και από το πρωί δεχόταν τις ευχές των φίλων και των γνωστών της. Όλα έδειχναν ότι θα είναι μια χαρούμενη και ευτυχισμένη μέρα, μέχρι που ήρθε το μεσημέρι.

Εκεί, γύρω στις 15:30, η Πηνελόπη ανέβασε στη σελίδα της στο Facebook ένα συγκινητικό μήνυμα, το δικό της αντίο, στην πολυαγαπημένη της γιαγιά που έφυγε σήμερα από τη ζωή.

«Σας ευχαριστώ όλους για τις ευχές και την αγάπη… Σήμερα θα γιόρταζε και η αγαπημένη μου γιαγιά, η Λυδία, η γυναίκα που με μεγάλωσε, η πιο γλυκιά και δυνατή γυναίκα που γνώρισα. Σήμερα την έχασα… Εύχομαι να είναι στο φως, αυτό που της στέρησε η ζωή τους τελευταίους μήνες. Εύχομαι να της μοιάσω. Να είστε όλοι καλά και να αγαπάτε τους ανθρώπους όσο τους έχετε κοντά σας», έγραψε συντετριμμένη η ηθοποιός.
Γενέθλια με δάκρυα για την Πηνελόπη Αναστασοπούλου
Star.gr



Η συνεργάτης του Γ. Παπαδάκη, Ντόρα Κουτροκόη ετοιμάζεται να ανέβει τα σκαλιά της εκκλησίας.

Ο γάμος θα γίνει την 1η Σεπτεμβρίου στα Χανιά και η αναγγελία δημοσιεύτηκε μόλις χθες σε μεγάλη αθηναϊκή εφημερίδα.

«Ο Εμμανουήλ Λουπασάκης και η Θεοδώρα Κουτροκόη πρόκειται να παντρευτούν στην Παλαιοχώρα Χανίων», γράφει η αναγγελία του γάμου τους και η δημοσιογράφος πλέει σε πελάγη ευτυχίας.

Η Ντόρα Κουτροκόη έχει ήδη διαλέξει το νυφικό που θα φορέσει και βρίσκεται στην Κρήτη για να προετοιμάσει τις τελευταίες λεπτομέρειες.

Ο γάμος θα είναι λιτός και ρομαντικός και μετά θα ακολουθήσει παραδοσιακό κρητικό γλέντι.
Star.gr



​Πριν από λίγο καιρό ήταν έντονες οι φήμες ότι ο γάμος της Νίνας Λοτσάρη και του Κωνσταντίνου Σκορδάλη περνάει σοβαρή κρίση. Τώρα, οχτώ μήνες μετά τη γέννηση της δεύτερης κόρης τους οι φήμες αυτές άρχισαν να φουντώνουν και πάλι.

Σύμφωνα με πληροφορίες η Νίνα Λοτσάρη και ο σύζυγός της βρίσκονται σε διάσταση από την αρχή του καλοκαιριού. Το ζευγάρι περνάει μια από τις πιο δύσκολες περιόδους της ζωής του και κανείς από τους δύο δε θέλει να μιλάει γι’ αυτό.

Η τελευταία τους δημόσια, κοινή εμφάνιση έγινε στις 16 Ιουνίου στο S Club @ Thalassa People’s Stage στην τελευταία βραδιά του Σάκη Ρουβά. Λίγες μέρες μετά η Νίνα Λοτσάρη ξεκίνησε την περιοδεία της με την παράσταση «Αναζητώντας τον Αττίκ», ενώ ο Κωνσταντίνος Σκορδάλης βρίσκεται στη Λέρο, στο πατρικό του με τις δυο κόρες του.

Το σίγουρο είναι ότι όποια κι αν είναι η εξέλιξη στο γάμο τους, τόσο η Νίνα, όσο και ο Κωνσταντίνος δεν έχουν σκοπό να χαλάσουν τις επαγγελματικές τους σχέσεις. Έτσι αθ συνεχίσουν τη συνεργασία τους και ήδη έχουν ξεκινήσει να κάνουν σχέδια για την επόμενη χρονιά.
Star.gr



​Για ολιγοήμερες διακοπές στη Σκιάθο βρίσκεται από την Τρίτη  το βράδυ, ο πρίγκιπας της Αγγλίας Κάρολος μαζί με τη σύζυγό του Καμίλα.

Μάλιστα, δεν είναι η πρώτη φορά που ο Κάρολος επισκέπτεται το όμορφο νησί των Σποράδων, καθώς είναι γνωστή η αγάπη του για την Ελλάδα.

Σύμφωνα με πληροφορίες, αυτή τη φορά διαμένει σε θαλαμηγό η οποία έχει ρίξει άγκυρα στις Κουκουναριές, ενώ είναι άγνωστο για πόσο καιρό θα παραμείνει εκεί.

Ολυμπιακά χωριά και σεξ πάνε μαζί!
Ο αθλητισμός αποτελεί τη βασικότερη πλευρά των Ολυμπιακών Αγώνων, όμως υπάρχουν και άλλες οπτικές γωνίες από τις οποίες μπορεί κανείς να δει το μεγάλο αυτό γεγονός.

Οι αθλητές μάλιστα προσθέτουν σε αυτές και τον παράγοντα σεξ, αφού στο Ολυμπιακό χωριό της εκάστοτε πόλης που φιλοξενεί τους Αγώνες δεν υπάρχουν πολλά πράγματα να κάνεις στον... ελεύθερο χρόνο σου.

«Υπάρχει πολύ σεξ στα Ολυμπιακά χωριά» επιβεβαίωσε μία από τις ομορφότερες αθλήτριες που λαμβάνουν μέρος στους Αγώνες. Η Χόουπ Σόλο εκτός από όμορφη είναι και εξαιρετική στα καθήκοντά της ως τερματοφύλακα στην εθνική ομάδα των ΗΠΑ.

Η 30χρονη ήδη κατέκτησε το χρυσό μετάλλιο στο Πεκίνο πριν από τέσσερα χρόνια: «Πρόκειται για ευκαιρία ζωής. Πάντοτε ένας αθλητής θέλει να κρατά αναμνήσεις από τους Ολυμπιακούς Αγώνες. Μεταξύ αυτών των αναμνήσεων είναι και οι ερωτικές. Εχω δει ανθρώπους να κάνουν σεξ έξω, σε δημόσια θέα. Στο γρασίδι, ανάμεσα σε κτίρια, οι αθλητές είναι άνθρωποι με πάθη και μερικές φορές δεν έχουν ενδοιασμούς».

Η Σόλο εξηγεί ότι τα πράγματα γίνονται πολύ εύκολα σε τέτοιες περιπτώσεις: «Σε αντίθεση με ένα μπαρ, δεν είναι δύσκολο να βρεις τρόπο να ξεκινήσεις μια συζήτηση. Απέναντί σου κάθεται ένας άνθρωπος που βρίσκεται εκεί για τον ίδιο λόγο με εσένα. Ξεκινάς με ένα “σε ποιο άθλημα αγωνίζεσαι;” κι έπειτα όλα παίρνουν τη σειρά τους. Δεν είναι μόνο το σεξ. Κάθε βράδυ γίνεται τουλάχιστον ένα πάρτι και ίσως δεν έπρεπε να το πω αυτό, αλλά υπάρχουν και επώνυμοι ανάμεσά μας. Εχω βρεθεί σε μπαρ με τον Βινς Βον και τον Στιβ Μπάιρν, και αποφασίσαμε να συνεχίσουμε το πάρτι μας στο Ολυμπιακό χωριό. Φτάσαμε στην είσοδο, απασχολήσαμε τους φύλακες με τα μετάλλιά μας και βάλαμε πίσω από την πλάτη τους τους επωνύμους στις εγκαταστάσεις. Αν θέλω, μπορώ να έχω έναν επώνυμο ή έναν άγνωστο στο δωμάτιό μου χωρίς να το ξέρει κανείς. Αυτό είναι το “Ολυμπιακό” μου μυστικό».



Ο Elton John αποφάσισε ότι το παιδί που απέκτησε με τον σύντροφο του David Furnish, μέσω παρένθετης μητέρας, δεν πρέπει να μείνει χωρίς αδερφάκι.
Σε δηλώσεις του, ο διάσημος τραγουδιστής, ξεκαθάρισε ότι θα του άρεσε να μεγαλώσει την οικογένεια του αποκτώντας άλλο ένα παιδί .
Elton John και David Furnish απέκτησαν τον μικρό Zachary ανήμερα των Χριστουγέννων του 2010.
"Θα ήθελα να έχω περισσότερα παιδιά. Θέλω ο γιος μου να αποκτήσει ένα αδερφάκι για να πηγαίνουν μαζί σχολείο και να παίζουν" δήλωσε σε τηλεοπτική του συνέντευξη ο 65χρονος τραγουδιστής.
Μιλώντας για τον γιο του Zachary, ο Elton John έχει τονίσει πως δεν έχει αγαπήσει ξανά άλλο άνθρωπο τόσο πολύ όσο το γιο του.

Μάλιστα όταν ο Zachary αρχίσει το σχολείο ενδέχεται να αποσυρθεί:"θέλω να είμαι εκεί για να τον πηγαίνω στο σχολείο και για να τον φέρνω σπίτι. Δεν θέλω να χάσω αυτές τις εμπειρίες της παιδικής του ηλικίας"



Τελετή έναρξης των Ολυμπιακών Αγώνων θα έχουμε την Παρασκευή 27 Ιουλίου.
Οι φόβοι για την ασφάλεια οδήγησαν στην περικοπή του προγράμματος κατά μισή ώρα την προγραμματισμένη Τελετή Έναρξης των 30ων Ολυμπιακών Αγώνων του Λονδίνου.
Το "Wonder of Isles", όπως αποκαλείται το σόου που έχει ετοιμάσει ο βραβευμένος με Όσκαρ σκηνοθέτης, Ντάνι Μπόιλ, θα περικοπεί κατά 30 λεπττά
Ο Μπόιλ προετοιμάζει ένα πρόγραμμα διάρκειας περίπου 90 λεπτών, το οποίο θα προηγηθεί της παρέλασης των 204 αποστολών που μετέχουν και η οποία τουλάχιστον χρονικά είναι αδιαπραγμάτευτη.
Οι διοργανωτές συντομεύουν το πρόγραμμα ώστε να μην ξεπεράσει σε διάρκεια τις 3,5 ώρες, προκειμένου οι 80.000 θεατές που θα κατακλύσουν το Ολυμπιακό Στάδιο του Λονδίνου, να μπορούν να αποχωρήσουν το αργότερο μέχρι 2.30 π.μ.
Το θύμα της περικοπής θα είναι μάλλον ένα κομμάτι που περιελάμβανε ακροβατικά με ποδήλατα, ενώ και κάποιες άλλες σκηνές συμπιέσθηκαν, ώστε να μειωθεί η χρονική διάρκεια της τελετής



«Αχώριστοι» είναι Γιώργος Λιάγκας και Σάσα Σταμάτη! Μπορεί το «Πρωινό mou» να μας χαιρέτησε για καλοκαίρι, αλλά οι δυο συνεργάτες, συνεχίζουν να τα λένε, αυτή τη φορά… ραδιοφωνικά!

Βλέπετε ο Γιώργος Λιάγκας, μπορεί να πήρε «άδεια» από το Mega, αλλά συνεχίζει κανονικά με τις ραδιοφωνικές του υποχρεώσεις στον «Real Fm».

Έτσι λοιπόν σήμερα, για να μην είναι μόνος του στον ραδιοφωνικό «αέρα», φώναξε και την καλή του συνεργάτιδα Σάσα Σταμάτη, με την οποία μπορεί όλο το χρόνο να «σκοτώνονται», αλλά ο ένας δεν κάνει χωρίς τον άλλον.

Μάλιστα ο παρουσιαστής, «ανέβασε» και φώτο στο Twitter του, όπου ποζάρει αγκαλιά με τη Σάσα Σταμάτη μες τα χαμόγελα:

«Με τη Σασάρα τώρα εκπομπή στον Real…» έγραψε περιχαρής στον προσωπικό του λογαριασμό...



Αποκάλυψη φιλοδοξούν οι Kiss να είναι για τους φαν τους η νέα καλοκαιρινή περιοδεία τους με τίτλο «The Tour», σε συνεργασία με τους Motley Crue, που ξεκινά στις 20 Ιουλίου από τη Βιρτζίνια των ΗΠΑ.

«Θα είναι κάτι πολύ περισσότερο από αυτό που παίρνει συνήθως ο κόσμος σε ένα βράδυ από μια συναυλία. Θα είναι ένας βομβαρδισμός με... rock’n’roll» υποσχέθηκε ο κιθαρίστας των Kiss Πολ Στάνλεϊ μιλώντας στο πρακτορείο Reuters και ξεκαθαρίζοντας ότι με τους Motley Crue τα έχουν βρει απολύτως. «Δεν υπάρχουν εγωισμοί, συγκρούσεις κι αυτός είναι ακόμα ένας τρόπος για να δώσεις στους φαν κάτι περισσότερο από μια απλή συναυλία - θα είναι ένα event» είπε χαρακτηριστικά.

Ο Στάνλεϊ παραδέχτηκε ωστόσο ότι παρά την πολύχρονη εμπειρία του συγκεκριμένου συγκροτήματος, το άγχος δεν λείπει, καθώς καλούνται να σταθούν στο ύψος του θρύλου που έχουν δημιουργήσει. Επιπλέον αποκάλυψε ότι το νέο άλμπουμ τους με τίτλο «Monster» μόλις ολοκληρώθηκε και θα κυκλοφορήσει τον Οκτώβριο.

«Ξεχάστε τους Kiss. Πραγματικά πιστεύω ότι είναι κάτι πολύ περισσότερο από ένα άλμπουμ των Kiss. Είναι ένα υπέροχο άλμπουμ του είδους του, με όλα τα στοιχεία των κλασικών συγκροτημάτων που άκουγα -όλης της μουσικής που με ενέπνευσε-, των The Who, Stones, Humble Pie, Κλάπτον, Χέντριξ, Led Zeppelin» εξήγησε ο Στάνλεϊ, ο οποίος ερωτηθείς για το μυστικό της μακροζωίας των Kiss απάντησε ότι κρύβεται σε μια απλή φιλοσοφία: «Μια φορά ζει κανείς, ας γιορτάσουμε τη ζωή κι ας το ευχαριστηθούμε».

Σε κάθε περίπτωση, το γεγονός ότι τα μέλη του συγκροτήματος διατηρούν πολύ καλές σχέσεις μεταξύ τους βοηθά προς αυτή την κατεύθυνση.

«Με τον Τζιν Σίμονς ζούμε σε απόσταση μόλις πέντε λεπτών. Εχουμε υπέροχη σχέση και το κλειδί της επιτυχίας είναι ότι ξέρουμε τα όριά μας. Αν θέλεις οικογένεια, πήγαινε κάνε, αφού το συγκρότημα δεν είναι οικογένεια. Μπορεί να ξεκινήσει έτσι, όμως αν εξελιχτεί στην πορεία σε κάτι άλλο, δεν έχεις χάσει τίποτα» εξήγησε.
Espressonews.gr



Η πιο εντυπωσιακή μεταγραφή του καλοκαιριού ολοκληρώθηκε! Ο Ζλάταν Ιμπραΐμοβιτς άφησε τη Μίλαν και στο εξής θα αγωνίζεται στο Σαμπιονά με τη φανέλα της Παρί Σεν Ζερμέν.

«Ο Σουηδός διεθνής Ζλάταν Ιμπραΐμοβιτς, που είναι 30 ετών, μεταγράφηκε από τη Μίλαν και υπέγραψε τριετές συμβόλαιο με την Παρί Σεν Ζερμέν», αναφέρει η ανακοίνωση των «πρωτευουσιάνων».

Η Παρί είναι η έβδομη ομάδα στην καριέρα του Σουηδού άσου, καθώς προηγήθηκαν οι Μάλμε, Άγιαξ, Γιουβέντους, Ίντερ, Μπαρτσελόνα και Μίλαν. Αξίζει να σημειωθεί ότι οι ετήσιες αποδοχές του ποδοσφαιριστή, μαζί με τα διάφορα μπόνους που προβλέπει το συμβόλαιό του, θα ξεπερνούν τα 14 εκατομμύρια ευρώ.

Να σημειωθεί ότι η Παρί απέκτησε και τον 18χρονο Ιταλό μέσο Μάρκο Βεράτι από την Πεσκάρα. Το συμβόλαιο που υπέγραψε ο νεαρός είναι για πέντε χρόνια έναντι 13 εκατομμυρίων ευρώ.



Το «θαύμα» του ελληνικού γιαουρτιού προωθεί γνωστός παρουσιαστής, αποδίδοντας σε αυτό το… σεξαπίλ του!

Ο λόγος για το νέο διαφημιστικό του γιαουρτιού «Oikos» με πρωταγωνιστή τον John Stamos, o oποίος συνεχίζει να πρωταγωνιστεί στην TV παρά το ότι έκανε το ντεμπούτο του πριν από 20 και κάτι χρόνια, στο «Full House».

Σύμφωνα με το concept του σποτ, ο τροφαντός σύζυγος μιας Αμερικανίδας «μεταμορφώνεται» σε John Stamos όταν εκείνη τρώει μια κουταλιά από το γιαούρτι!

Πληροφορίες που θέλουν τις Αμερικανίδες να κυκλοφορούν με το ελληνικό γιαούρτι σε πήλινο και ανά χείρας, ελέγχονται ως ανακριβείς…

Δείτε το σποτ




Ανέμελες στιγμές με την κόρη της, Φαίδρα, απόλαυσε η Βάνα Μπάρμπα στη Σκιάθο. Η γνωστή ηθοποιός βρήκε την ευκαιρία να περάσει μία εβδομάδα στο νησί των Σποράδων, η οποία ήταν αφιερωμένη στη μικρή της πριγκίπισσα. Μαμά και κόρη έκαναν τις βουτιές τους στη θάλασσα και χάρηκαν τον ήλιο της Σκιάθου.

«Πρόκειται για ένα από τα αγαπημένα μου νησιά. Όποτε βρίσκομαι εδώ περνάω πραγματικά υπέροχα. Το ίδιο όμορφα έχω διαπιστώσει ότι περνάει και η Φαίδρα που δεν χορταίνει τα παιχνίδια με τις φίλες της στις μαγευτικές παραλίες» ανέφερε η Βάνα Μπάρμπα λίγες ώρες μετά την επιστροφή της στην Αθήνα, την περασμένη Δευτέρα.



Μπορεί αυτό το Σάββατο η Άννα Βίσση να ξεκινά από την Κέρκυρα την καλοκαιρινή της περιοδεία, όμως λίγες μέρες νωρίτερα απόλαυσε ολιγοήμερες διακοπές στο Νησί των Ανέμων μαζί με την κόρη της Σοφία Καρβέλα που ήρθε στην Ελλάδα για το καλοκαίρι.

Μητέρα και κόρη έμειναν σε γνωστό ξενοδοχειακό συγκρότημα στον Ορνό, ενώ απόλαυσαν τις βουτιές τους στις αγαπημένες τους παραλίες της Φτελιάς, του Ορνού και της Ψαρού.

Η Άννα Βίσση έκανε hot yoga στην παραλία και μαζί με την κόρη της επισκέφτηκαν και τα εστιατόρια της περιοχής, με την τραγουδίστρια να μένει πιστή στην υγιεινή διατροφή και να μην κάνει καμία παρασπονδία.

Η Σοφία πάλι συναντήθηκε με τον πρώην της Θανάση Πανουργιά και όπως έδειχναν τα πράγματα τίποτα δεν αποκλείει μια επανασύνδεση. Κι αυτό γιατί ο φωτογραφικός φακός τους απαθανάτισε στην παραλία της Φτελιάς να απολαμβάνουν τις βουτιές τους και να ανταλλάσουν φιλιά και χάδια, αποδεικνύοντας ότι αυτός ο έρωτας ήταν πολύ δυνατός για να σβήσει.

Η Άννα Βίσση, μαζί με τη Σοφία Καρβέλα απόλαυσαν επίσης τις βραδινές τους βόλτες στα Ματογιάννια, όπου η τραγουδίστρια μίλησε με αρκετό κόσμο, ενώ ψώνισαν και αρκετά ρούχα και αξεσουάρ για τις καλοκαιρινές τους εξορμήσεις.



Σε δύο στρατόπεδα χωρίστηκαν τις τελευταίες ώρες στην ΑΕΚ με το θέμα του Λεονάρντο: σε αυτούς που ήθελαν τη μεταγραφή του Βραζιλιάνου και σε εκείνους που δεν την επιθυμούσαν σε καμία περίπτωση.

Υποστηρικτές της φυγής του ταλαντούχου μεσοεπιθετικού ήταν ο Ανδρέας Δημητρέλος και ο Βασίλης Τσιάρτας.

Ο πρόεδρος της ΠΑΕ και ο τεχνικός διευθυντής της επέμεναν ότι η καλύτερη επιλογή είναι να παραχωρηθεί ο ποδοσφαιριστής, ώστε η Ενωση να βάλει άμεσα στα ταμεία της ένα όσο το δυνατόν πιο σεβαστό ποσό και να κλείσει έτσι άλλες χαίνουσες πληγές στα οικονομικά της, που τη βασανίζουν αφόρητα.

Οι Θωμάς Μαύρος και Βαγγέλης Βλάχος είχαν αντίθετη άποψη. Ο πρώτος μάλιστα σε δηλώσεις του την περασμένη Κυριακή είχε πει ότι «ο Λεονάρντο θα φύγει μόνο με εξωπραγματική πρόταση», στέλνοντας ξεκάθαρο μήνυμα στους οπαδούς του συλλόγου.

Την ίδια ώρα, ο προπονητής της ΑΕΚ επέμενε προς τα μέλη του Δ.Σ. και τον τεχνικό διευθυντή ότι με την απομάκρυνση του «Λεό» το ρόστερ του «Δικεφάλου» αποδυναμώνεται ακόμα περισσότερο, στα όρια να μην μπορέσει πλέον να δημιουργηθεί ένα αξιόμαχο σύνολο, εν όψει της νέας περιόδου.

Και επισήμαινε ο Βλάχος ότι δεν είναι μόνο η ποιότητα του Βραζιλιάνου που θα λείψει από την ομάδα (αφού δύσκολα θα αντικατασταθεί επάξια, με βάση τα σημερινά οικονομικά δεδομένα της ΠΑΕ), αλλά πολύ περισσότερο το γεγονός ότι φεύγουν πλέον πάρα πολλοί ποδοσφαιριστές από τον περσινό κορμό και ως εκ τούτου θα είναι εξαιρετικά δύσκολο να παρουσιαστεί άμεσα ένα νέο ομοιογενές σχήμα που θα μπορεί να σώσει την παρτίδα.

Λογικές ακούγονται οι ανησυχίες του Βλάχου, τις οποίες μπορεί να συμμερίζονταν και οι Δημητρέλος και Τσιάρτας, αλλά επέμεναν ότι δεν υπάρχει άλλη επιλογή πέραν της παραχώρησης του ποδοσφαιριστή, έτσι ώστε να εισρεύσει ρευστό στα «κιτρινόμαυρα» ταμεία...
Espressonews.gr



Η SKODA Ξάνθη ανακοίνωσε την απόκτηση του αδερφού του Πίου!
Μπορεί στην Ξάνθη να μην κατάφεραν να αποκτήσουν τον Πίου, όμως ήρθαν σε συμφωνία με τον αδερφό του...
Με μία ανακοίνωση, η διοίκηση του συλλόγου ανακοίνωσε την αποτυχία της μεταγραφής του Πίου...
Διαβάστε την ανακοίνωση
«Η SKODA ΞΑΝΘΗ έχοντας εξαντλήσει όλα τα περιθώρια δεν μπόρεσε να υπογράψει 5ετές επαγγελματικό συμβόλαιο με τον ποδοσφαιριστή Πίου και υπέγραψε με τον αδερφό του».



Η αγαπημένη τραγουδίστρια Νατάσα Θεοδωρίδου είναι από τις λίγες που δεν χρειάζεται ρετούς γιατί διαθέτει καλλίγραμμο και σφιχτό κορμί. Ποτέ δεν τη θυμόμαστε με περιττά κιλά μιας και πάντα πρόσεχε τη διατροφή της και γυμναζόταν.

Ο φωτογραφικός φακός την εντόπισε στο αγαπημένο της νησί, τη Ρόδο.Εκεί πάει σχεδόν κάθε καλοκαίρι, αφού διατηρεί στενή φιλία με κατοίκους του πανέμορφου νησιού. Αυτή τη φορά είχε και έναν επιπρόσθετο λόγο για να βρεθεί στο νησί των ιπποτών, αφού εκεί διαμένει τους τελευταίους μήνες ο αδελφός της, Θάλης, ο οποίος ασχολείται με το μπάσκετ.



Παντρεύεται και επίσημα η Ντόρα Κουτροκόη. Από το καλό στο καλύτερο φαίνεται πως πηγαίνουν τα πράγματα για τη συμπαρουσιάστρια του Γιώργου Παπαδάκη.

Η Θεσσαλονικιά δημοσιογράφος, την οποία γνωρίσαμε από το πάνελ των «Καραμεροχαριτάτων», πλέει σε πελάγη ευτυχίας.

Από τη μία τα επαγγελματικά της σταθεροποιήθηκαν, αφού ύστερα από παλινωδίες και συσκέψεις επί συσκέψεων προγραμματίστηκε στις 23 Ιουλίου να κάνει πρεμιέρα η καλοκαιρινή ενημερωτική εκπομπή του ΑΝΤ1 την οποία θα παρουσιάζει μαζί με τους Νίκο Ρογκάκο και Χριστίνα Τσιόκρη, και από την άλλη τρέχει και δεν φτάνει με τις ετοιμασίες του γάμου της.

Η Ντόρα Κουτροκόη ετοιμάζεται να αφήσει πίσω της την εργένικη ζωή και να ανέβει τα σκαλιά της εκκλησίας την πρώτη ημέρα του Σεπτεμβρίου. Ηδη έχει βρει το νυφικό της, ενώ μόλις χθες δημοσιεύτηκε η αναγγελία του γάμου της σε φύλλο μεγάλης αθηναϊκής εφημερίδας.

«Ο Εμμανουήλ Λουπασάκης και η Θεοδώρα Κουτροκόη πρόκειται να παντρευτούν στην Παλαιοχώρα Χανίων» γράφει η αναγγελία. Μάλιστα η Ντόρα αυτό το διάστημα βρίσκεται στο νησί για να κανονίσει τις τελευταίες λεπτομέρειες, αφού δεν θα έχει χρόνο το επόμενο διάστημα, λόγω επαγγελματικών υποχρεώσεων.

Σύμφωνα με πληροφορίες, ο γάμος θα είναι απλός και ρομαντικός. Το ζευγάρι ετοιμάζει ένα παραδοσιακό κρητικό γλέντι για να τιμήσει τους συγγενείς και τους φίλους του που θα παρευρεθούν στον γάμο του για να του ευχηθούν.



Στα 25 της έχει καταφέρει να τραγουδήσει δίπλα σε κορυφαίους καλλιτέχνες της παγκόσμιας μουσικής σκηνής, όπως είναι ο Μικ Τζάγκερ και ο Ελτον Τζον.

Μόνο οι πωλήσεις που έκαναν οι δισκογραφικές της δουλειές ξεπερνούν τα 15 εκατ. ευρώ. Ηταν μια από τις πλουσιότερες τραγουδίστριες στη Βρετανία. Κι όμως, τα χρήματα δεν φέρνουν την ευτυχία, σύμφωνα με την Τζος Στόουν.

Η γοητευτική ερμηνεύτρια της σόουλ μίλησε στην κυριακάτικη «Mail», με αφορμή το έκτο της άλμπουμ («The Soul Sessions Vol2») που αναμένεται να κυκλοφορήσει μέχρι το τέλος του μήνα.

«Δεν υπάρχουν αυτά τα ποσά» απαντά ξεκάθαρα στην ερώτηση αν όντως η περιουσία της υπολογίζεται κοντά στα 13 εκατ. ευρώ και συμπληρώνει με έμφαση ότι σχεδόν όλα της τα χρήματα χάθηκαν όταν έφυγε από τη δισκογραφική της εταιρεία σπάζοντας (πριν από τρία χρόνια) το συμβόλαιο που είχε.

«Ο,τι έχει μείνει είναι το σπίτι μου και τρία διαμερίσματα στο Εξετερ. Με τα λεφτά οι άνθρωποι νομίζουν ότι μπορούν να σε κρατήσουν. Για μένα όμως είναι απλά κάποιες... μπάλες από βαμβάκι! Δεν πρέπει να τα αφήνεις να σε φιμώνουν. Δεν πρέπει να αφήνεις τον εαυτό σου να πιστεύει ότι τα χρειάζεται τόσο. Σκέφτομαι: Είμαι ελεύθερη. Βγαίνω έξω και κάνω συναυλίες για να κερδίσω αυτά που χρειάζομαι για να ζήσω», συμπληρώνει.

Οσον αφορά την εξωτερική της εμφάνιση; Η ίδια λέει ότι δεν της αρέσει να βάφεται υπερβολικά, να φορά εκκεντρικά αξεσουάρ και εξτένσιον στα μαλλιά της για να εντυπωσιάσει.

«Μπορώ να μπω και στο τρένο και στο λεωφορείο αλλά και σε ένα μαγαζί χωρίς να με προσέξει κανείς. Δεν χρειάζεται να κάνω όλα αυτά γιατί οι άνθρωποι περιμένουν από μένα να ντύνομαι ή να εμφανίζομαι κάπως. Κάνε αυτό που πραγματικά θέλεις να κάνεις στη ζωή, αυτή είναι η θέση μου» υπογραμμίζει με έμφαση.

Πάντως, η Τζος Στόουν, η οποία βρίσκεται στο μουσικό προσκήνιο σχεδόν εδώ και μία δεκαετία, είναι δεδομένο ότι έχει πλούσιο ταλέντο. Οι συνεργασίες της άλλωστε με «ιερά τέρατα» της παγκόσμιας μουσικής σκηνής το επιβεβαιώνουν. Και φυσικά, εκτός από το να τραγουδά η ίδια, έχει αποδείξει ότι ξέρει και να γράφει καλά τραγούδια.
Espressonews.gr



​Εσπευσμένα στο νοσοκομείο μεταφέρθηκε η Halle Berry μετά από ατύχημα που είχε στα γυρίσματα της νέας της ταινίας. Σύμφωνα με τις πρώτες πληροφορίες η ηθοποιός είχε μια πολύ άσχημη πτώση με αποτέλεσμα να χτυπήσει πολύ άσχημα στο τσιμέντο.

Εκπρόσωπος της Halle Berry δήλωσε ότι της παρασχέθηκαν οι πρώτες βοήθειες και τώρα έχει πάρει εξιτήριο.

«Η Halle Berry τραυματίστηκε ελαφρά στο κεφάλι την ώρα των γυρισμάτων. Μεταφέρθηκε προληπτικά στο νοσοκομείο, όμως μετά τις εξετάσεις οι γιατροί έκριναν ότι είναι μια χαρά και της έδωσαν εξιτήριο», δήλωσε ο εκπρόσωπός της.

Δεν είναι η πρώτη φορά που η ηθοποιός τραυματίζεται στα γυρίσματα ταινίας. Το 2011 είχε σπάσει το πόδι της στα γυρίσματα της ταινίας «Cloud Atlas». Τότε είχαν πει ότι είχε τραυματιστεί παίζοντας με την κόρη της, όμως τελικά αποδείχθηκε ότι είχε χτυπήσει στο πλατό.



Τους 12 παίκτες που υπολογίζει για τους Ολυμπιακούς Αγώνες του Λονδίνου ανακοίνωσε ο ομοσπονδιακός τεχνικός της ομάδας μπάσκετ της Αργεντινής, Χούλιο Λάμας. Την τελευταία θέση πήρε ο 26χρονος Μάρκος Μάτα, ο οποίος επικράτησε του Πάολο Κιντέρος.

Από την αποστολή ξεχωρίζουν οι σούπερ σταρς Κάρλος Ντελφίνο, Μανού Τζινόμπιλι, Λουίς Σκόλα και Αντρές Νοτσιόνι. Η Αργεντινή θα αγωνιστεί στον Α΄ όμιλο, απέναντι σε ΗΠΑ, Γαλλία, Λιθουανία, Νιγηρία και Τυνησία.

Η δωδεκάδα της Αργεντινής:

Πάμπλο Πριτζιόνι (Κάχα Λαμποράλ), Φακούντο Καμπάσο (Πενιαρόλ), Μανού Τζινόμπιλι (Σαν Αντόνιο Σπερς), Κάρλος Ντελφίνο (Μιλγουόκι Μπακς), Αντρές Νοτσιόνι (Κάχα Λαμποράλ), Ερνάν Γιάσεν (Καχασόλ), Μάρκος Μάτα (Πενιαρόλ), Λουίς Σκόλα (Φοίνιξ Σανς), Φεντερίκο Κάμεριχς (Φλαμένγκο), Λεονάρντο Γκουτιέρες (Πενιαρόλ), Χουάν Γκουτιέρες (Όμπρας Σανιτάριας), Μάρτιν Λέιβα (Πενιαρόλ).



Δύο μέρες πριν από ένα πάρτι ή πολύ σημαντικό event, βλέπεις στο πρόσωπο σου ένα σπυράκι. Υπάρχουν 3 αλάνθαστοι φυσικοί τρόποι να το εξαφανίσεις. Δοκίμασέ τους!

Μέλι

Η πιο γλυκιά φροντίδα για την επιδερμίδα σου, το μέλι, χρησιμοποιείται για φαρμακευτικούς λόγους για χιλιάδες χρόνια. Γνωστό για τις αντιβακτηριδιακές και αντιμικροβιακές του ιδιότητες, το πορτοκαλί αυτό νέκταρ είναι ιδανικό στην καταπολέμηση των βακτηρίων γύρω και μέσα στα σπυράκια. Βάλε μια μικρή ποσότητα ακατέργαστου μελιού στην ατέλεια που θέλεις να εξαφανίσεις και άφησε το για 15 λεπτά. Επανέλαβε για μερικές μέρες.

Ασπιρίνη

Παρόλο που η ασπιρίνη κυρίως καταναλώνεται, μπορείς επίσης να τη χρησιμοποιήσεις τοπικά κατά της ακμής. Ονομάζεται επιστημονικά ακετυλοσαλικυλικό οξύ και η χημική της σύσταση είναι παρόμοια με την πιο δημοφιλή ουσία κατά της ακμής, το σαλικυλικό οξύ. Η τοπική χρήση της ασπιρίνης μειώνει το πρήξιμο και την κοκκινίλα που προκαλούν τα σπυράκια. Λιώσε μια ασπιρίνη και πρόσθεσε λίγες σταγόνες νερό, μέχρι να σχηματιστεί μια σφιχτή πάστα. Άπλωσε το μείγμα στην περιοχή με το πρόβλημα για 5-10 λεπτά και στη συνέχεια ξέπλυνε με χλιαρό νερό.

Έλαιο τεϊόδεντρου
Όπως και το μέλι, έτσι και το έλαιο που εξάγεται από τα φύλλα του τεϊόδεντρου έχει ισχυρές αντιβακτηριδιακές ιδιότητες. Το έλαιο αυτό βοηθά στην μείωση των ερεθισμών και των σημαδιών, και είναι γνωστό για το βαρύ άρωμα του που θυμίζει ευκάλυπτο. Καθώς η σύνθεση του είναι πολύ δυνατή, μπορείς να διαλύσεις λίγο έλαιο τεϊόδεντρου σε toner. Άπλωσε το με μία μπατονέτα στις περιοχές που χρειάζεται, κάθε βράδυ.

Πηγή: Shape



Τον τρόπο με τον οποίο περιποιούνται τον εαυτό τους το Καλοκαίρι περιέγραψαν έξι διάσημες Ελληνίδες, αποκαλύπτοντας tips για την σιλουέτα, το μακιγιάζ και τα μαλλιά τους που μπορείς κι εσύ να ακολουθήσεις!

Ελένη Φουρέιρα

Άφθονο νερό και τσάι που είναι διουρητικό και καθαρτικό πίνει η Ελένη Φουρέιρα, φροντίζοντας να γυμνάζεται  κάνοντας βουτιές στη θάλασσα και τρέξιμο. Όσο για την επιδερμίδα της; Δεν παραλείπει την ενυδατική κρέμα, πρωί και βράδυ!

Άννα Πρέλεβιτς


«Δεν τρώω μετά από μία βραδινή έξοδο και αποφεύγω τις τηγανιτές πατάτες που είναι πειρασμός στις ταβέρνες», εξομολογείται η Άννα Πρέλεβιτς, προσθέτοντας ότι πίνει πολύ νερό, κολυμπάει και απλώνει ενυδατική σε όλο το σώμα.

Νάντια Μπουλέ

«Όχι» στο make-up και «ναι» στην τερακότα λέει το Καλοκαίρι η Νάντια Μπουλέ, που δεν πηγαίνει πουθενά χωρίς το lip gloss της.

Ελευθερία Ελευθερίου


«Πάντα μετά το ντους βουρτσίζω απαλά τα μαλλιά μου για να τα ξεμπλέξω και ύστερα τα αφήνω να στεγνώσουν μόνα τους. Δεν χρησιμοποιώ πιστολάκι ή κάποιο προϊόν», αναφέρει η Ελευθερία Ελευθερίου.

Δέσποινα Καμπούρη
Με μάσκες με βάση το ελαιόλαδο περιποιείται τα μαλλιά της η Δέσποινα Καμπούρη, η οποία, πριν βγει στην παραλία, βράζει χαμομήλι και το απλώνει στα μαλλιά της. Καθ’ όλη την διάρκεια του χρόνου, δεν ξεχνά να βάζει μετάξι στις άκρες των μαλλιών για να μην καταστρέφονται οι άκρες τους.

Σόφη Πασχάλη


«Για ένα ανάλαφρο καλοκαιρινό μακιγιάζ το μόνο που χρειάζομαι είναι μαύρη μάσκαρα και lip gloss», εξομολογείται η Σόφη Πασχάλη, που δεν παραλείπει να προστατεύει το πρόσωπό της από τον ήλιο φορώντας αντιηλιακό και καπέλο.


Πηγή: Περιοδικό «Ok!»



Μπορεί προ ημερών να βρέθηκε στο μάτι του κυκλώνα με αποκαλύψεις για τις ερωτικές του προτιμήσεις και καταγγελίες για σεξουαλική παρενόχληση, ωστόσο, ο John Travolta βρήκε την λύση: έφτιαξε βαλίτσες και ήρθε στην Ελλάδα!

Ο γνωστός ηθοποιός απαθανατίστηκε στην Μύκονο, όπου κατέφτασε μαζί με την σύζυγό του, Kelly Preston.

Το ζευγάρι περπάτησε χεράκι - χεράκι στα όμορφα σοκάκια του νησιού και δεν δίστασε να χαιρετίσει τον κόσμο που τους αναγνώριζε, επιβεβαιώνοντας για ακόμα μία φορά πως παραμένει μαζί και αγαπημένο παρά τα όσα ακούγονται για τον ηθοποιό.

John Travolta και Kelly Preston έφυγαν από την Μύκονο με ταχύπλοο προς άγνωστη κατεύθυνση, ενώ πληροφορίες λένε πως «οργώνουν» το Αιγαίο με πολυτελή θαλαμηγό. Μάλιστα, στην παρέα λέγεται πως είναι και ο Robert DeNiro με την οικογένειά του που απαθανατίστηκαν στη Σαντορίνη.

Δείτε την βόλτα του ζευγαριού στα σοκάκια της Μυκόνου



 

 Μπορεί η Κατερίνα Καινούργιου και ο Γιώργος Σαμαράς να είναι μες στα μέλια, όμως δεν πρόλαβαν να απολαύσουν τον έρωτά τους όσο θα ήθελαν, αφού οι επαγγελματικές υποχρεώσεις του ποδοσφαιριστή τον ανάγκασαν να επιστρέψει στη Σκωτία, όπου ξεκινά η προετοιμασία της ομάδας του, της Σέλτικ.

Οι δυο τους πέρασαν μερικές όμορφες στιγμές, με αυτόπτες μάρτυρες να αποκαλύπτουν ότι και οι δύο ήταν άκρως διαχυτικοί και έδειχνα πολύ ερωτευμένοι.

Σύμφωνα πάντως με πληροφορίες, η Κατερίνα Καινούργιου θα πάει να τον επισκεφτεί στην Σκωτία, αφού και εκείνη και ο ποδοσφαιριστής είναι πολύ ενθουσιασμένοι και θέλουν να προσπαθήσουν για να κρατήσει αυτή η σχέση.

Αυτό που δε θέλει κανένας από τους δύο είναι να δώσουν μεγάλη δημοσιότητα στο… ειδύλλιο τους. Θέλουν να προφυλάξουν τη σχέση τους και γι’ αυτό άλλωστε δεν έχει μιλήσει κανείς δημόσια γι’ αυτήν.

Πηγή: Ok











Star.gr



Στη Σκιάθο για ολιγοήμερες διακοπές βρίσκονται από χθες το βράδυ, ο πρίγκιπας της Αγγλίας Κάρολος και ο εφοπλιστής Σπύρος Λάτσης, με τη θαλαμηγό του δεύτερου, μήκους 145 μέτρων!

Ο μεγαλοεφοπλιστής, που διατηρεί σχέσεις με πολλά εκλεκτά μέλη του διεθνούς τζετ σετ, έφτασε χθες το βράδυ στο νησί του Παπαδιαμάντη, με την θαλαμηγό «Αλεξάντερ», στην οποία βρίσκεται και ο διάδοχος του στέμματος της Βρετανίας Κάρολος, συχνός επισκέπτης του νησιού.

Οι σχετικές πληροφορίες αναφέρουν ότι η θαλαμηγός έχει ρίξει άγκυρα στις Κουκουναριές, ενώ είναι άγνωστο για πόσο καιρό θα παραμείνει εκεί.

Πηγή:Magnesianews.gr



Μετά από τις φωτογραφίες που ανέβασε από τις διακοπές της στο εξοχικό της στην Χαλκίδα, η Τατιάνα Στεφανίδου συνεχίζει να είναι σε επαφή με τους θαυμαστές της και μέσω Twitter φρόντισε να μας ενημερώσει για τον επόμενο σταθμό των διακοπών της.

Πού πήγε η παρουσιάστρια μαζί με το σύζυγό της Ν. Ευαγγελάτο και τα παιδιά τους; Στην Κωνσταντινούπολή!!!!

Η Τάτι έφυγε σήμερα το πρωί στις 10:15 με πτήση της Turkish Airlines και λίγα δευτερόλεπτα πριν από την απογείωση ανέβασε μία φωτογραφία μέσα από το αεροπλάνο.

«Πτήση Turkish Airlines 1846 για Κωνσταντινούπολη. Απογείωση τώραααααα!», έγραψε η παρουσιάστρια και δεν έκρυψε τον ενθουσιασμό της για την επίσκεψή της στην Πόλη.



Τις πιο ευτυχισμένες μέρες της ζωής του διανύει ο Νεκτάριος Σφυράκης. Ο γνωστός τραγουδιστής και η σύζυγός του Στέλλα περιμένουν το πρώτο τους παιδάκι και πετάνε στον έβδομο ουρανό.

Ο ίδιος μάλιστα σε μια εκ βαθέων εξομολόγηση δεν διστάζει να αποκαλύψει ότι το μωρό τους έγινε με εξωσωματική γονιμοποίηση και θέλει να περάσει το δικό του μήνυμα στο 65% των ζευγαριών που έχουν πρόβλημα υπογονιμότητας.

Η «Espresso» επικοινώνησε με τον Νεκτάριο και τη σύζυγό του Στέλλα, οι οποίοι θέλησαν να μοιραστούν μαζί μας τη χαρά τους. «Με τη σύζυγό μου Στέλλα είμαστε παντρεμένοι από το 2006, είμαστε μαζί όμως δεκατέσσερα χρόνια. Κάτι οι δικές μου υποχρεώσεις, κάτι η σκέψη η οποία δεν ήταν στο μυαλό μας, άφησαν τον χρόνο και πέρασε» ξεκίνησε να μας λέει για τη σχέση τους ο τραγουδιστής, και συνεχίζει: «Οταν όμως ήρθε κι έγινε κοινό μας “θέλω”, τότε διαπιστώσαμε ότι υπήρχαν κάποια θέματα που έπρεπε να ξεπεραστούν».

- Πώς φτάσατε να ζητήσετε τη γνώμη ενός ειδικού;
Μετά από έρευνα, επικοινωνήσαμε με τον γυναικολόγο Κωνσταντίνο Πάντο, έναν εξαίρετο επιστήμονα στον τομέα της εξωσωματικής (γνωστό για τις επιτυχίες του στο θέμα αυτό σε όλο τον πλανήτη) ο οποίος μας βοήθησε και στην ουσία ανέλαβε την ευθύνη της διαδικασίας προκειμένου να αντιμετωπιστούν τα όποια θέματα υπήρχαν.

- Να ’μαστε τώρα, λοιπόν, και η Στέλλα είναι έγκυος...
Ετσι ακριβώς. Η Στέλλα είναι ήδη 6 μηνών και ο γιος είναι στον δρόμο. Είναι πολύ σημαντικός παράγοντας η ψυχολογία της γυναίκας σε μια τέτοια κατάσταση και σε συνδυασμό με τον γιατρό και την εξελικτική διαδικασία που ο ίδιος κατευθύνει, εξαρτάται το αποτέλεσμα. Και εδώ θέλω να πω ένα μεγάλο ευχαριστώ στον γιατρό μας, ο οποίος είναι κοντά από το πρώτο λεπτό που μας ανέλαβε.

- Η αλήθεια είναι ότι δεν έχουμε συνηθίσει να ακούμε επώνυμους ανθρώπους να μιλούν ανοιχτά για τέτοια θέματα.
Μα, είναι κοινό μυστικό πια ότι το 65% των ζευγαριών αντιμετωπίζουν τέτοιου είδους προβλήματα.

- Πώς αισθάνεσαι που θα γίνεις πατέρας;
Το περίμενα με ανυπομονησία. Και μόνο η σκέψη πως θα πάρω το μωρό μου αγκαλιά μού φέρνει δάκρυα χαράς στα μάτια.

«Είχαμε πολλές δυσκολίες»

Φυσικά, η Στέλλα περιμένει πώς και πως τον ερχομό του μικρού μπέμπη και παρά τις δυσκολίες που πέρασε, δεν το βάζει κάτω.

«Γενικά δεν φτάσαμε εύκολα στο σήμερα, καθώς υπήρχαν πολλές επιπλοκές, αλλά με τη βοήθεια του κ. Πάντου όλα έχουν την καλύτερη εξέλιξη. Ομως, η αλήθεια είναι ότι το πιο δύσκολο είναι να αντιμετωπίσω το δικό μου άγχος μήπως πάει κάτι στραβά. Βέβαια, έχω τη στήριξη του Νεκτάριου, ο οποίος πρέπει να σου πω ότι έχει αποδεδειγμένα απίστευτη ηρεμία και αντοχή, γιατί χρειάζεται από την πλευρά του συντρόφου μια συμπεριφορά αισιοδοξίας και σιγουριάς. Δεν ένιωσα στιγμή μόνη σε όλο αυτό, καθώς ήταν διαρκής η επαφή με τη μαία μου, τη Μερόπη, η οποία τραβάει μαζί μου όλο μου το άγχος ό,τι ώρα και να είναι».

- Τι θα ήθελες να πεις στις γυναίκες που αντιμετωπίζουν παρόμοια προβλήματα;
Αυτό που πρέπει να ξέρουν είναι να μην παρατήσουν την προσπάθεια, να έχουν πίστη, θάρρος και να κοιτάνε μπροστά. Είναι πάρα πολύ σημαντική η επιλογή του γιατρού, και αυτό γιατί επειδή η αναμονή είναι τεράστια, η διαδικασία σίγουρα δεν είναι και εύκολη. Μια αρνητική απάντηση είναι πολύ μεγάλο πλήγμα. Στο λέω αυτό γιατί το έχω βιώσει η ίδια, αλλά και επειδή δεν ζούμε σε εύκολους καιρούς και το οικονομικό θέμα είναι σοβαρό. Οπότε, πρέπει να ψάξουν αρκετά. Εγώ θεωρώ τον εαυτό μου πολύ τυχερό με τον άνθρωπο που μας στήριξε, και εννοώ τον γιατρό μας.
Espressonews.gr



Ο αθλητισμός αποτελεί τη βασικότερη πλευρά των Ολυμπιακών Αγώνων, όμως υπάρχουν και άλλες οπτικές γωνίες από τις οποίες μπορεί κανείς να δει το μεγάλο αυτό γεγονός.

Οι αθλητές μάλιστα προσθέτουν σε αυτές και τον παράγοντα σεξ, αφού στο Ολυμπιακό χωριό της εκάστοτε πόλης που φιλοξενεί τους Αγώνες δεν υπάρχουν πολλά πράγματα να κάνεις στον... ελεύθερο χρόνο σου.

«Υπάρχει πολύ σεξ στα Ολυμπιακά χωριά» επιβεβαίωσε μία από τις ομορφότερες αθλήτριες που λαμβάνουν μέρος στους Αγώνες. Η Χόουπ Σόλο εκτός από όμορφη είναι και εξαιρετική στα καθήκοντά της ως τερματοφύλακα στην εθνική ομάδα των ΗΠΑ.

Η 30χρονη ήδη κατέκτησε το χρυσό μετάλλιο στο Πεκίνο πριν από τέσσερα χρόνια: «Πρόκειται για ευκαιρία ζωής. Πάντοτε ένας αθλητής θέλει να κρατά αναμνήσεις από τους Ολυμπιακούς Αγώνες. Μεταξύ αυτών των αναμνήσεων είναι και οι ερωτικές. Εχω δει ανθρώπους να κάνουν σεξ έξω, σε δημόσια θέα. Στο γρασίδι, ανάμεσα σε κτίρια, οι αθλητές είναι άνθρωποι με πάθη και μερικές φορές δεν έχουν ενδοιασμούς».

Η Σόλο εξηγεί ότι τα πράγματα γίνονται πολύ εύκολα σε τέτοιες περιπτώσεις: «Σε αντίθεση με ένα μπαρ, δεν είναι δύσκολο να βρεις τρόπο να ξεκινήσεις μια συζήτηση. Απέναντί σου κάθεται ένας άνθρωπος που βρίσκεται εκεί για τον ίδιο λόγο με εσένα. Ξεκινάς με ένα “σε ποιο άθλημα αγωνίζεσαι;” κι έπειτα όλα παίρνουν τη σειρά τους. Δεν είναι μόνο το σεξ. Κάθε βράδυ γίνεται τουλάχιστον ένα πάρτι και ίσως δεν έπρεπε να το πω αυτό, αλλά υπάρχουν και επώνυμοι ανάμεσά μας. Εχω βρεθεί σε μπαρ με τον Βινς Βον και τον Στιβ Μπάιρν, και αποφασίσαμε να συνεχίσουμε το πάρτι μας στο Ολυμπιακό χωριό. Φτάσαμε στην είσοδο, απασχολήσαμε τους φύλακες με τα μετάλλιά μας και βάλαμε πίσω από την πλάτη τους τους επωνύμους στις εγκαταστάσεις. Αν θέλω, μπορώ να έχω έναν επώνυμο ή έναν άγνωστο στο δωμάτιό μου χωρίς να το ξέρει κανείς. Αυτό είναι το “Ολυμπιακό” μου μυστικό».



«Το party συνεχίζεται στο Ασκληπιείο» σχολίασε στο προφίλ της στο Twitter η Κλεοπάτρα Πατλάκη η οποία πριν από μερικές ημέρες είχε τροχαίο ατύχημα στα νότια προάστια.

«Επιστρέφαμε από μπάνιο και βρισκόμουν στην παραλιακή, στο ύψος της Γλυφάδας. Λόγω κίνησης, υπήρχε τροχονόμος στο φανάρι και παρά το γεγονός ότι είχε ανάψει πράσινο, μας έκανε σήμα να σταματήσουμε» λέει η Κλεοπάτρα και εξηγεί:

«Ενώ είχα σταματήσει, είδα από τον καθρέφτη ένα Smart να έρχεται με φόρα καταπάνω μου. Από τη σύγκρουση έσπασε το παρμπρίζ του αυτοκινήτου μου, το κασετόφωνο τινάχτηκε στον αέρα κι εγώ έσπασα τη μύτη μου» λέει γελώντας τώρα πια.

Δίπλα της ήταν η καλή της φίλη Μαρία Ενεζλη: «Της χρωστάω πάρα πολλά. Κάθε φορά που μου συμβαίνει κάτι η Μαρία είναι κοντά μου. Ημασταν παρέα στην παραλία πριν από το συμβάν κι έτσι της τηλεφώνησα να έρθει στο Ασκληπιείο, όπου πήγα για να μου κάνουν τις απαραίτητες εξετάσεις».

Στο νοσοκομείο οι γιατροί διαπίστωσαν κάταγμα στη μύτη: «Δεν έβαλα νάρθηκα, γιατί ήταν σε σημείο που δεν μπορούσαν να επέμβουν. Απλώς μου είπαν ότι θα επουλωθεί μόνο του» εξηγεί η Κλεοπάτρα, η οποία καταλήγει:

«Ευτυχώς πέρασε. Είμαι καλά και αυτό μετράει. Γενικά έχω συχνά-πυκνά ατυχήματα με το αυτοκίνητο, αλλά πάντα βγαίνω αλώβητη. Είχε πλάκα όταν με είδε μια νοσοκόμα και θυμήθηκε πως είχα ξαναβρεθεί πριν από χρόνια στο νοσοκομείο, πάλι από ατύχημα».



H Ελενα Παπαρίζου δεν θα βγει στη σκηνή, σεβόμενη τις ιστορικές μνήμες του ελληνισμού.

Η δημοφιλής τραγουδίστρια συναποφάσισε με το συγκρότημα Μέλισσες και τους διοργανωτές την αλλαγή της ημερομηνίας της συναυλίας της στην Πάφο της Κύπρου. Η συναυλία μεταφέρεται από τις 20 Ιουλίου στις 27 του ίδιου μήνα.

Τις τελευταίες ώρες έντονες ήταν οι αντιδράσεις για την επικείμενη συναυλία της Ελενας Παπαρίζου και του συγκροτήματος Μέλισσες στην Κύπρο και συγκεκριμένα στο «Summer Club» της Πάφου την Παρασκευή 20 Ιουλίου. Αιτία για την αναβολή στάθηκε το γεγονός ότι η 20ή Ιουλίου είναι ημέρα μνήμης, καθ’ ότι είναι η επέτειος της τουρκικής εισβολής του 1974.

Μάλιστα τις τελευταίες ημέρες είχαν καταγραφεί αντιδράσεις και αρνητικά σχόλια για τη συναυλία σε σελίδες κοινωνικής δικτύωσης στο Διαδίκτυο.

Η Ελενα λοιπόν φρόντισε να αναβληθεί η συναυλία και το δημοσιοποίησε στον προσωπικό της λογαριασμό στο Twiterr , παρ’ ότι δεν είχε προγραμματίσει η ίδια την ημερομηνία, γράφοντας: «Οι καλλιτέχνες έχουμε χρέος όχι μόνο να μην ξεχνάμε αλλά και να θυμόμαστε. Δεν ξεχνώ και συνεχίζω να θυμάμαι».

Ετσι δεν δημιουργήθηκε κανένα πρόβλημα και οι Κύπριοι fans της Ελενας Παπαρίζου θα έχουν την ευκαιρία να την απολαύσουν live την επόμενη Παρασκευή στις 27 Ιουλίου, την ίδια ώρα. Ελενα και Μέλισσες ετοιμάζονται πυρετωδώς για τις συναυλίες τους. «Rehearsal time με Melisses right now! Πολύ γέλιο πέφτει και αρκετό άγχος!» ήταν το μήνυμα της Παπαρίζου στο Twitter, η οποία ανέβασε και μια φωτογραφία από τις πρόβες.
Espressonews.gr



Το τρίτο της άρωμα με το όνομα «Elixir» παρουσιάζει η δημοφιλής τραγουδίστρια Shakira, η οποία συνεργάζεται με το πολυκατάστημα Sears.

«Δουλέψαμε με τη λογική ενός “δεύτερου δέρματος”, ένα άρωμα που γίνεται ''ένα'' με αυτόν που το φοράει» αναφέρει η ίδια για το νέο της ελιξίριο.

Το «Elixir» είναι ένα ανατολίτικο λουλουδένιο άρωμα για γυναίκες, το οποίο περιέχει εσάνς από άνθη πορτοκαλιάς, μαύρο πιπέρι, φρέζια και ροδάκινο, μόσχο αλλά και εκχύλισμα λευκού κέδρου.

Πηγή: vipnews.gr



Ένα δημοσίευμα καθημερινής Χιλιανής εφημερίδας, της El Mostrador,  έχει προκαλέσει ποίκιλλες αντιδράσεις.
Τίτλος του δημοσιεύματος είναι η είδηση θα αλλάξει γρήγορα με που έχει ξεκινήσει μια αμφιλεγόμενη διαφημιστική εκστρατεία στην οποία κάποιοι διάσημοι άνθρωποι «θάφτηκαν ζωντανοί» για διάφορους λόγους ενώ ζουν και  κάποιοι άλλοι διάσημοι που εξαφανίστηκαν πρόσφατα.
Έτσι, η τραγουδίστρια Amy Winehouse φαίνεται να σκάβει ένα τάφο για το βασιλικό ζεύγος ενώ μία άλλη που δείχνει τον Steve Jobs να φροντίζει τον Julian Assange.
Star.gr



Η Μαράια Κάρεϊ φαίνεται πως είναι, σύμφωνα με δημοσίευμα του αμερικανικού «People», η επικρατέστερη για τη θέση της Τζένιφερ Λόπεζ στην κριτική επιτροπή του «American Idol».

Σημειώνεται πως την Παρασκευή ο εκπρόσωπος Τύπου της Τζένιφερ Λόπεζ ανακοίνωσε την απόφαση της τραγουδίστριας να αποχωρήσει από την κριτική επιτροπή του talent show. Ανακοίνωση που είχε κάνει και την Πέμπτη ο Στίβεν Τάιλερ. Έτσι, στο πάνελ των κριτών έχει απομείνει μόνος ο Ράντι Τζάκσον.

Το Σάββατο, όμως, το δημοσίευμα του περιοδικού ανέφερε για τη Μαράια Κάρεϊ ότι «βρίσκεται σε σοβαρές συζητήσεις». Σημειώνεται ότι η 42χρονη τραγουδίστρια, που τον Απρίλιο του 2011 έγινε για πρώτη φορά μητέρα φέρνοντας στον κόσμο δίδυμα, συνεργάζεται από την αρχή της καριέρας της με τον Ράντι Τζάκσον, κάτι που ενισχύει τις φήμες περί συμμετοχής της στο show.



Η Βασίλισσα Ελισάβετ κυκλοφορεί με λιμουζίνες ή στη χειρότερη με άμαξες! Δεν ισχύει το ίδιο όμως και για τον πρίγκιπα Harry!!

Ο φωτογραφικός φακός εντόπισε το μέλος της βασιλικής οικογένειας Harry να ξεσαλώνει στους δρόμους του Λονδίνου και να μπαίνει μέσα σε μια..καρότσα!!

Το τρελό party animal, όπως τον αποκαλούν και οι φίλοι του, διασκέδασε σε μεξικάνικο εστιατόριο μαζί με την παρέα του και … «τα έπινε» μέχρι το πρωί!!

Συνήθως είναι μεθυσμένος και τον περιμένουν τα κλασικά μαύρα αυτοκίνητα για να τον πάνε σο σπίτι του!! Αυτή τη φορά όμως είπε να πρωτοτυπήσει και πήρε μια καρότσα!
Δεν ήταν μόνος, αφού αμέσως στην καρότσα μπήκε άντρας της προσωπικής του ασφάλειας!!

Ο οδηγός έπαθε σοκ αντικρίζοντας τον πρίγκιπα Harry, αλλά δεν έφερε αντίρρηση και τον πήγε όπου ήθελε!!

Δίπλα στον Harry κάθεται ο κολλητός του, ενώ παραδίπλα ο κύριος που χαμογελάει είναι ο bodyguard του!

Έχει και συνέχεια, αφού από πίσω τους ακολουθούσε ένα όχημα με δυο bodyguards! Η βασιλική οικογένεια ανησυχεί για τον πρίγκιπα και φροντίζει να έχει προστασία 24ώρες το 24ωρο!




Star.gr



Φαίνεται πως η Kim Kardashian και ο Kanye West δεν χορταίνουν να είναι μαζί! Το ζευγάρι σε κάθε του έξοδο μοιάζει τρισευτυχισμένο.
Ο φωτογραφικός φακός τους συνέλαβε λοιπόν σε άλλη μία βόλτα στο Λος Άντζελες και οι φωτογραφίες που κυκλοφόρησαν είναι αδιάψευστοι μάρτυρες της ευτυχία τους.

MKRdezign

Φόρμα επικοινωνίας

Όνομα

Ηλεκτρονικό ταχυδρομείο *

Μήνυμα *

Από το Blogger.
Javascript DisablePlease Enable Javascript To See All Widget